Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

harita02

harita02

Üye
bana kimse yardımcı olmayacak mı _???????:off:

arkadaşlar sizi bir sorum olacak : v30 kullanırken kulaklık üzerindeki tuşalı kullanıyordum.V40 versiyonunu yükledikten sonra çalışmamaya başladı.bunu nerden ayarlayabiliriz.Bi arkadaş yapmıştı ama ben tekarar yükleme yapınca ayarlar gitti.bunu açıklarsanız çok ama çok sevinrim.(kulaklık saglam başka cihazda denenmiştir)

teşekkür edrim...

gdogrucan

Üye
malesef v40 kalkmaz kardeşim:evet: pcden görüyorsa tekrar v40 yükle belki sorunlar düzelir.

yok kardeşim pc den denedim yeni güncelleme bulamıyor malesef kaldım bu dandik sürüm ile radyo dinlerken kilitleniyor internet sayfasından atıyor ara sıra donup kalıyor kapatıp acmadan düzelmiyor :vurservisemi götürsem diye düşünmeye basladım

--------------- Ekleme ---------------

bu dediklerini yaptım ama düzelmedi web browser yine kapanıyor. Telefon güncel V40. Telefonun hafızası da boş 58.6 mb yer var.

bu dediklerini yaptım ama düzelmedi web browser yine kapanıyor. Telefon güncel V40. Telefonun hafızası da boş 58.6 mb yer var.

kardeş bendede aynı sorun var kilitlenmede sorunuda yasıyorum ve V40 ı telefondan yüklediğim icin oldugunu düşünüyorum sen güncellemeyi telefondan mı yoksa PC den mi yaptın

merhaba 5800 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım yazılım güncelledim ondan sonra alarmı durduramıyorum dur ve ertele konutları ekranda yer alıyor ancak bastığımda durmuyor ne yapmalıyım ve facedeki videoları izleyemiyorum ne yapmalıyım tşk

faceteki videolar icin birsey söyleyemem ama alarmı durdurmak icin üzerine basmak yerine basıp ok yönüne dogru cekmelisin

maximus01982

Üye
ben aldığımda günceldi zaten sürekli kapanıyordu web browser nokia yı aradım nokia shop a getir dedi götürdüm bir daha güncellediler yine çöküyor web browser.

maybe66

maybe66

Üye
s.a. arkadaşım,öncelikle kolay gelsin.
Mesaj hafızası dolu problemi bendede var.Daha önce cvp lamışsın;"Sim mesajlarını sil" diye ama ben mesajlarımı silmek istemiyorum.O zaman napıcaz?

etercik

Üye
Merhaba arkadaşlar,

3 - 4 saat kadar önce nokia 5800 aldım, sadece *♯0000♯ ile bir kez update ettim, sim kart takmadım. offline mod da wi fi uzerinden garanti internet subesine girmeye calisirken sifre girmenin 3. asamasinda (cep telefonuna gelen sifreden bir onceki ekran) sayfa kilitleniyor, bir süre donuk kaldıktan sonra tüm menü sistemini yeniden başlatıyor. bu sorunla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
merhaba 5800 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım yazılım güncelledim ondan sonra alarmı durduramıyorum dur ve ertele konutları ekranda yer alıyor ancak bastığımda durmuyor ne yapmalıyım ve facedeki videoları izleyemiyorum ne yapmalıyım tşk

alarmı durdurmak ıcın yeşil sağa doğru bi ok var onun üzerinde elini sağa doğru kaydır tuş kilidi açılacak tuş kilidi açıldıktan sonra durdur a bas..bu kadar

dan web tarayıcısını ındır telefona kur tüm videoları izleyebılırsın netteki...

Merhaba arkadaşlar,

3 - 4 saat kadar önce nokia 5800 aldım, sadece *♯0000♯ ile bir kez update ettim, sim kart takmadım. offline mod da wi fi uzerinden garanti internet subesine girmeye calisirken sifre girmenin 3. asamasinda (cep telefonuna gelen sifreden bir onceki ekran) sayfa kilitleniyor, bir süre donuk kaldıktan sonra tüm menü sistemini yeniden başlatıyor. bu sorunla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler

farklı web tarayıcısı ile dene muhtemelen girdiğin site flash tabanlı kendı tarayıcısı flash uygulamalarında yetersiz kalabiliyo önereceğim program bu burdan ındır kur.

s.a. arkadaşım,öncelikle kolay gelsin.
Mesaj hafızası dolu problemi bendede var.Daha önce cvp lamışsın;"Sim mesajlarını sil" diye ama ben mesajlarımı silmek istemiyorum.O zaman napıcaz?

msjlardan seceneklere gır msj ayarlarından diğeri tıkla ve msj adetini 999 olarak ayarla 20 adet olarak ayarlı olması gerek kayıtlı mesaj sayısı 999 yaparsan sorun gıdebılır....ayrıca mesaj hafızasını memory card yap.

ben aldığımda günceldi zaten sürekli kapanıyordu web browser nokia yı aradım nokia shop a getir dedi götürdüm bir daha güncellediler yine çöküyor web browser.

skyfire kullan...

bana kimse yardımcı olmayacak mı _???????:off:

kardeşim bu sorunu ılk kez sende duyuyorum ayarınıda bılmıyorum kusura bakma...

milhan50

Üye
Merhaba arkadaşım Ben dde 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bazen ekranda donma ve kasılmalar oluyor bu normalmi.Bazıları başka versiyon yüklendiğinde bu sorun ortadan kalkıyor diyor Telefonumda v31..0.101 sürümü yüklü.Bu konuda yardımcaı olursanız menun olurum teşekkkürler

etercik

Üye
farklı web tarayıcısı ile dene muhtemelen girdiğin site flash tabanlı kendı tarayıcısı flash uygulamalarında yetersiz kalabiliyo önereceğim program bu burdan ındır kur.

Merhaba,

öncelikle yanıt için teşekkür ederim, skyfire touchscreen edition beta indirdim kurdum, calistirdigimda "sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1 3001)" seklinde bir uyarı ile program kapanıyor, ne yapmam gerekiyor, ve de nokia 5800 de calisicak baska hangi browserlar var?
bir önceki telefonum tarih öncesi olduğundan su an konuya baya yabancıyım, mesela 5800 un isletim sistemi nedir?
baska bir soru ise, ekranda su an 3 cesit home screen gorunumu alabiliyorum, kontakların olduğu, hicbirseyin olmadığı ve kısayolların olduğu, kısayollardaki app leri nasil degistirebilirim? baska bir sorum iste mesela evde kullandigim Wlan'i bu cihaza default olarak tanitabilmemin bir yolu var mı? internet kullanımına geçtiğimde 3g veya wap servislerini sormadan direkt wlan a yonelmesi seklinde?
Bu arada, cok sorum var, tum bunlar ve bunlara benzer sorularla ilgili yonlendirebilecegin indexli bir kaynak var mı?

teşekkürler :pro:

e.mr.e_pls

Üye
Mrb 5800 la vi-fi üzerinden internette gezinirken bi anda ağ la bağlantı koptu..sonra aynı ağı görüyo ama bağlanmıyo sizce sorun nedir nası düzeltebilirim şimdiden teşekkürler...

trexeray

trexeray

Üye
arkadaşlar ben yeni güncellemeyi yaptım v50.0.005 .jar olan oyunları kuramıyorum şuan bu sorunu nasıl halledebilirim yapmam gereken ve benim unuttuğum birşey varsa söyler misiniz?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben telefonumu v40 yaparken Nokia ClubCare'da yaptırmıştım onlar da Product code'u değiştirerek Mavi telefonuma Black yükleyerek kurmuşlardı. Sorum şu: Şu an bu kodun ne olduğunu bilmiyorum ama v50'yi görüyor ben v50 yaptıktan sonra ingilizce paketin yüklenme ihtimali var mı? Şu an telefon Türkçe. Türkçe kalmasını istiyorum.

lad_enes

Üye
S.A ,

Ben yeni aldım cihazi V40 Yüklü,ne gibi bir ayarlar yapmalıyım neler yapmak lazım? yardimci olur musunuz?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Madem öyle bana yardımcı ol :D 5800 ım orijinal web browser ında flash içeriği gösteremiyor fakat skyfire adlı web browseri bütün flashla ilgili içeriği gösterebiliyor. Şimdi soruyorum skyfire nası oluyor gösteriyorda orjin browser a ne oluyorda gösteremiyor :) yani telefon flash destekli olduğu halde mi gösteremiyor yada göstermiyor. yoksa o sadece skyfire ın serverlarının özelliğimi diye aklımdan geçiyor çünki eğer skyfire ın programının özelliği ise bu telefonda çalışan bir özellik demektirki bunu Symbian ın esas sahibi olan Nokia telefonuna koymuş olması lazım. Şimdiden Teşekkürler.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
S.A ,

Ben yeni aldım cihazi V40 Yüklü,ne gibi bir ayarlar yapmalıyım neler yapmak lazım? yardimci olur musunuz?

A.selam kardeş Öncelikle cihazın hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sorun yaşamadan istediğin verimi alarak kullanırsın.

Bi kaç gün önce yeni güncelleme yayınlandı v50 onu yüklemeni tavsiye ederim. Nasıl yükleyecegini bilmiyorsan msn ekle yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar. Onun dısında yapacagın senın yapmak ıstedıklerıne kalmıs. Yükleyecegin uygulamalarla telefondan istediğin gibi yararlanırsın.

Ben telefonumu v40 yaparken Nokia ClubCare'da yaptırmıştım onlar da Product code'u değiştirerek Mavi telefonuma Black yükleyerek kurmuşlardı. Sorum şu: Şu an bu kodun ne olduğunu bilmiyorum ama v50'yi görüyor ben v50 yaptıktan sonra ingilizce paketin yüklenme ihtimali var mı? Şu an telefon Türkçe. Türkçe kalmasını istiyorum.

Kur kardeş rahatlıkla merak etme ingilizce olmaz. İngilizce olsa bile çözümü çok basit merak etme. Telefonunun kendi kodu bataryanın altında CODE: ****** şeklinde yazar orada yazan kodu tekrar telefonuna yazabilirsin. Nasıl olacagını bilmiyorsan msn ekleyebilirsin konuyu her zaman takp edemiyorm.

gdogrucan

Üye
Merhaba arkadaşım Ben dde 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bazen ekranda donma ve kasılmalar oluyor bu normalmi.Bazıları başka versiyon yüklendiğinde bu sorun ortadan kalkıyor diyor Telefonumda v31..0.101 sürümü yüklü.Bu konuda yardımcaı olursanız menun olurum teşekkkürler

v40 ve cıktı ve su anda v50 yayınlanmıs pc den yüklüyor bakalım neler getirecek pc ne bala ve güncellem yap bence :oke:

sys-tem

Üye
merhaba telefonu yeni aldım gps çalışmıyor dosya falanmı indirip yüklemem gerekiyor ?

veysiveys

Üye
slm benim pcde sorunmu var teldemi anlamadım.versiyonu yenileyeceğim 31.0.101 den 40.0.005 e ama tam yazılım günceleniyor derken nokia software updater cihanızla olan bağlantıyı kaybetti diyor.allta usb kablosunu çıkarın cihazınızı tekrar kapatıp açın usb kablosunu yeniden takın tamam butonuna basın diyor ama yok her seferinde yine aynı uyarı geliyor delireceğim 3 saat oldu hep aynı uyarı geliyor.pc suiti güncelledim cihazı fabrika ayarlarına geri yükledim yok arkadaş delirmemek elde değil ne olur biri yardım etsin

lad_enes

Üye
S.A ,

Ben dün şarjimi doldurdum,bugun suan itibari ile 5 Diş şarj var ,

Bu iyi mi ? Cok mu gitmiş yoksa şarj? Telefonun ayarlari ile falan oynadım bir kaç msj yani elimdeydi genelde tus kilit acip kapatmak falan..

İyimi bu , yoksa cok mu gitmiş

S.A ,

Ben dün şarjimi doldurdum,bugun suan itibari ile 5 Diş şarj var ,

Bu iyi mi ? Cok mu gitmiş yoksa şarj? Telefonun ayarlari ile falan oynadım bir kaç msj yani elimdeydi genelde tus kilit acip kapatmak falan..

İyimi bu , yoksa cok mu gitmiş

Edit ,

birde sessizde oldugu icin telefonm msj geldği zaman az titriyor yani cok etki vermiyor bunu değiştşirme sansimiz varmı , yükseltmek gibi?

barisozkan

Üye
merhaba arkadaşlar benim telefonum V50 ancak V40 olduğundada radyomda donma ve rds desteklemiyordu şimdide desteklemiyor telefonum siyah yapabileceğim ne var yardımlarınızı bekliyorum ..

Üst Alt