sercann1
Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olcaktı bu telefonu alırken 5800 yani gprs edge ayarları var diye biliyordum ve aldım baktım öyle bir ayar felan yok hani bazı telefonlarda olurya gprs açık yaparsın ve ana ekranda gprs simgesi çıkar işte ben o ayarı bulmak istiyorum yani ayarlarını kendim ayarlamak istiyorum bedavadan giren bir arkadaşım varda onun telefonu eski model simenslerden ama hiç sorun olmadan girebiliyor o ben ise telefonun ayarlarında bakmadığım yer kalmadı ve bu gprs ayarını bulamadım bu dedigm wap gprs değil bunun telefonda kendisi olması gerekiyor ama bu yok 5800 şimdiden teşekürler...inş cevap gelir...
5800 40.0.05 yazılımı hackleniyor mu hellox2 çalışmıyor
yani boşuna nette flash player 9 aramayın çünkü teli ilk çıktığında algım ve tüm aramalarıma rağmen bulamadım ve son versiyon ve skyfire ile o dertten kurtuldum.dediğim gibi türkcell bayilerindeki nokia yetkili servisinden versiyon yüklemesi yaptım ayrıca bir çok yenilikte beraberinde geliyor kullanınca farkı ve değişiklikleri göreceksiniz.yani demek istediğim telefononuzdan soğumayın n97'yi bilmem ama inanın 5800 telefonun kıralı bence.tüm 5800 kullanıcılarına selamlar
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
arkadaşlar para ile bir alakası yok çünkü ücretsiz olarak versiyon yüklemesini yaptılar sadece bu telefona değil tüm garantili noki cihazlara ücretsiz yüklettim bilgilerinize
bu sorunu yapamayan kalmadı herhalde..herkes guncellemesını yaptı bı cok yöntem var ama sağlıklı olanı senın gıbı turkcellde veya benzerı yerde yaptırmak evde de yapabıleceğın yöntemler var bunların bazıları tehlıkeli olabılıyorda neyse ıyı forumlar...arkadaşlar bende 40.0.005 versiyonu yüklettim ayrıca skyfire yükledim ve sorunsuz olarak nette tüm videoları izliyebiliyorum 5800 olan arkadaşlara duyurulur.ha bu arada yüklediğim versiyonu turkcell merkezinde yüklettim bilginize.
senın sorunun donanımsal olabılır...farklı bır wi-fi de dene hatta bı kac farklı yerde dene olmazsa aldığın yere götür durumu anlat bu dedığımız yöntemler sorununu halletmezse buyuk ıhtımalle donanımsaldır...bilgine...merhaba arkadaşlar hard format attım az önce ama aynı durumdayım yine baglanamıyor.acaba baska ne cozumu olabilir ?
Arkadaslar ben işte veya yolculuk esnasinda film izlemek istiyorum fakat 5800 icin ideal görüntü formati ve bunun icin gerenkli converteri bulamadim bu konuda bana yardımci olursanız sevinirim...
Bide 5800 hangi video formatlarini destekliyor ve bunlardan kalite-boyut kıyaslamasında ideal format konusunda bilgi verirseniz sevinirim
teşekkürler yardımının icin fakat bi sorum daha olacak "MPEG-4" formatini normalde avması gerekiyormu 5800 in cunku bendeki acmıyor bide pc cuıt te son surumu bulmuyor son güncellemeyi nasıl yapabilirimarkadasım en ideali Format Factory programıdır bnce..bn bu programı kullanıorum vede cok net görüntüler elde edebiliyorum..tümüne mobil aygıt dedikten sonra 5800'ı seçiosn sonra convertliyosn bu kdr basit..ama bn daha cok ayrıntıya giriorum daha net görüntü elde etmek için oda kullanıcı isteğine bağlı..onuda teli sectikten sonra hmn altından değiştirebiliorsnz..16.9 ve 30 kare en ideali oluor..mp4,3gp,flash vede bikac format daha var onları destekliyor bn önmli olnları yazdm..
güle güle kullan arkadaşım sende sağol... yardımcı olabildiuysek ne mutlu bize...iyi forunlar.eline sağlık dostum sayende hallettim sorunu ama kayitli programlarim ve oyun savelerim gitti
arkadasım normalde acıyor ama her converter programı uyumlu olmuor..bazı programlarda cevirdin mi acıyor ama baska programda cevirdin mi acmıor..güncelleme yapabilmen için 5530,5800 ve n97 fun clubn 9.msjndaki gibi nss ile produt codeni değiştir..sonra nsu ile güncellemeyi rahatlıkla yapabilirsinteşekkürler yardımının icin fakat bi sorum daha olacak "MPEG-4" formatini normalde avması gerekiyormu 5800 in cunku bendeki acmıyor bide pc cuıt te son surumu bulmuyor son güncellemeyi nasıl yapabilirim
arkadasım forumumuzda türkçe dil kodları var o konuya bakarak sorununu çözebilirsinarkadaşım ben,m nokia 5800 var amerikadan gelma rm 428 türkce yapamadım bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim
*#7370# yap...ayarlarını tekrar yap okeydir.arkadaslar bn teli alalı 3 ay oldu gecen ay nolduysa ana ekrandaki rehber ve telefon ikonları calısmıo ev ekranı temasını deistirdim kısayollar yaptm ama yine bisi deismedi kısayollarda ana ekranda gozukmuo yardımcı olrsanız sewinirm
yapacaklarını yazıyorum sırasıyla yap...merhabalar,
nokia map loader den türkiye haritasını ve türkçe dili indirdim ve telefona aktardım.
Gps i açtığımda uydu görünümünde sadece yemyeşil bir görüntü var. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi olması gerekmiyor mu?
Birde hemen hemen hiçbir ilçenin haritası yok. Bu normal mi?
Ayrıca kapalı alanlarda gps hiç bağlanmıyor. Açık alanda hava bulutlu olduğundada bağlanmıyor. Açık alan ve açık havada 5-10 dakikada ancak gps e bağlanıyor ve sık sık uydu bağlantısı kesiliyor. Bu normal mi? Sorun mu var yoksa gps de?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilgilendiğiniz için teşekkürler.*#7370# yap...ayarlarını tekrar yap okeydir.
--------------- Ekleme ---------------
yapacaklarını yazıyorum sırasıyla yap...
1- nokia nın sitesinden ovi suitin son versiyonu olan 2.002.42 yi indir
2- telefona hard format at (telefon kapalıyken yeşil tuş sonra kırmızı tuş sonra kamera tuşu sonra talafonu acıp kapama tuşuna sırasıyla 10 sanıye kadar bas..gelen ekrandan ülke ve konumu sec..
3-telefon uygulamarına gir yeşil ikonlu yazılım guncelle seceneği var tıkla ve güncellemeri kur wireleesle bir yerde yap daha hızlı olur.
4- ovi haritaların son sürümü yazılım guncellemeleri ile gözükecektir. ücretsiz olanı
5- turkey ve şehirler i ovi suit ile cihaza aktar haritalar sekmesınden otomatik yapar..kolay gelsin.
arkadasım Hard Format at sorunun düzelecektir..aynı sorun bndede vardı..sesli komut bile calısmıodu.Arkadaslar bn teli alalı 3 ay oldu gecen ay nolduysa ana ekrandaki rehber ve telefon ikonları calısmıo ev ekranı temasını deistirdim kısayollar yaptm ama yine bisi deismedi kısayollarda ana ekranda gozukmuo yardımcı olrsanız sewinirm
Arkadsım ilk önce güncellemek için nss ile produt codeni v40 a bas ordaki euro navi,red,blue kodlarını telefona yap..sonra nsu ile direk güncelleme gözükecektir.rahatlıkla güncelleyebilirsin..Merhaba arkadaslar. benm telde ki sıkıntıları paylaşıorum yardımcı olabilrseniz sevinrim
1- tel i alalı 2 hafta oldu versionunda V31.0.101 yazıor ve güncellemelere bak diorum guncelleme bulunamadı dior güncelleyemiorm yani..
2- internete baglandıktan sonra (wlan,wap,gprs) ekrandaki baglantı simgesi varya, heh işte o simge baglantıdan çıktıktan sonra bile kalıo orda.baglantı yöneticisinden iptal etmek zorunda kalıorm. yoksa gitmio..
3- son olarak ta smart guard ı yukledm sorunnsz bi şekilde ama aplication hatası verior. sadce o bölgede çalışıomuş. onu nsl çalıştrabilrim. ya da onun gibi şifreleme programı varmı önerdiginiz.. Şimdiden Allah razı olsun..
ARKADASIM TELEFONUNDA BİR TANE NOKİ SUİT OLSUN YA OVİ YADA PC SUİT KULLAN IKISINI AYNI ANDA KULLANMA ÇAKIŞMALAR OLUR..ilgilendiğiniz için teşekkürler.
hard format attığımızda bütün bilgiler silinecek değil mi? bir haftalık telefon bu arada hard format atmaya gerek var mı? hard format atmadan yapılabilecek bir şey yok mu?
kapalı alanlarda ve bulutlu havada gps in çekmemesi normal mi? mesala bugün hava yağmurluydu hiçbir uyduya bağlanamadım açık havada...
haritaları telefona yüklememe rağmen haritanın gözükmeme sebebi nedir?
uydu görünümünde, önceki mesajıma bulunan resimdeki gibi mi gösteriyor?
ovi suit mevcut bilgisayarda.
sistembilgileri ve yüklü programlar:
Nokia Ovi Suite 2.0.2.42 Nokia PC Suite 7.1.40.6
PC Connectivity Solution 9.45.0.0
Connectivity Cable Driver 7.1.23.0
Nokia Ovi Suite Software Updater 2009.46.1.60264
Maps Service API 3.0.38.0
Nokia mPlatform 2.6.40
Ovi Desktop Sync Engine 1.1.0.77
İşletim sistemi:
Microsoft Windows XP 32 bit Sürümü, Service Pack 3
Dil: Türkçe
arkadaşım ben,m nokia 5800 var amerikadan gelma rm 428 türkce yapamadım bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim
merhaba arkadaslar. Benm telde ki sıkıntıları paylaşıorum yardımcı olabilrseniz sevinrim
1- tel i alalı 2 hafta oldu versionunda v31.0.101 yazıor ve güncellemelere bak diorum guncelleme bulunamadı dior güncelleyemiorm yani..
2- internete baglandıktan sonra (wlan,wap,gprs) ekrandaki baglantı simgesi varya, heh işte o simge baglantıdan çıktıktan sonra bile kalıo orda.baglantı yöneticisinden iptal etmek zorunda kalıorm. Yoksa gitmio..
3- son olarak ta smart guard ı yukledm sorunnsz bi şekilde ama aplication hatası verior. Sadce o bölgede çalışıomuş. Onu nsl çalıştrabilrim. Ya da onun gibi şifreleme programı varmı önerdiginiz.. şimdiden allah razı olsun..
merhaba arkadaslar. Benm telde ki sıkıntıları paylaşıorum yardımcı olabilrseniz sevinrim
1- tel i alalı 2 hafta oldu versionunda v31.0.101 yazıor ve güncellemelere bak diorum guncelleme bulunamadı dior güncelleyemiorm yani..
2- internete baglandıktan sonra (wlan,wap,gprs) ekrandaki baglantı simgesi varya, heh işte o simge baglantıdan çıktıktan sonra bile kalıo orda.baglantı yöneticisinden iptal etmek zorunda kalıorm. Yoksa gitmio..
3- son olarak ta smart guard ı yukledm sorunnsz bi şekilde ama aplication hatası verior. Sadce o bölgede çalışıomuş. Onu nsl çalıştrabilrim. Ya da onun gibi şifreleme programı varmı önerdiginiz.. şimdiden allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?