aliçoooo
Üye
Bnm ilk aldığım zamanlarda o sorun oluyordu bn deneme yanılma yönüyle çözmüştüm vede olmuştu..ama sonrada hard format atınca v31 de de sorunum kalkmıstı..Modemden kaynaklanma ihtimali düşük bnce..ama ihtimal ihtimaldir düşünmeq gerekw-lanı sorunsuz calısıyor benım telefonun o yuzden fazla kurcalayamadım belkıde haklısın öyle düzelebilir...modemdende kaynaklanıyor olabılır ama...
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?
Hayırlı olsn arkadasım..ama her defasnda türkcell merkezine para vermeye değmez..ii gnlrde kullanarkadaşlar bende 40.0.005 versiyonu yüklettim ayrıca Skyfire yükledim ve sorunsuz olarak nette tüm videoları izliyebiliyorum 5800 olan arkadaşlara duyurulur.Ha bu arada yüklediğim versiyonu Turkcell merkezinde yüklettim bilginize.
arkadasım sorunu tam ve detaylı bir sekilde yazarmısın..ve uyguladığın adımlarıda o zmn daha net yardım olabiliriz..Merhaba arkadaşlar Hard format attım az önce ama aynı durumdayım yine baglanamıyor.acaba baska ne cozumu olabilir ?
Yani boşuna nette flash player 9 aramayın çünkü teli ilk çıktığında algım ve tüm aramalarıma rağmen bulamadım ve son versiyon ve Skyfire ile o dertten kurtuldum.Dediğim gibi türkcell bayilerindeki Nokia yetkili servisinden versiyon yüklemesi yaptım ayrıca bir çok yenilikte beraberinde geliyor kullanınca farkı ve değişiklikleri göreceksiniz.Yani demek istediğim telefononuzdan soğumayın N97'yi bilmem ama inanın 5800 telefonun kıralı bence.Tüm 5800 kullanıcılarına selamlar
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar para ile bir alakası yok çünkü ücretsiz olarak versiyon yüklemesini yaptılar sadece bu telefona değil tüm garantili noki cihazlara ücretsiz yüklettim bilgilerinize
arkadasım tam anlıyamadım öyle dememesi gerekiyor..arkadasım sen tekrar güncelle telefonu v40'a yükselt sonrada hard format at vede öyle dene..%99 çözlür..Arkadaşlar 5800 xp evde bulunan WLAN agına baglıyamıyorum. giriyorum ancak Bağlanılamıyor uyarısı alıyorum.Hard format attım aynı sorun devam ediyor
kardeş
1-ayarlara gir
2-bağlantıyı tıkla
3-kablosuz lan ı tıkla
4-secenekler i tıkla
5- ayarları tıkla
6-v lan varlığını göster (asla seceneğini sec )
7- eğer zaten secili ise telefonuna *#7370# yaz ve yes...sonra kişisel ayarlarını tekrar yap...
arkadasım ilk suraya,sonrada burayı incele sorununu çözeceksin..güncellemeden sonra ing oldu bunu nasıl türkçe yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?