scream55
Üye
Forumda birkaç kişi de aynı problem vardı teknik bir problem çözüm olarak deneyen arkadaşlardan telefonun alt köşesini sağa üst köşesini sola esneterek yapan oldu. Ama yazılım ile ilgisi yok garanti varsa gönder yoksa tamirciye götür.
bu yöntemide denedim, telefonu maymun ettim esnetmediğim yön kalmadı ama yine yemedi, bu saatten sonrada kuruş harcamak işime gelmiyo bu telefon için, en iyisi takasa 3-5 kuruşa verip farklı bi model almak, sağolasın iyi forumlar...
*#0000# ile telefon versiyonu kontrol et. Versiyon bilgisine göre yardım edelim.iyi gunler 5800 da guncellestırme yaptım bı kere bıdaha guncelleşstırme ıstemıyo 2 yıl gectı hala aynı arkadasın kı sureklı guncelleestıırıyo yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler şimdiden ..
Nerede yaşıyorsun ?yahu benim 5800 ekranı donuyo soğukta! fön makinasıyla ısıtıyorum kendine geliyo yok mu bunun bir hal çaresi?
sorun bataryada orjinal bi tane batarya al ve kullanarkadaşlar nokia 5800 cep telefonum son zamanlarda bataryası 1 günü çıkarmamaya başladı, şarja takıyorum, şarj göstergesi 2 saat sonra baktığım zaman hala şarj aldığını gösteriyor, dolu simgesi çıkmıyor hiç, telefonu prizden çekince %95 %90 falan oluyo yani dolmuş oluyor, bazen de şarj olmamış oluyor, garantisi bitti, servise mi vereyim orjinal batarya alıp kullanayım mı, sorun telefonda mı bataryada mı?
arkadaşlar nokia 5800 cep telefonum son zamanlarda bataryası 1 günü çıkarmamaya başladı, şarja takıyorum, şarj göstergesi 2 saat sonra baktığım zaman hala şarj aldığını gösteriyor, dolu simgesi çıkmıyor hiç, telefonu prizden çekince %95 %90 falan oluyo yani dolmuş oluyor, bazen de şarj olmamış oluyor, garantisi bitti, servise mi vereyim orjinal batarya alıp kullanayım mı, sorun telefonda mı bataryada mı?
İşlemcisi çok çalışıyor olabilir altta gizli çalışan programlar olabilir bu da telefonun ısınmasına neden olabilir önce bir hard format at aynı sorun teşkil ederse original BL-5J batarya al.
Hard Format : Kırmızı Tuş + Yeşil Tuş + Kamera Tuşu + Telefonu Açma Kapama Tuşu.
[ Telefon kapalıyken hepsine aynı anda bas ve telefon hafızasında bulunan önemli şeylerini yedekle rehberdekiler telefon hafızasındaysa sim'e taşı.]
ben sorduğumda 30 35 lira civarında birşey söylemişlerdi nokia shopta 17 tl dediğinin orjınal olduğunu sanmıyorum kardeşim herkes orjinal diyip kandırıyo milleti sen nokia shoplardan başkasına güvenmeteşükkürler hocam, ancak sunrise kullanıyorum, ramblow vs her zaman özen gösteriyorum, normalde 2 gün rahat yetiyodu şarjım, pissed kardeşim kliksada 17tl orjinal diyor, diğer sitelerde 30 tl kliksa güvenilir midir?
ya telefonumu güncelleyemiyorum yardım edecek biri var mi? yazılım güncellemeye girdiğimde önemli diye görünen bir güncelleme var, güncelleme başlat diyorum başlatmıyor. Nasıl güncelleyebilirim :/ sürüm 52.0.007 şuan telefonun
Telefondan güncelleme yapabilmek için güncellemenin telefonda görünmesi gerekir...Yalnız şuan internetim yok bilgisayarda. Yani telefondan güncellemenin bir yolu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?