Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

vodbull

vodbull

Üye
Merhaba
Vodafone'dan cepnet aylık internet paketine abone oldum. 5800 kullanarak bilgisayardan internete nasıl bağlanabilirim. Teşekkürler

Dostum Nokia Ovi Suite yada Pc Suite Programlarından biri Yüklü olucak BAğlıycaksın telefonu
One Touch Access Programını Açıp Bağlan diyceksin Sonra telefondanda Bağlantı noktasını seçiceksin.
Anlatabildiysem ne mutlu bana DAha uyanamadım gözlerim kapalı yazıyorum :)

zelen86

Üye
bu sabah nokia v50 ye güncelledim telefon u(5800 xm) ama telefonu şarza taktığımda açılmıyor beyaz ekran geliyor nokia yazısı yazıyor ama açılmıyor tekrar kapanıyor habbre kendini resetliyor neden acaba yardımcı olacak var mı

xx_bey_07

Üye
selam arkdaşlar pc nin bluetooth'undan video atıyorum sadece ses oynatıyor video oynatmıyor telefonum nokia 58.00 Xp ... birde usb takıyorum pc ye videoyu atıyorum açmıyor yada açtığı zaman göstermiyhor ses hatalı felan diyor... hatalımı diye baska telefona atıyorum aynı videoyu onda oynatıyor bnm telefonumda oynatmıyor ... yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekürler (Not: tane tane anlatırsanız sevinirim )

banada yardımcı oluırmusunuz... yada ne programı indireceksem link verirmisiniz? rica ediyorum...

lad_enes

Üye
SA ,

v40 1.5 Gün şarj dayanıyor pek kullanmadıgım halde,v50 ye gecsem artıs olur mu

oguz96968

oguz96968

Üye
Ben konumumu bulamıyorum navigasyonda

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
bu sabah nokia v50 ye güncelledim telefon u(5800 xm) ama telefonu şarza taktığımda açılmıyor beyaz ekran geliyor nokia yazısı yazıyor ama açılmıyor tekrar kapanıyor habbre kendini resetliyor neden acaba yardımcı olacak var mı

hard format at telefona ...

--------------- Ekleme ---------------

Ben konumumu bulamıyorum navigasyonda

konumu bulmak ıcın konum de yer bulduğunda seceneklerden bir kerelık kaydet tamamdır. bunda bulamayacak bişi yok fakat açık alanda çalıştır ovi mapsi ve sabırlı ol. acılacaktır.

SA ,

v40 1.5 Gün şarj dayanıyor pek kullanmadıgım halde,v50 ye gecsem artıs olur mu

değişen bişi olmaz...

selam arkdaşlar pc nin bluetooth'undan video atıyorum sadece ses oynatıyor video oynatmıyor telefonum nokia 58.00 Xp ... birde usb takıyorum pc ye videoyu atıyorum açmıyor yada açtığı zaman göstermiyhor ses hatalı felan diyor... hatalımı diye baska telefona atıyorum aynı videoyu onda oynatıyor bnm telefonumda oynatmıyor ... yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekürler (Not: tane tane anlatırsanız sevinirim )

banada yardımcı oluırmusunuz... yada ne programı indireceksem link verirmisiniz? rica ediyorum...

arkadaşım format factory diye bir program var bılgısayar ıcın

bu program ne işemi yarar videoları birbiri ardına dönüştürür bu programı ındır bilgisayarına kur zaten programı kurcala seceneklerde 5800 seceneği mevcut ıstedığını vıdeo yu programa at 5800 seceneğini sec ve dönüştürsün program senın ıcın dönüştürsün at telefona yüzde yüz açar ben bu yöntemı kullanıyorum cunku vıdeolar HD kalitesinde izliyorum...

yada başka bir yol Mobile DVD programı var yada smart movie de olabılır bunlar bu forumda symbian OS 9.4 programlar kısmı var orda mevcut o programlardan bırını kurarsan telefona bazı vıdeoları acabılırsın ama kesınlıkle 1.ci anlatımı tavsıye ederım programa gerek kalmadan kaliteli video hatta uzunnnn filmleri bile izleyebılırsın...program tamamen ücretsiz olup kullanımı basit ve hızlıdır.

eerdogan85

eerdogan85

Üye

arkadaşım gönderdiğin videoyu cep telefonunun desteklediği bir formata dönüştürmen gerekiyor.
mesela mp4 yada 3gp . veya avi yaparsın Smart Movie Player kurarsın cep telefonuna o programla izlersin. Smart Movie Converter ile çevirebilirsin avi ye. Forumda ara bulursun bahsettiğim programı.

mp4 e felan çevirmek için video converter lar var onuda google da arayıp bulabilirsin birtane tavsiye edebilirim ImTOO MPEG Encoder ben bunu kullanıyorum.

Smartmovie de takılır gibi oluyor çok hafiften ama ImTOO MPEG Encoder le bilgisayardan mp4 e çeviriyorum ve telefonun video oynatıcısında izliyorum sonuç harika HD televizyonda film izler gibi film izliyorum :D

Bu arada konunun sahibi esas arkadaş benden hızlı davranmış :D sağlık olsun

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
birşey sorabilirmiyim bende kullnıyorum 5800 hard format atarsam teldeki kendi oyunları ve kendi müzikleri silinirmi yada hard format attıktan sonra kendi müzikleri ve otyunları geri geliyormu

silinmez aksıne sildiysen oyunları geri gelir muziklerde...

golsarion

golsarion

Üye
Alarm veya zil sesini tercihlerden ya da saat tarih ayarlarından değiştirmek istediğimde Tüm zil seslerini göstermek için yeterli hafıza yok sadece salt okunur hafızasındakiler gösterilecek gibi bir hata alıyorum. tel V50

Galeriden girip istediğim bir müzik dosyasına kullan deyip zil sesi olarak atayabiliyorum. (Acemi Değilim :) )

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Alarm veya zil sesini tercihlerden ya da saat tarih ayarlarından değiştirmek istediğimde Tüm zil seslerini göstermek için yeterli hafıza yok sadece salt okunur hafızasındakiler gösterilecek gibi bir hata alıyorum. tel V50

Galeriden girip istediğim bir müzik dosyasına kullan deyip zil sesi olarak atayabiliyorum. (Acemi Değilim :) )

*#7370# ile düzelir. ( telefonunuza ne olduğu belirsiz her programı yükelemeyiniz. sadece tavsiye)

neden mi? yüklediğiniz bu tür sorunlar artar. benim telefonda 1-2 program ve 1-2- oyundan baska bişi yok ilk günkü gibi kullanıyorum allah a şükür...

olmazsa olmaz 2 program opera ve skyfire... gerisi boş..

golsarion

golsarion

Üye
*#7370# ile düzelir. ( telefonunuza ne olduğu belirsiz her programı yükelemeyiniz. sadece tavsiye)

neden mi? yüklediğiniz bu tür sorunlar artar. benim telefonda 1-2 program ve 1-2- oyundan baska bişi yok ilk günkü gibi kullanıyorum allah a şükür...

olmazsa olmaz 2 program opera ve skyfire... gerisi boş..

Format atmıştım zaten. Hafıza kartına telefon üzerinden format atmak aklıma geldi onu yapınca düzeldi gibi kontrol ediyorum.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Format atmıştım zaten. Hafıza kartına telefon üzerinden format atmak aklıma geldi onu yapınca düzeldi gibi kontrol ediyorum.

hafıza kartınıda biçimlendirmen de faydalı olur. haklısın. eğer sorun yaratan program hafıza kartına kuruluysa hafıza kartınıda biçimlendirmek gerek...

knlr

knlr

Üye
enteresan bir sorun,
telefon sms geldiğinde oralı olmuyor. ne ses nede görüntü sadece menü ışığı yanıp sönüyor menülerin altına üstüne getirdim, fabrika ayarlarına döndün bana mısın demedi, v50 kullanıyorum nedir acaba sorun, ilacını bilen varmıdır ?

ceranteam

ceranteam

Üye
arkadaşlar bende o vi ücretsiz navigasyon programında bulunduğum ilin haritası yok en son versiyonunu yükledim telefonu güncelleştirme yaptım olmadı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bulunduğum il karaman

emre_ee

Üye
arkadaşlar okuldaki eduroama bağlanabilmek için tel.nu v40 yükseltim v40 da ttls-pap ayarı güncellemsi olduğunu okumuştum ve yükselttim fakat ttls seye girdiğimde menüye geri dönüyo nasıl çözümlenebilir yardım edebilir misiniz?

asivemavi76

Üye
dostum 5800 v50 güncelledim hafıza kartımda müzikler var ama galaride gözükmüyor zil sesi ayarlarında zil tonu olarak atıyabiliyorum ama anlamadım ben neiş sence???

eley433

Üye
mrb..telefona v.50 güncellemesi yaptıktan sonra sensörü garipleşti ya çok yavaş algılıyor yada algılamıyor..bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
arkadaşlar bana da bi yardım edin 5800 da haraketli resimi ekrana koyunca oynamıyor yardım

cevher06

Üye
Arkadaşım, benim 5800 da sim kartı ilk taktığımda hafızası doluydu, sağ üstte zarf uyarısı yanıp sönmeye başladı, 3-5 numara sildim, kartı çıkarıp taktım yine devam ediyor, yardımcı olabilirsen sevinirim.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
enteresan bir sorun,
telefon sms geldiğinde oralı olmuyor. ne ses nede görüntü sadece menü ışığı yanıp sönüyor menülerin altına üstüne getirdim, fabrika ayarlarına döndün bana mısın demedi, v50 kullanıyorum nedir acaba sorun, ilacını bilen varmıdır ?

evet sistem hatası çözümü hard format.

Arkadaşım, benim 5800 da sim kartı ilk taktığımda hafızası doluydu, sağ üstte zarf uyarısı yanıp sönmeye başladı, 3-5 numara sildim, kartı çıkarıp taktım yine devam ediyor, yardımcı olabilirsen sevinirim.

yanıp sönen zarfla sim karttaki numaraların doluluğunun bir bağlantısı yok arkadaşım yanıp sönen zarf telefondaki msjları gösterir yani msjların dolmuş msj ayarlarından kayıtlı msj sayısını 999 yap ve kayıt yeri memory card olarak değiştir yada msjları komple sil. düzelir.

arkadaşlar bana da bi yardım edin 5800 da haraketli resimi ekrana koyunca oynamıyor yardım

telefonun öyle bir özelliği yok dıye bılıyorum varsada programla olur onuda hangı program yapar oda sorun... ama hareketli temalar var onuda s60 v5 temalar kısmında bulabılırsınız...

mrb..telefona v.50 güncellemesi yaptıktan sonra sensörü garipleşti ya çok yavaş algılıyor yada algılamıyor..bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

güncellemeden sonra hard format attınız mı? atmadıysanız atmayı deneyıp tekrar test edın...

dostum 5800 v50 güncelledim hafıza kartımda müzikler var ama galaride gözükmüyor zil sesi ayarlarında zil tonu olarak atıyabiliyorum ama anlamadım ben neiş sence???

arkadaşım müzik çalara girince seçenekler kütüphaneyi yenile de mp3 ler kütüphaneye eklenmesı gerek...

arkadaşlar okuldaki eduroama bağlanabilmek için tel.nu v40 yükseltim v40 da ttls-pap ayarı güncellemsi olduğunu okumuştum ve yükselttim fakat ttls seye girdiğimde menüye geri dönüyo nasıl çözümlenebilir yardım edebilir misiniz?

bu konuyla ilgili bir bilgim yok özür dilerim.

arkadaşlar bende o vi ücretsiz navigasyon programında bulunduğum ilin haritası yok en son versiyonunu yükledim telefonu güncelleştirme yaptım olmadı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bulunduğum il karaman
ovi mapste zaten il il harita yok direk TURKEY haritası var ve telefona format atınca yada v50 yi yükleyince ana hafızaya dahil olara geliyo ekstra bir ovi maps uygulamasını kurmaya gerek kalmıyo sadece sesli dilleri ve turkey harıtasını atarsanız tele pc suitle sorununuz kalmaz.

Üst Alt