Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Konu Sahibi

hayır arkadaşım telefon türkçe olur yıne merak etme ve kesınlıkle yuklemenı tavsıye ederım eğer tel görüyorsa hiç düşünme...yukledıkten sonra hard format at tum özellıklerın sorunsuz calısması ıcın...

--------------- Ekleme ---------------

S.A ,

Ben yeni aldım cihazi V40 Yüklü,ne gibi bir ayarlar yapmalıyım neler yapmak lazım? yardimci olur musunuz?

neler yapman gerektığı forumu baştan sona doğru okursan yazıyor... şimdi ne gıbı ayar ıstıyorsun onu bııl öncelıkle mesela ınternetten vıdeomu ızleyemıyosun a gir web browser var dokunmatık olanı ındır kur bunun gıbı örnekler var forumda...ve bu konuda...

Arkadaşım ben 5800a v50 kurdum. Hard format attım hafıza kartını formatladım. Daha sonra hafıza kartına 9 müzik attım. Telefonda müzik çalara girince Kütüphaneyi Yenile diyorum 9 müzik eklendi yazıyor fakat hiçbiri görünmüyor müziklerimden. Tüm Müziklere giriyorum Şarkı Yok yazıyor bunu nasıl düzelticem şarkıları Sounds a attım olmadı Dijital soundsaa attım olmadı Music adlı bir klasör yaptım ona attım olmadı

Ekleme : Ben düzelttim sağol yinede

Konu Sahibi

orjinal web browser da flash lite 3.1 sürümü yüklü gunumuzdekı videolar en az 9.0 flash lite sürümü yüklüse acılıyor flash lite sürümü düşük olduğu ıcın gösteremıyor bu aslında nokia dan kaynaklanan bır durum değil adobe firması cıkarması gerek mobile versıyonu yanı 9.0 ı bunun ıcın beklememız gerek umuyorum kı bu kadar cok satan bır telefona 9.0 flash lite ı cıkaracaklardır yoğun talep var cunku evet skyfire nın serverları otomatık flash desteği olduğu ıcın telefonunda flash uygulaması olmadığı halde tum vıdeoları acabılme kapasıtesıne sahip doğru düşünmüşsün.

arkadaşım kesin oynannırmı? deneyen kimse yokmu?

şahsımca denenmiştir...

kesinlikle farklı versıyon yuklemenı tavsıye etmıyorum denedım telefon cıldırdı telefonun rengı neyse ona göre guncelle

fakat son yazılımı kurmanı kesınlıkle tavsıye ederım son surum suan v50.0.005 telefondan
*#0000# yapınca görüyo...

kesinlikle farklı versıyon yuklemenı tavsıye etmıyorum denedım telefon cıldırdı telefonun rengı neyse ona göre guncelle

fakat son yazılımı kurmanı kesınlıkle tavsıye ederım son surum suan v50.0.005 telefondan
*#0000# yapınca görüyo...

skyfire bazen böyle bir sorun yapabılıyor buda servıslerden kaynaklanıyor daha sonra denersen veya kaldırıp tekrar kurduğunda sorun gıdecektır...

5800 ıcın en ıyı web tarayıcısı tum vıdeoları actığı ıcın skyfire dır operada var ama opera tum vıdeoları acmıyor

5800 ın işlemcisi n97 ile aynıdır 128 mgb. ram bellek vardır ve 433 işlemci nokia nın bugune kadar cıkardığı en ıyı mobile işlemcisidir. ve symbian da kı en son şeklidir s6.v5 9.0.4 tür.

5800 da evet 3 farklı home screen var bunlardan tercih ettiğini kullanıp kısayolları ıstedığın gıbı ayarlayabılırsınız...

kısayolları değiştirmek ıcın :

ayarlar-kişisel-temalar-ev ekranı-rehber çubuğunu seç

sonra cık tekrar ayarlar-kişisel-ev ekranı-kısayollardan değiştirebılırsınız...

bağlantıyı otomatık wi-fi yapabılırsınız örnek verıyorum ınternete gırerken sormadan dırek w-lan a bağlanıp kontörunuz gıtmeden sörf yapabılırsınız
bunun ıcın w-lanı tanımlayın ve şu adımları ızleyın
ayarlar-bağlantı-hedefler-internet-erişim noktalarından seçtiğiniz w-lanın önceliğini bir olarak değiştirin seçeneklerden bu kadar.

unutmadan youtube ve yasaklı sıtelere gıtmek ıcın dns değiştirmenız gerek aynı bılgısayardakı gıbı

bunun ıcınde
öncelik birdeki w-lanın ustunde (öncelik 1 deki) secenekler deyin-düzenle-tekrar secenekler gelişmiş ayarlar deyin-IPv4 de tıklayın ve dns yi

4.2.2.2

4.2.2.3 olarak yazın el ile... bu kadar.

skyfire bazen böyle bir sorun yapabılıyor buda servıslerden kaynaklanıyor daha sonra denersen veya kaldırıp tekrar kurduğunda sorun gıdecektır...

5800 ıcın en ıyı web tarayıcısı tum vıdeoları actığı ıcın skyfire dır operada var ama opera tum vıdeoları acmıyor

5800 ın işlemcisi n97 ile aynıdır 128 mgb. ram bellek vardır ve 433 işlemci nokia nın bugune kadar cıkardığı en ıyı mobile işlemcisidir. ve symbian da kı en son şeklidir s6.v5 9.0.4 tür.

5800 da evet 3 farklı home screen var bunlardan tercih ettiğini kullanıp kısayolları ıstedığın gıbı ayarlayabılırsınız...

kısayolları değiştirmek ıcın :

ayarlar-kişisel-temalar-ev ekranı-rehber çubuğunu seç

sonra cık tekrar ayarlar-kişisel-ev ekranı-kısayollardan değiştirebılırsınız...

bağlantıyı otomatık wi-fi yapabılırsınız örnek verıyorum ınternete gırerken sormadan dırek w-lan a bağlanıp kontörunuz gıtmeden sörf yapabılırsınız
bunun ıcın w-lanı tanımlayın ve şu adımları ızleyın
ayarlar-bağlantı-hedefler-internet-erişim noktalarından seçtiğiniz w-lanın önceliğini bir olarak değiştirin seçeneklerden bu kadar.

unutmadan youtube ve yasaklı sıtelere gıtmek ıcın dns değiştirmenız gerek aynı bılgısayardakı gıbı

bunun ıcınde
öncelik birdeki w-lanın ustunde (öncelik 1 deki) secenekler deyin-düzenle-tekrar secenekler gelişmiş ayarlar deyin-IPv4 de tıklayın ve dns yi

4.2.2.2

4.2.2.3 olarak yazın el ile... bu kadar.

ayantug

Üye
ben 5800 aldım 3 ay öne şimdi bi sorun çıktı tuş kilidini açıyorum ekran bir birine girmiş gibi oluyo renkler filan arasıra oluyo neden oluyo acaba bi bilen varsa yazarsa sevinirim

selam arkdaşlar pc nin bluetooth'undan video atıyorum sadece ses oynatıyor video oynatmıyor telefonum nokia 58.00 Xp ... birde usb takıyorum pc ye videoyu atıyorum açmıyor yada açtığı zaman göstermiyhor ses hatalı felan diyor... hatalımı diye baska telefona atıyorum aynı videoyu onda oynatıyor bnm telefonumda oynatmıyor ... yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekürler (Not: tane tane anlatırsanız sevinirim )

iyi aksamlar v50 versiyonunu yukledim orjinal temanın şeffaflık özelligi yok özellikle ev ekranı temasını rehber çubuğu yapınca çok itici oluyor seffaflıgı olan temaların ya iconları ii degil ya ana görüntüleri... sitede bir yerde şeffaflığın yapılabileceğini gördüm pek anlamadım yardımcı olabilirmisin orjinal temaya ana ekranda şeffaflık uygulaya bilirsen süper olur şimdiden cok tesekkürler

Tekrar merhaba =)
Dün telefonumu v50 versiyonuna yükselttim telefondaki programları güncelleyeyim dedim OviMağazayı güncellettim fakat daha sonra dikkatimi çekti ki OviMağaza uygulaması eski sürümüne kendiliğinden geri dönmüş ardından 2 kere daha aynı durumu yaşadım. Bugün HardFormat attım yine OviMağaza'yı güncellettim fakat az önceye kadar yeni sürümdeyken az önce yine eski sürüme kendilinden dönüş yapmış. Bu sence v50'den kaynaklanan bir problem mi yoksa versiyon atılışında bir problem mi gerçekleşmiştir yoksa bunlardan çok daha farklı olarak ben OviSuite üzerinden güncellediğimi düşünürken daha eski versiyon mu yüklemeye kalkıyorum bu noktada bana hata mesajı vermez miydi?

aw telefoncularda kırmızı alacam v31 baktım yazılımı fakat kulaklık modeli yeni wh-250 modeli yani alsam kendim kod değiştirmeden wi-fi yada nsu v50 görüp yükler mi? yoksa almasam mı siyahında problem olmuyormuş duyduğuma göre ama siyahında yanındaki beyazımsı şerid beni soğuttu açıkcası... acil cvp yarın alacam telefonu saygılar şimdiden tşkkrler...

Konu Sahibi
ben 5800 aldım 3 ay öne şimdi bi sorun çıktı tuş kilidini açıyorum ekran bir birine girmiş gibi oluyo renkler filan arasıra oluyo neden oluyo acaba bi bilen varsa yazarsa sevinirim

yüklediğin programlardan dolayı...

cd99

Üye
5800 black telefon umu alalı 3 ay oldu uzerınde v31 yazılımı vardı hemen guncelledım v40 yaptım ama telefon kapanıp acılmaya basladı haftada ıkı kere en az sonra v50 yazılımı cıktı tamam dedım sımdı duzelmıstır yazılım yukledim 3gun oldu bugun tekrar reset attı guncellemelerımı NSU ıle yapıyorum yuklemeden once hard format atıyorum yukledıkten sonra tekrar hard format atıyorum genede duzelmıyor arastırmadıgım forum kalmadı hafıza kartınada format atıyorum yuklerken allah rızası ıcın bırılerı yardımcı olursa sevınırım yoksa satıcam bu telefonu yaklasık haftada ıkı kere reset atıyor phonixle yaptım gene olmadı lütfen bi yol gösterin

Ben güncelleme yaptım ancak menüde bi kayan menü fln göremedim ?

buurab

Üye
Merhabalar ben yaklaşık 1,5 yıldır 5800 kullanıyorum. v.40 update'i için forumdaki Nadir abinin yazısıyla update etmiştim ve telefonumun menüsü falan navi modelindeki gibi olmuştu.Ancak sonrasında onu temayı tekrar indererek düzeltmiştim ancak bu v.50 ye geçerken bu sefer yine değişti ve bu sefer temayı indirince işe yaramıyor malesef istediğim gibi olmuyor.(arkaplandaki resimler gözükmüyor,aramadaki resimler gözükmüyor).Bir de bu bazılarında çıkan, bazılarında çıkmayan quickoffice,rihanna vs. ben de de çıkmadı.(wireless ile yapmıştım *#0000# kombinasyonundan)

Telefonuma updateten sonra hardformat da attım o kırmızıtuş+yeşiltuş+fototuşu ve açılma tuşuyla yapılandan.

Ama benim istediğim o temayı kullanabilmek ve o uygulamaları denemek.Acaba telefonuma tekrardan versiyon yüklemek gibi bir şansım var mı? Daha önceden NSU ile böyle şeyler vardı ama v.40'ta da olmamıştı şu anda da kodu değiştirsem de olmuyor.Eğer başka türlü yapabileceğim birşey varsa anlatırsanız çok memnun olurum

Teneke59

Üye
skyfire.da cannot provide service in your country at time mesajı alıyorum ve sorunu düzeltemiyorum.neyaptıysam olmadı.daha önce başka bir telefonuma yükledigim ise çalışıyor.bu tel.dede çalıştırmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

lad_enes

Üye
s.a ,

Bende v40 yüklü , telefona Windows Livve MSN ' i atiorm telfonda zaten var diyor ama menülerde falan bulamiyorum nerede bu ?

Ben ovi navigasyonunu bir türlü çalıştıramadım nasıl çalıştırailirim?

Konu Sahibi
Ben güncelleme yaptım ancak menüde bi kayan menü fln göremedim ?

hard format at özelliklerin tümü aktif olacaktır.

Ben ovi navigasyonunu bir türlü çalıştıramadım nasıl çalıştırailirim?

menüden haritalara tıklayarak çalıştırabılırsınız...

m_cowen

Üye
birşey sorabilirmiyim bende kullnıyorum 5800 hard format atarsam teldeki kendi oyunları ve kendi müzikleri silinirmi yada hard format attıktan sonra kendi müzikleri ve otyunları geri geliyormu

bluem26

Üye
Merhaba
Vodafone'dan cepnet aylık internet paketine abone oldum. 5800 kullanarak bilgisayardan internete nasıl bağlanabilirim. Teşekkürler