esas_cocuk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben telefonumu v40 yaparken Nokia ClubCare'da yaptırmıştım onlar da Product code'u değiştirerek Mavi telefonuma Black yükleyerek kurmuşlardı. Sorum şu: Şu an bu kodun ne olduğunu bilmiyorum ama v50'yi görüyor ben v50 yaptıktan sonra ingilizce paketin yüklenme ihtimali var mı? Şu an telefon Türkçe. Türkçe kalmasını istiyorum.
S.A ,
Ben yeni aldım cihazi V40 Yüklü,ne gibi bir ayarlar yapmalıyım neler yapmak lazım? yardimci olur musunuz?
Madem öyle bana yardımcı ol5800 ım orijinal web browser ında flash içeriği gösteremiyor fakat skyfire adlı web browseri bütün flashla ilgili içeriği gösterebiliyor. Şimdi soruyorum skyfire nası oluyor gösteriyorda orjin browser a ne oluyorda gösteremiyor yani telefon flash destekli olduğu halde mi gösteremiyor yada göstermiyor. yoksa o sadece skyfire ın serverlarının özelliğimi diye aklımdan geçiyor çünki eğer skyfire ın programının özelliği ise bu telefonda çalışan bir özellik demektirki bunu Symbian ın esas sahibi olan Nokia telefonuna koymuş olması lazım. Şimdiden Teşekkürler.
arkadaşım kesin oynannırmı? deneyen kimse yokmu?
Merhaba arkadaşım Ben dde 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bazen ekranda donma ve kasılmalar oluyor bu normalmi.Bazıları başka versiyon yüklendiğinde bu sorun ortadan kalkıyor diyor Telefonumda v31..0.101 sürümü yüklü.Bu konuda yardımcaı olursanız menun olurum teşekkkürler
Merhaba arkadaşım Ben dde 5800 kullanıcısıyım ve telefonumda bazen ekranda donma ve kasılmalar oluyor bu normalmi.Bazıları başka versiyon yüklendiğinde bu sorun ortadan kalkıyor diyor Telefonumda v31..0.101 sürümü yüklü.Bu konuda yardımcaı olursanız menun olurum teşekkkürler
farklı web tarayıcısı ile dene muhtemelen girdiğin site flash tabanlı kendı tarayıcısı flash uygulamalarında yetersiz kalabiliyo önereceğim program buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan ındır kur.
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba,
öncelikle yanıt için teşekkür ederim, skyfire touchscreen edition beta indirdim kurdum, calistirdigimda "sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1 3001)" seklinde bir uyarı ile program kapanıyor, ne yapmam gerekiyor, ve de nokia 5800 de calisicak baska hangi browserlar var?
bir önceki telefonum tarih öncesi olduğundan su an konuya baya yabancıyım, mesela 5800 un isletim sistemi nedir?
baska bir soru ise, ekranda su an 3 cesit home screen gorunumu alabiliyorum, kontakların olduğu, hicbirseyin olmadığı ve kısayolların olduğu, kısayollardaki app leri nasil degistirebilirim? baska bir sorum iste mesela evde kullandigim Wlan'i bu cihaza default olarak tanitabilmemin bir yolu var mı? internet kullanımına geçtiğimde 3g veya wap servislerini sormadan direkt wlan a yonelmesi seklinde?
Bu arada, cok sorum var, tum bunlar ve bunlara benzer sorularla ilgili yonlendirebilecegin indexli bir kaynak var mı?
teşekkürler
farklı web tarayıcısı ile dene muhtemelen girdiğin site flash tabanlı kendı tarayıcısı flash uygulamalarında yetersiz kalabiliyo önereceğim program buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan ındır kur.
Merhaba,
öncelikle yanıt için teşekkür ederim, skyfire touchscreen edition beta indirdim kurdum, calistirdigimda "sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1 3001)" seklinde bir uyarı ile program kapanıyor, ne yapmam gerekiyor, ve de nokia 5800 de calisicak baska hangi browserlar var?
bir önceki telefonum tarih öncesi olduğundan su an konuya baya yabancıyım, mesela 5800 un isletim sistemi nedir?
baska bir soru ise, ekranda su an 3 cesit home screen gorunumu alabiliyorum, kontakların olduğu, hicbirseyin olmadığı ve kısayolların olduğu, kısayollardaki app leri nasil degistirebilirim? baska bir sorum iste mesela evde kullandigim Wlan'i bu cihaza default olarak tanitabilmemin bir yolu var mı? internet kullanımına geçtiğimde 3g veya wap servislerini sormadan direkt wlan a yonelmesi seklinde?
Bu arada, cok sorum var, tum bunlar ve bunlara benzer sorularla ilgili yonlendirebilecegin indexli bir kaynak var mı?
teşekkürler
ben 5800 aldım 3 ay öne şimdi bi sorun çıktı tuş kilidini açıyorum ekran bir birine girmiş gibi oluyo renkler filan arasıra oluyo neden oluyo acaba bi bilen varsa yazarsa sevinirim
pc'den hafızanı yedekleyip bir hard format at sorun kalmazBen güncelleme yaptım ancak menüde bi kayan menü fln göremedim ?
Ben güncelleme yaptım ancak menüde bi kayan menü fln göremedim ?
Ben ovi navigasyonunu bir türlü çalıştıramadım nasıl çalıştırailirim?
s.a ,
Bende v40 yüklü , telefona Windows Livve MSN ' i atiorm telfonda zaten var diyor ama menülerde falan bulamiyorum nerede bu ?
arkadaşım telefonunuzu guncelleyıp hard format atmanızı önerırım
sorununuze gelınce zaten var dıyorsa menude gözükmesı gerek menude gozukmuyorsa ayarlardan uygulama yöneticisine gelıp yüklü uygulamalara bi göz atın eğer ordada yoksa hafıza kartını biçimlendiriniz...
skyfire.da cannot provide service in your country at time mesajı alıyorum ve sorunu düzeltemiyorum.neyaptıysam olmadı.daha önce başka bir telefonuma yükledigim ise çalışıyor.bu tel.dede çalıştırmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
prefs dosyasını indir telefonun hafızasında hafıza kartına degil telefon hafızasındaki data klasörü içindeki skyfire dosyasının içine kopyala degiştirilsinmi diye soracak evet de bukadar artık sky fire çalışırr
dedigim dosyayı bulamayanlar skyfire telden kaldırsın yine kursun birkere baglanmaya çalışın hata verecektir versin c: data : skyfire dosyası gelmiş olur dedigim işlemleri yapın çalışır bende çalıştı 5800 xm de denendi diger tellerdede çalışacaktır büyük ihtimalle saygılar.
alternatifLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alternatif2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitenin en altında download now tıkla 30 saniye bekle tekrar tıkla
hotfile:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cep telefonundan indiremeyan arkadaşlar
konunun 4. sayfasında moderatör tarafından verilmiş link var ordan direk indirebilirsiniz
not: alıntıdır.
eyw. dostum saol
sizde sağolun...
eyw. dostum saol
sizde sağolun...
eyw. dostum saol
sizde sağolun...
Merhabalar ben yaklaşık 1,5 yıldır 5800 kullanıyorum. v.40 update'i için forumdaki Nadir abinin yazısıyla update etmiştim ve telefonumun menüsü falan navi modelindeki gibi olmuştu.Ancak sonrasında onu temayı tekrar indererek düzeltmiştim ancak bu v.50 ye geçerken bu sefer yine değişti ve bu sefer temayı indirince işe yaramıyor malesef istediğim gibi olmuyor.(arkaplandaki resimler gözükmüyor,aramadaki resimler gözükmüyor).Bir de bu bazılarında çıkan, bazılarında çıkmayan quickoffice,rihanna vs. ben de de çıkmadı.(wireless ile yapmıştım *#0000# kombinasyonundan)
Telefonuma updateten sonra hardformat da attım o kırmızıtuş+yeşiltuş+fototuşu ve açılma tuşuyla yapılandan.
Ama benim istediğim o temayı kullanabilmek ve o uygulamaları denemek.Acaba telefonuma tekrardan versiyon yüklemek gibi bir şansım var mı? Daha önceden NSU ile böyle şeyler vardı ama v.40'ta da olmamıştı şu anda da kodu değiştirsem de olmuyor.Eğer başka türlü yapabileceğim birşey varsa anlatırsanız çok memnun olurum
arkadaşım Quick office ve rihanna amerikadaki modellerde cıkıyor dıye bılıyorum...
arka plan resımlerı ve temalar ıcın ıse kendınız nasıl ayarlarsanız öyle gözükür telefonda fakat şuda önemli *#0000# den guncelleme yaptıysanız orjinal code ıle yapmış olursunuz ve telefonunuz red se red blue ise blue özellıklerı gelır ekrana ama ıstedığınız code ıle yuklemeyı tekrar yaparak ıstedığınız ayarları yapabılırsınız bunun ıcın nsu ıle code değiştirip deneyınız guncellemeyı tekrarlayınız...gereklı code ler forumda mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?