Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

clltncr

clltncr

Üye
arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.

Bildigim kadari ile ana sayfa yan donmuyor zaten. Alarmi da duraklat yazan kisma parmagini bas, saga dogru cektir.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Bildigim kadari ile ana sayfa yan donmuyor zaten. Alarmi da duraklat yazan kisma parmagini bas, saga dogru cektir.

alarm calarken mavi bir ok işareti sola yeşil ok işareti sağa doğru haraket eder kayarak yeşile basıp durdur dıycek arkadas :)

e.mr.e_pls

Üye
kardeş mrb. 2 hafta önce altım 5800 ı.Siteden 5800 a uyumlu oyunları pc ye indirip telefona gönderi,yorum ama telefonda açtığımda META-INF isimli bir klasör ve yanında soruişareti olan birsürü dosya var. oyunları nasıl yükleyebilirim. şimdiden teşekkürler..

lad_enes

Üye
S.A Bende N73 ME var - Onu verip Sıfır gibi temiz sorunsuz ciziksiz 18 AY garantili 5800 Xm alacağim nasip oluras 200 TL verip , almalımıyım? kasa acikligi falan yok yanları gri v40 yüklü bi problemi yok Hepsiburada.com'dan almiş sahibi temiz cihaz

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
S.A Bende N73 ME var - Onu verip Sıfır gibi temiz sorunsuz ciziksiz 18 AY garantili 5800 Xm alacağim nasip oluras 200 TL verip , almalımıyım? kasa acikligi falan yok yanları gri v40 yüklü bi problemi yok Hepsiburada.com'dan almiş sahibi temiz cihaz

cihazı görmeden yorum yapamam.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş mrb. 2 hafta önce altım 5800 ı.Siteden 5800 a uyumlu oyunları pc ye indirip telefona gönderi,yorum ama telefonda açtığımda META-INF isimli bir klasör ve yanında soruişareti olan birsürü dosya var. oyunları nasıl yükleyebilirim. şimdiden teşekkürler..

oyunları blueoothle telefone gönder msj lara gelır ustune tıkla kur

yada kablosuyla bılgısayarına bağla usb modunda yada pc suit modunda uygulamar klasörüne at kabloyu cıkar telefondan telefonunda uygulama yöneticisi klasörü var yükleme dosyalarında gözükecektir.ordan yükleyebılırsın

ethan_1492

Üye
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
cehaletim işte kusura bakmayın...
peki bir sorum daha olacak bildiğiniz bir program varmı peki 5800 ın ana ekranı yan çevirebilmek için...
ilk sayfaya da teşekkürleri sundum..
bu formu oluşturduğunuz için de ayrıyeten çook teşekkürler sayenizde çok şey öğrendim sağolun...

mito1172

mito1172

Üye
ana ekran menüye girmeden yan dönmez kardeşim öyle bir özelliği yok telefonun ve programda olduğuna ihtimal vermiyorum

trol67

trol67

Üye
Merhaba, bir kaç sorum olacak
1- Wireless ile bağlantı kurarken TTNET-wifi noktalarından ya da web sayfası üzerinden kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanılan noktalarda 5800 ile wlan bağlantı kuramıyorum.

2- Ovi mağazadan indirdiğim bir kaç uygulama var fakat telefona reset attım ve silindiler, tekrar ovimagazaya girdiğimde indir butonu aktif olmuyor, pc den siteye girip profilimden bendekiler kısmındaki uygulamaları kaldırdım fakat haala düzelmedi.

3- Version40 yükledikten sonra Gps sinyali bulunamıyor,Ndrive olsun ovi haritalar olsun hiçbirinden sonuç alamadım.(3.soruyu biraz önce baska bi konuda da sordum ordan cevap gelir muhtemelen, flood yapmak amacında değilim bilginize)

Teşekkürler.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
cehaletim işte kusura bakmayın...
peki bir sorum daha olacak bildiğiniz bir program varmı peki 5800 ın ana ekranı yan çevirebilmek için...
ilk sayfaya da teşekkürleri sundum..
bu formu oluşturduğunuz için de ayrıyeten çook teşekkürler sayenizde çok şey öğrendim sağolun...

5800 ın ana ekranını yana döndüren program görmedim fakat söylentiye göre yeni çıkacak güncellemede bu özellik mevcut olacakmış...

Merhaba, bir kaç sorum olacak
1- Wireless ile bağlantı kurarken TTNET-wifi noktalarından ya da web sayfası üzerinden kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanılan noktalarda 5800 ile wlan bağlantı kuramıyorum.

2- Ovi mağazadan indirdiğim bir kaç uygulama var fakat telefona reset attım ve silindiler, tekrar ovimagazaya girdiğimde indir butonu aktif olmuyor, pc den siteye girip profilimden bendekiler kısmındaki uygulamaları kaldırdım fakat haala düzelmedi.

3- Version40 yükledikten sonra Gps sinyali bulunamıyor,Ndrive olsun ovi haritalar olsun hiçbirinden sonuç alamadım.(3.soruyu biraz önce baska bi konuda da sordum ordan cevap gelir muhtemelen, flood yapmak amacında değilim bilginize)

Teşekkürler.
1- öncelikle birinci soruna cevap veriyim telefonla wireless noktalarına bağlanamama problemi telefondan olduğu kadar bağlanmaya calıstığın yerlede alakalı olabilir guvenlık ayarları düşürülmesi gerekebilir farklı bir telefonla dene arkadaşlarında wireless özelliği olan bir arkadasın varsa o girebiliyosa ona göre hareket ederız.
2- soruna cevap ındır butonunun aktıf olmaması da telefondan kaynaklanmıyor fakat ovi mağazanın son sürümünün kurulu olmasına dıkkat et eskı versıyonlarda bu tip sorunlar cıkabılıyor ovi mağazayı uygulama yöneticisinden kaldırıp nokia nın sıtesınden ındırebılırsın
3- soruna cevap: v40 yükledikten sonra eskı surum haritalar kullanırsan verim alamazsın sana önerebileceğim hard format at telefonuna (böylelikle ovi mağaza sorununuda bu yolla halledicez bi taşla ıkı kuş vurmuş olacaksın) hard format attıktan sonra gerekli dil ve bölge saat ayarlarını yaptıktan sonra wireless olan bı yerde telefondan uygulamara gir ve orda yeşil renkli yazılım güncellemeleri simgesi göreceksin onu tıkla ve 6-7 adet guncelleme bulucak hepsını seç aralarında ovi mağaza ve ücretsiz navigasyon özellikli son sürüm haritalarda mevcut fakat bunları telefona yukledıkten sonra ovi suit ile harita atıcaksın bunu yapmak ıcınde ovi suitin son versiyonunu kur bılgısayarına telefonu pc suit modunda bağla zaten pc suit seceneklerınde harıtalar sekmesını göreceksın turkey harıtasını ındır otomatık atıcak telefona zaten şehirleride alıcak aynı zamanda bunları yaptıktan sonra acık alanda bi kere harıtaları çalıştır bekle sabırlı ol uyduya bağlanması 10 dk yı bıle bulabılır bulduktan sonra hemen kapat kontörün gitmesın şimdi

şu ayarı yap

1- harıtaları tıkla
2-seceneklerı tıkla
3-interneti tıkla
4-bağlantıyı çevrimdışı yap
5-dolaşım uyarısını aç çık ordan
harıtaları kapat telefondan uygulamalara gel
yer ' e tıkla
konumlamaya tıkla
konumlama yöntemlerinde tümleşik gps ve yardımlı gps acık kalsın diğerlerini kapat
geri de
konumlama sunucusunu kapat
bu kadar. ücretsiz navıgasyonun keyfını yaşa...

trol67

trol67

Üye
Teşekkürler wireless bulduğum müsait ilk yerde deneyip 3 sorununda sonucu bildiririm. :oke:

wolworin

wolworin

Üye
teşekkürler

newdejawu

Üye
5800 ile skyfire yukleyerek mynet te 101 ve okey oynayabilirmiyim. yardimci olursaniz bende alacagim. eger olmaz ise hangi telefonla oynanir? tesekkusler.

maximus01982

Üye
Menü-ayarlar-bağlantı-Yöntim ayarları-veri araması-onu sınırsız yap..sorunun çözülecektir..

bu dediklerini yaptım ama düzelmedi web browser yine kapanıyor. Telefon güncel V40. Telefonun hafızası da boş 58.6 mb yer var.

bu dediklerini yaptım ama düzelmedi web browser yine kapanıyor. Telefon güncel V40. Telefonun hafızası da boş 58.6 mb yer var.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile skyfire yukleyerek mynet te 101 ve okey oynayabilirmiyim. yardimci olursaniz bende alacagim. eger olmaz ise hangi telefonla oynanir? tesekkusler.

evet skyfire ile oynayabılırsınız...5800 da...

newdejawu

Üye
gercekten oynaniyormu yoksa olabilirmi? e72 de denedim. sadece oyuna giriyor. ama tas cekemiyorum. lutfen tam olarak deneyebilirmisiniz. ona gore alacagim telefonu. bosuna masrafa girmeyeyim.

eva55

Üye
merhaba 5800 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım yazılım güncelledim ondan sonra alarmı durduramıyorum dur ve ertele konutları ekranda yer alıyor ancak bastığımda durmuyor ne yapmalıyım ve facedeki videoları izleyemiyorum ne yapmalıyım tşk

harita02

harita02

Üye
arkadaşlar sizi bir sorum olacak : v30 kullanırken kulaklık üzerindeki tuşalı kullanıyordum.V40 versiyonunu yükledikten sonra çalışmamaya başladı.bunu nerden ayarlayabiliriz.Bi arkadaş yapmıştı ama ben tekarar yükleme yapınca ayarlar gitti.bunu açıklarsanız çok ama çok sevinrim.(kulaklık saglam başka cihazda denenmiştir)

teşekkür edrim...

gdogrucan

Üye
arkadaslar merhaba ;

V40 yükledim fakat telefondan yüklediğim icin sorun yasıyorum pc den yüklemek istiyorum sorunu cözmek icin hard format attım fakat hala aynı versiyon duruyor telefonda bu versiyonu kaldırmak icin ne yapmam gerekiyor :hmmm

şimdiden teşekkürler

mito1172

mito1172

Üye
arkadaslar merhaba ;

V40 yükledim fakat telefondan yüklediğim icin sorun yasıyorum pc den yüklemek istiyorum sorunu cözmek icin hard format attım fakat hala aynı versiyon duruyor telefonda bu versiyonu kaldırmak icin ne yapmam gerekiyor :hmmm

şimdiden teşekkürler
malesef v40 kalkmaz kardeşim:evet: pcden görüyorsa tekrar v40 yükle belki sorunlar düzelir.

trol67

trol67

Üye
Teşekkürler wireless bulduğum müsait ilk yerde deneyip 3 sorununda sonucu bildiririm. :oke:

51.sayfadaki tavsiyelerinizi uyguladım şuan GPS 5saniye gibi kısa bir sürede bağlanıyor. gps sorununu çözdük sayenizde. Ovi haritalar ile bağlanamadım ama Ndrive hard formattan sonra 5-6dk içinde uyduları buldu ve sonraki bağlanmalarda 3-4 saniyede buluyor artık. sadece tümleşik gps yarlarınıda seçtim hiçbir sorun yok :oke:

Fakat Hard format attıktan sonra bu sefer Ovi mağazalar uygulaması yüklü olmasına rağmen açılmıyor uygulama yöneticisinde yüklü uygulamalarda da görünmüyor. :hmmm güncellemelrumeri kontrol ediyorum hepisi yüklü(5-6 tane bulmuştu dediğiniz gibi seçip yükledim) neticede ovi mağazalar çalışmıyor şu an, açılmıyor :bilmm

Üst Alt