esas_cocuk
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende bluetooth acılmıyo hata veriyo nasıl duzelir kardeş ?
kardeş merhaba.ben 5800 format atmak istiyorum çünkü bazen kendi kendine kapanıyor.ekranda tuhaf renkler çıkıyor.telefon ve hafıza kartına format atmak istiyorum ancak format attıktan sonra hafıza kartının içine tekrar o eski benzer dosyalar kendiliğinden mi gelecek yoksa boş mu kalacak
onu açıklarmısın.not:ben v40 versiyonunu bilgisayardan yükledim acaba yüklerken bir hata yapmış olabilirim.
buraya kadar herşey normal ama sonra birçok kez aygıt kadırma sesi ve;
yazılanları onlarca kez yaptım ama omadı :S
Sensör için verdigin cevabına teşekkür ederim yanlız şu ana ekranı sormuştum onu yanıtlarsan sevinirim dostum, bu ana ekran N97 'deki gibi döndürdüğümüzde dönmüyor ya bunu ayarlayabilcegimiz bi yol yokmu acaba?? Tele son versiyon yükledim olur diye düşündüm ama yine olmadı :S :S
format factory de arial fontunu secersen sorun kalmaz ve alt yazı boytunu en fazla 5 yap daha azı veya fazlası sorun cıkarabılıyo 5 ideal...
Olmuyor, turkce karakterlerde kare isareti cikiyor.
Olmuyor, turkce karakterlerde kare isareti cikiyor.
--------------- Ekleme ---------------
Emegin icin tesekkur ederim, ama onerdigin yolla olmadi. Forum forum gezdim, nihayet bir cozum buldum. Baska arkadaslara da ilac olur diye yazayim dedim.
"format foctory altyazı da turkçe karakter sorunu yasanıyor.u,ı ve ç ler yazıda cıkmıyor.bunu cozumu ıcın secenek-->altyazı kısmına gırıyoruz.altyazı tıpını Tahoma secıyoruz.dosya adını da C:\Windows\Fonts\Tahoma.ttf seklınde yazıyoruz.ASS altyazı Yazı tipi secenegını tıklayıp sag alt kosedekı uygula tıklanır.artık turkçe karakter sorunu cozulmus oluyor. "
Denedim sonuc mukemmel
*#0000# burdan bi güncelleştir.. seceneklerden olmazsa nokianın sitesinden ovi suit in en son versiyonunu indir onu kur ama eski ovi suiti denetim masasından mutlaka kaldır ve ccleaner vs. programla hataları tarat eski kalıntıları falan kalmasın yani...sorunun hallolacaktır...aynısı başıma geldi...böyle hallettim ben.
*#0000# burdan bi güncelleştir.. seceneklerden olmazsa nokianın sitesinden ovi suit in en son versiyonunu indir onu kur ama eski ovi suiti denetim masasından mutlaka kaldır ve ccleaner vs. programla hataları tarat eski kalıntıları falan kalmasın yani...sorunun hallolacaktır...aynısı başıma geldi...böyle hallettim ben.
--------------- Ekleme ---------------
yarın akşam saat 22:00 da sana kesin cevap vericem...lütfen takip et konuyu...
merhaba öncelikle bu sayfayı ayrı olarak actıgın icin tesekkürler. ben daha 3 günlük 5800 lıyım,ovi suit den güncellestirme yaptım yada ben öyle sanıorum, burda yazılanlara bakarak *#0000# yaptım ve sunlar cıktı
yazılım sürümü v 31.0.101
yazılım sürüm tarihi 16/09/2009
özel sürüm 31.0.101.C02.01
özel sürüm tarihi 16/09/2009
dil paketi 02
model 5800 XpressMusic
tür RM-356
son güncelleme Güncellenmedi
seceneklerden güncellemeleri kontrol et diyorum
hicbir güncelleme yok diye bi cevap alıorum.. güncellemem yapılmıs mı ?? sürüm tarihleri kafamı karıstırdı da ... şimdiden tesekkürler
Bekliorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?