nokia 5800 kullananlar alıyım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
yeni güncelleme ile mesaj sorunu çözülmüştür

floryali_35

Üye
fotoğraf çekimi berbat n95 ile kıyaslanamaz...heleki gece çekimi 0.3 mp gibi internet için iyi.mesaj yazmak zaten ölüm.dediğim gibi wifi için alınır.görüntü ve ses kailtesi atmin edici.mesaj+foto+video iyi değil.

gassman725

Üye
bak kardeş eğer sen iyi bakarım diosan al telefon düştümü bi yere çarptımı lensi kırılıo 120 tl de girio ama ALLAH için kullanışlı telefon bide yeni yazılımı yükledinmi al sana ıphone turkcell bayiinde güncelle ha:naughty:

cyxaoc

cyxaoc

Üye
telefonu 3 saat önce aldım ben şuana kadar bayaa bi hoşuma gitti

gassman725

Üye
kardeş ovi mağazalarından indir ovi map ı bedavaya uydudan nagivation süper telefon hemde güncelledinmi daha da iyi ıphone gibi görüntüsü

--------------- Ekleme ---------------

tlfn güzel dimi

Tracy35

Tracy35

Üye
............

okumus_43

okumus_43

Üye
Hiç düşünme bence al al al...:D

nıqq

Üye
tabikide al 5800 internet seçenekleriylr symbian işletim sistemiyle tek kelimeyle mükemmel bir telefondur

aryscat

aryscat

Üye
Amcam. Daha önce symbian kullandıysan ve az buçuk telefonla uğraşmayı biliyorsan al. Yok ben uğraşamam öyle program yükle ayar yap diyorsan alma.

sezerr53

sezerr53

Üye
Arkadaşlar ben bu 5800 ve Trident w-t6 arasında kaldım.
Nokia 5800 kullandım nasıl birşey olduğunu biliyorum ama Trident w-t6 hiç kullanmadım bazı endişelerim var:
-Dokunmatik ekranın parmağı algılaması hassas mı Apple Iphone daki gibi duyarlımıdır ?
-Menü hızı,uygulama,oyun açma hızı Apple Iphone daki gibimi?
-Apple Iphone daki uygulamalar,oyunlar bu telefonda çalışırmı?
-Oyunların genelliğinde harekete duyarlı oyunlar var bunları algılayabiliyormu ?
-Wi-fi si açık alanda pek sıhatli çalışmadığını duydum doğru mudur

csalp

Üye
Ben cok mesaj atarım da bunda dediğiniz gibi cidden sıkıntı mı oluyor? Hocam birde ben 5800la corby prob5310 qwerty klavye arasında kaldım.. bu 5800 hatalar cok oldugu söyleniyor falan bu konuda yardımcı olursanız tekrardan detaylı sevinirim şimdiden teşekkürler..:sarıl:

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Ben 1 yıldır 5800 kullanıyorum. Yazılım desteği sayesinde telefon dan hala sıkılmadım.

denizcigenc

Üye
al birader al ben dün aldım cok memnun kaldım

deniz0123456789

deniz0123456789

Üye
bu fiyata bu kadar kullanışlı telefon hiç tereddüt bile etme ben de de 5800 xm var. İyi ki almişım diyourum kendime

asi.melek

Üye
Bn nokıa 5800 kullanıyorum yeni aldım ama msn yükleyemiyorum müş.hizmetini aradm googleye yaz çıkar dedi tlfoncuya gittim oda öle dedi nasıl yükleyeceğim msn biliyor musunuz arkadaşlar _?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Arkadaşlar ben bu 5800 ve Trident w-t6 arasında kaldım.
Nokia 5800 kullandım nasıl birşey olduğunu biliyorum ama Trident w-t6 hiç kullanmadım bazı endişelerim var:
-Dokunmatik ekranın parmağı algılaması hassas mı Apple Iphone daki gibi duyarlımıdır ?
O kadar değil ama idare eder
-Menü hızı,uygulama,oyun açma hızı Apple Iphone daki gibimi?
Kardeşim ağır ol naptın o kadar olsa 500 lira olmaz zaten
-Apple Iphone daki uygulamalar,oyunlar bu telefonda çalışırmı?
Hayır çalışmaz
-Oyunların genelliğinde harekete duyarlı oyunlar var bunları algılayabiliyormu ?
Evet algılıyor
-Wi-fi si açık alanda pek sıhatli çalışmadığını duydum doğru mudur
Wifi çalışıyor en azından bende bi sorun yok

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :oke:
Daha fazla sorun olursa ö.m. at yardımcı olmaya çaılışırım

yalancisinn

Üye
bnde şu an yeni aldım ama hiç bir şekılde internete baglanamıyrm dayha önce yine vardı bende aynı tel. onu 2 el almştım tek dokunşta gryrdm nete şimdi giremyrm yardım olunn sınır krızlerı gecryrm

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
Evet Yani 5800 Mavi All :) Çok Çekici Duruor :) Bordo Biraz Bayana Has Gibi :D