nokia 5800 kullananlar alıyım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 kullananlar alıyım mı ?
2 aydır telefon arıyorum bunu buldum.Bu tel. hakkında bilgi verirmisiniz :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
güzel telefondur, bir şikayet almadım, alsam da ancak üretim hatası olduğundan oluyor..

dogan.gs

dogan.gs

Üye
benmde n70im var ve 5800 almayı düşünüyorum =)) para konusunu halledersem büyük ihtimal alcağım

bestebeste

Üye
bende 2 gün önce aldım gerçekten harika bi telefon hem ucuz hemde çok kullanışlı birsürü özelliği var tavsiye ediyorum :)

osnakli

osnakli

Üye
5 ay oldu telefonu alalı.800liraya hepsiburada.com'dan almıştım.şimdi 527 lira yanlış hatırlamıyorsam.aldıktan sonra 3 sefer güncelledim telefonu...gps'si internet tarayıcısı,virelles'i,ve kullanılışı çok rahat
eksilerine gelince...turkcell'de bir çok servisi desteklemiyor(mobil tv,turkcell mesenger,rehber yedekleme) ayrıca mesaj yazarken 70 karakteri geçince harfleri geç algılaması(onca güncellemeye ragmen düzelmedi) tam bir işkence.şarjının forum sitelerinde 4gün yazmasına rağmen 2gün zor yetmesi korkunç...
video çekimi 640x480 gibi bi çözünürlükle kusursuz.ama resim kalitesi 3mp olmasına rağmen çok kötü.hele gece çekimlerinde tam bir skandal...turkcell kontörlü hat kullanıyorum konuşmadan sonra kontör bilgisi kontör metre arada bu telefonda kayboluyor.diyelim ki görüşme yapdın yada 2 mesaj üst üste yolladın mı kontörmetreyi hafızasında tutuyor gerçek kontör miktarı anca kapatıp açınca görebiliyorsun...
yeterli oldu mu senin için bilmiyorum sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin...

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
benim için internet önrmli değil de güncelleme yapmassam nasıl hatlar olur ve aldıgında içnde neler vardı

osnakli

osnakli

Üye
hiç bişey olmaz güncellme yapmazsan.içinden küçük bi stand çıktı telefonu üzerine koyup film izlemek için, 8gb hafıza kartı birde nokia ipi.başka da bişey yok.tabi kulaklık, şarj aleti, cd ve usb kablosu standart...

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
teşşekürler verdiğin bilgi için

pavilion

pavilion

Üye
çok mesaj atarım diyorsan alma, beyin kanaması geçirirsin ondan önce bikaç defa sinir krizi geçirirsin ama mesajı geç bana karizma lazım müzik filim lazım internet lazım dersen 1sn düşünme al, ben sık sık wi-fi kullanıyorum wi-fi si ve müzik kalitesi 10 numara ama orjinal nokia kulaklıklar 5para etmez, iyi bi sony kulaklık al ses kalitesi süper tabi dış hoparlörleride harika. yani tek dezavantajı mesaj yazmak.. ben alalı 1 ay oluyor, sorun varsa mesaj at cevaplarım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar gereken cevapları vermişler..bence hemen al..

remonex7

remonex7

Üye
    Konu Sahibi
alıcam

--------------- Ekleme ---------------

birşey olmazsa yarın alcam

asgz

asgz

Üye
peki arkadaşlar n95 8 gb mı yoksa 5800 mı ? bende n95 8 gb var değiştirmeyi düşünüyorum özellikle arabada harita programları kullandığım için N95 hem araba kullanıp hemde kullanmak konusunda başarısız ne düşünürsünüz ?

Bilal95

Bilal95

Üye
Çok güzel bir tel.Ama ben 2 hafta kullanıp sattım.İlk önce hafıza kartını yanlış çıkardığımdan virüs girmiş galeri bozuldu.Yaptılar.2 gün sonra tekrar bozuldu.Sonra uğraşmayayım dedim satıp N 86 yı aldım.Ama özellikleri süper.:oke:Bence al derim.

kalpsizdj

Üye
bence bu fiata alınacak en güzel telefon nokia 5800 neden diye sormayın bu özellikteki telefonları arastırın bu kadar ozelliği bi arada toplayan bi telefon en az 900tl ki mesaj sorunu diyorlar arkadaslar mesaj yazarken gecikme sorunu atık imha oldu son sürüm 31.0.101 sürümünü güncelleyin o sorun 8 mesaj yazdım banamısı ndemedi takır takır türkçe karakterde yazıyor hiç bi yavaslama olmadı ve yutube gibi sitelerden 3. party programa gerek kalmadan isleme olanağı sğlıyo daha ne istiyonuz :D

wiper50

Üye
mesaj olayı en son versiyonda çözülmüş v.31 versiyonu ben yüklemek için nokia updater kullandım xp yüklü bir bilgisayardan yaptım windows 7 de program çalışmıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mesaj olayı en son versiyonda çözülmüş v.31 versiyonu ben yüklemek için nokia updater kullandım xp yüklü bir bilgisayardan yaptım windows 7 de program çalışmıyor
windows 7 de uyumluluk ayarlarından windows xp service pack 3 uyumluluğunda seçeceksiniz..

pisicikk

pisicikk

Üye
:) bende 58oo almayı düşünüyorum :) cvp yazan tüm herkese teşekkürler :) monte ve 58oo arasında kalmıştım ama görüyorum ki kesinlikle 58oo :oke:

enjo3

Üye
bence monte al daha ıyı o telefon

Kingmortall

Kingmortall

Üye
:) bende 58oo almayı düşünüyorum :) cvp yazan tüm herkese teşekkürler :) monte ve 58oo arasında kalmıştım ama görüyorum ki kesinlikle 58oo :oke:
çok mesaj yazan birisiysen alma mesaj yazarken çok sorun olur sana eger çok mesaj yazmıyosan al ama çok mesaj atanlar için uygun değil :)

yagizbogac

yagizbogac

Üye
nokia 1110 al :D