nokia 5800 ile 3g görüsme yaparken video kayit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ile 3g görüsme yaparken video kayit
3g görüsme yaparken video görüntüsünü kaydetme imkani var mi? Ugrastim baktim ama yok bulamadim... Arkadasimda samsung var ve o kayit yapabilmekte... Bunun icin bir program var mi yoksa kendisinin kaydetme özelligi var mi?

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylassin...

mynet

Üye
nokıa 5800 ile görüşme yapmak için nasıl bir ayar yapmak gerekir arkadaşlar

hellboxx

Üye
yaa arkadaslar bende sizler gibiyim bir yardım arıyoruz bilen vzrsa lütfen yardım etsin bu 3G yi nasıl cözecegiz

ocak.1907

Üye
3g görüsme yaparken video görüntüsünü kaydetme imkani var mi? Ugrastim baktim ama yok bulamadim... Arkadasimda samsung var ve o kayit yapabilmekte... Bunun icin bir program var mi yoksa kendisinin kaydetme özelligi var mi?

5800 da video görüşmesi yaparken görüşemeyi kaydetme özelliği yok.Bununla ilgili bir program bildiğim kadarıyla yok arkadaşım.

--------------- Ekleme ---------------

nokıa 5800 ile görüşme yapmak için nasıl bir ayar yapmak gerekir arkadaşlar

Görüntülü görüşmek içinse 3G ayarlarını açtırman gerekiyor.

hellboxx

Üye
yaa tamam bu3g iin bir dosyaa gerekiyormu gerekiyorsa bu dosyayı nereden tehmin edecegiz lütfen bir bilgisi olan vara bizlere tehmin edermii

ocak.1907

Üye
yaa tamam bu3g iin bir dosyaa gerekiyormu gerekiyorsa bu dosyayı nereden tehmin edecegiz lütfen bir bilgisi olan vara bizlere tehmin edermii

Hayır arkadaşım dosyaya falan gerek yok.telefonun 3g ve görüntülü görüşmeyi destekliyorsa sadece GSM operatöründen ayarları alacaksın bu kadar basit.
vodafone için 3G yaz 3636 sms at.
turkcell için de sistesinde vardır.

gezgin1881

gezgin1881

Üye
n95 8 gb icin 3g görüntülü görüşme video kaydı varmı arkadaslar ?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
samsung l700 de bile vardı 5800 da yok :d:

s_uzun

s_uzun

Üye
ekran görüntüsünü video olarak kaydeden bi program vardı onunla ekranın tamamını kaydedebilirsin dıye düşünüyorum ama programın ses kayıt özelliği falan varmı bilmiyorum bi araştır dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt