Nokia 5800 Siyah ekran

Sponsorlu Bağlantılar

xxsaverxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Siyah ekran
Merhaba,

Tam bir haftadir uzun bir arastirma yaptim ancak bir cozum bulamadim. Burdaki arkadaslarin bana yardim edebilecegini umarak bu konuyu aciyorum. Uzun suredir nokia 5800 kullaniyorum ve uzun bir sureden sonra cozumunu bulamadigim bir sorun ile karsilastim. Gecenlerde telefonumda hicbir sorun yokken birini aramak icin telefonuma baktigimda ekran simsiyahti ancak arama tusu vs normal bir sekilde calisiyordu. Yani telefonum normal olarak calisiyor dokunmatigi dahil ancak goruntu alamiyorum. Dun teknik servis ariyordum ve iki yer buldum. Goturdum telefonu acip kurcalamaya basladilar. Hibritinde sorun var diyen ekranin degismesi gerektigini soyleyen oldu ancak bir cozum bulunamadi. Ekran da degistirmeyi denedik bir sonuc alamadik. Ancak sunu farkettimki servis telefonu parcalayip tekrardan taktiginda ekran geldi. Ancak simdi de soyle bir sorun var. Ekran 5 saniyede bir acilip kapaniyor. Ancak suan cok gucte olsa kullanabiliyorum. Lutfen cozum olarak servise goturun demeyin cunku bunu zaten yaptim. Kendim napabilirim sorun nedir? Yardimlarinizi bekliyorum ustadlarim tesekkurler.
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım sorun anladığım kadarıyla donanımsal, yani buradan sana yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.

Servise götürdüm demişsin, götürdüğün yer yetkili servis mi, yoksa sıradan telefon tamircisi mi?

eğer yetkili servis ise ve çözüm bulamamışsa senin yapabileceğin bir şey yok.. gittiği yere kadar kullan olmadı :alsana:
 

xxsaverxx

Üye
    Konu Sahibi
Hayir yetkili servis degil. O zaman ben yetkili servise gonderiyim tesekkurler
 
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
İşinde uzman yetkili servise götürmelisin ve yetkili servisin çözüm bulamayacağını zannetmiyorum. Servisler çözüm için var!
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Servis tahminimce yüksek fiyat ister, çok fahiş fiyat isterlerse yaptırma bence, üzerine biraz para koyup yeni bir telefon alabilirsin...
 


Üst Alt