Nokia 5800 Hızlandırma Komutu

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bosuna uğraşmayın boş şeyler.

hasn1

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
neye teşekkür ediyolar anlamıyorum. bu kadar saçma bir yöntem olamaz

petrucci82

petrucci82

Üye
yaa bende hakikaten bir şey var sandım. forumda bunun gibi gereksiz bir konu daha var 5800 dokunmatiğini hassaslaştıran fevkaladenin fevkinde bir program diye :D hurafedir bunlar inanmamak lazım böyle şeylere. notun konusuna speed yazma fly yaz telefon uçsun. hiç olacak iş mi Allah aşkına :D :D
puahahahahahah...hatta ''drive a car'' yaz arabayı o sürsün..hahahahahahaha.. süpersin dostum..

Revengeful

Emekli Yönetici
anti-tank yazıyorsun sapasağlam oluyor :D

mm_mm

mm_mm

Üye
bu konuyla 12 tşk. almışsın ya helal dostum boş bi konu açsaydın herhalde 200 alacaktın ,(:

yarbay58

Üye
hiçnişey yok boşuna

gokhanseyirci

Üye
uzgunum ama sacmalık .. degısen hıcbısey yok..

Spyhinx

Üye
Şaka sanırım ;D

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

vayvay21

vayvay21

Üye
13 saniyede falan girmiyor falan yerlere benim tlfon gayet hızlı 3 saniyede giriyor zaten 3 salisedemi girecek:D

Deejnas

Deejnas

Üye
Evet Böyle Bir Sey Var xD Ben Denedim Zamaninda Oluyordu xD (2008de xD) Kardesim Bu Ayar Symbian 7 ve 6 lar icin xD 5800 da işe yaramaz xD

djkeles

djkeles

Üye
BENCEDE COK fuzulı bır sey

satnist_rahip

Üye
Nokıa geri zekalıya telefonlara bide ram koyuyo salaksın len nokıa bak arkadaşlar nasıl hızlandırıyo telefonları(:))

onuraslan

onuraslan

Üye
İNANMAZDIM BÖLE BİRŞEYE AMA Bİ DENİYEYİM DEDİM SONUÇ OLUMLU BAŞKASININ TELİNDE YAPTIM ODA OLUMLU İLGİNÇ DAHA NELER GÖRECEZ:oke:

be_netton0101

Üye
213213

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Saol .

charged

Üye
bilader bu nasil olur ya? Süper hızlandi telefon. Ellerine saglik.

inn

inn

Üye
bilader bu nasil olur ya? Süper hızlandi telefon. Ellerine saglik.

yaa moruk bırak allah aşkına sallama ne nasıl oluyo bi sefer sen bunu deniye n bir izleyici değil konu başlığını açan terbiyesiz insanın açtığı bir fake hesapsın. ispat isminin altında kullandığı tlf. olarak iphone 3Gs yazıyo ama konu S60 serisini ilgilendiriyo YEME bizi hüsmen ağaaa :))))

Üst Alt