Necati KALE Üye akpks' Alıntı: ekran koruyucu film taktım o da kalındı herhalde ama ben onu takmadan önce kalibrasyonla biraz oynadım ondan da olabilirmi,,,,, çözümü var mıdır,,,??? Genişletmek için tıkla ... kalibrasyonlada alakalı olabilir ilk kalibrasyonu ayarla olmazsa ince jiletin alırsın
akpks' Alıntı: ekran koruyucu film taktım o da kalındı herhalde ama ben onu takmadan önce kalibrasyonla biraz oynadım ondan da olabilirmi,,,,, çözümü var mıdır,,,??? Genişletmek için tıkla ... kalibrasyonlada alakalı olabilir ilk kalibrasyonu ayarla olmazsa ince jiletin alırsın
Silinen Üye 2502601 Kapalı Hesap Büyük ihtimalle değişim yaptırdığınız yer çin malı bir sensör yerleştirmiş.Ya da sistemi boğduğunuzdan telefon dokunuşlarınızı geç algılıyor.
Büyük ihtimalle değişim yaptırdığınız yer çin malı bir sensör yerleştirmiş.Ya da sistemi boğduğunuzdan telefon dokunuşlarınızı geç algılıyor.
Invoke Üye akpks' Alıntı: Sorun Çözüldü Ekran Çin Malıymışş Zaten Android tel aldım Genişletmek için tıkla ... galaxy ace mi aldın?konuda 1yıldan daha eski neyin hortu bu arkadaş =P
akpks' Alıntı: Sorun Çözüldü Ekran Çin Malıymışş Zaten Android tel aldım Genişletmek için tıkla ... galaxy ace mi aldın?konuda 1yıldan daha eski neyin hortu bu arkadaş =P