akpks
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekran koruyucu film taktım o da kalındı herhalde ama ben onu takmadan önce kalibrasyonla biraz oynadım ondan da olabilirmi,,,,, çözümü var mıdır,,,???
Kalibrasyon yapmayı bir daha dene. Eğer olmazsa ekran koruyucu filmi çıkart birde öyle dokunmatik paneli dene. Eğer dokunmatik panel gerekli tepkiyi veriyorsa yeni film al ve onu kaplat.
Eğer ekran film kaplı değilken gerekli tepkiyi vermiyorsa dokunmatik paneli değiştir
Yazılımı yeniden yüklemeyi dene o zaman. En son çare o olacak. Birde paneli değiştirdim diyorsun. Yan sanayi çin mali panel takmasınlar. Çin malları genelde pek güven vermiyor.
elektiriklenmeyi engeller ve telefonun ömrünü yer koruyucu.ben bu tür insanları anlamamışımdır.arabası olur kılıf alır koltuklara.orjinal kılıfa asla binmez.gülerim ben böylelerine.sen binme arkadaşım ben binerim.sen koruyucunu tak ben takmam.biraz mantıklı düşününce ne kadar yanlış işler yaptığınızı anlarsınız.Aynı sorunu bende geçen sene yaşadım. Ve sorunun dokunmatik panele çizilmesin diye kaplattığım koruyucu filmde olduğunu bulmam bayağı zamanımı aldı. Filmi değiştirdim telefon kendine geldi. 5 - 10 lira arası ince filmlerden al. Kalın filmler sorun yaratıyor ilerde. (tecrübe ile sabittir.)
elektiriklenmeyi engeller ve telefonun ömrünü yer koruyucu.ben bu tür insanları anlamamışımdır.arabası olur kılıf alır koltuklara.orjinal kılıfa asla binmez.gülerim ben böylelerine.sen binme arkadaşım ben binerim.sen koruyucunu tak ben takmam.biraz mantıklı düşününce ne kadar yanlış işler yaptığınızı anlarsınız.
elektiriklenmeyi engeller ve telefonun ömrünü yer koruyucu.ben bu tür insanları anlamamışımdır.arabası olur kılıf alır koltuklara.orjinal kılıfa asla binmez.gülerim ben böylelerine.sen binme arkadaşım ben binerim.sen koruyucunu tak ben takmam.biraz mantıklı düşününce ne kadar yanlış işler yaptığınızı anlarsınız.
tesekkurler sorun ekranın orjinal olmamasıymış.
Ekran degisti ve artık eskisi gibi misssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?