5800 da güzel bir telefon ama ı phone daha güzel iki telefonun karsılastırmak doğru değil zaten fiyat ve kasa yönünden apayrı telefonlar tabikide ı phone daha hassas tırnakla falan dokunulabiliyor dokunmatiği kimse itiraz edip kendini kandırmasın
ben kullanıyorum ekranı ısıya duyarlı oyuzden ne tırnağa nede farklı bir cihazın dokunmatik kalemine cevap vermez 
arkadaş iyi dokunmatiği öneririm ama bunda bi problemim var sesini samsunglar geçio çok şaşırdımarkadaşlar n95 i satıp 5800 almayı düşünüyorumda 5800ın galiba dokunmatiği iphone gibi hassas degılmış sizce napıyım???
iPhone dan sonra 5800 kullandım.Şahsen iPhone veya samsung veya LG lerden çok daha kaliteli. Nedeni mi ?
Bir kere ekranı diğerleri gibi cam değil Keratin. Ve iphone gibi sadece parmak izi okuyuculu değil. Tırnak veya herhangi bir cisim işinizi görür.
Dokunmatiğinin hassaslığına gelince.
Siz nasıl birşey arıyorsunuz bilemiyorum fakat, iphone dan eksik bir yanı yok. "Basmatik" gibi laflarada sadece gülüyorum. Bundan fazla hassas olan bir dokunmatik ekran sadece kaos yaratır telefonda.
Bana kalırsa içiniz rahat olsun![]()
kardeş seni iphone diye yemişlerben kullanıyorum ekranı ısıya duyarlı oyuzden ne tırnağa nede farklı bir cihazın dokunmatik kalemine cevap vermez
![]()
samsung un hangi modeli 5800ın sesini geçiyor acaba hayret hani sony ericsson olsa geçer acoustic patchi yapınca ama sanmsungun hangi modeli geçiyo acaba bilmiyorum

kardeş 16 gb hafıza kartıı destekliyor mu 5800 bununla ilgili net bir bilgi bulamadım internette..sonuçte micro sd ama bazı aletlerde 2 gb kadar veya 4 gb a kadar hafıza desteği yazıyor acaba bunun aletle ilgili bir kısıtlaması var mı?çünkü 32 gb kartta var?Yaw Allah aşkına ben çıldırdım burda samsungu kim ne cürretle nokia ile kıyaslayabiliyor... nokia 5800 ın alttaki 3 tuşunu tek satsan samsungun tüm modellerini alır![]()
Ek olarak tabikide i phone 5800 dan hasssas olacak o kadar para veriyorsun bi de olmasın yani...
çok saol hemen alıyorum 16 gb..aslında 32 gb destekler mi onu da merak etmedim değil aslında bu konuda var mıdır bir bilgin acaba?Kardeş 5800 16 GB a kadar hafıza kartı destekliyor. Benimki 16 GB tıkır tıkır çalışıyor
selamlar...