Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)

Sponsorlu Bağlantılar

^^Positive^^

Üye
sbp mobil shell kullanıyorum. gördüğüm en iyi home screen bu programda. diğer özellikler için ise boşuna uğraşmak istemedim. zira artıdan çok eksiği olduğu bir gerçek. nihayetinde n8 fw si yapılırsa olabilir ama klavyeli bir c6 nın fw si yüzünden mesaj yazmadaki sanal klavye sorunu v.s çekilecek iş değil sanki. Operam da stabil çalışıyor, diğerleri de..

yinede merak edip bir ara niyetlendimse de, saatler sürecek yükle, sonra v51 i geri yükle işlemi nedeni ile vazgeçtim.

n8 in fw sini entegre edebilirlerse başarılı olabilirler ama o zamanda zaten n8 kullanmış olacağım.

bu da benim home screen resmidir. spb mobile shell ana ekran için gördüğüm en iyi çözüm şimdilik.

x

Telefonun orjinalliğini bozuyor güzel olmamış .....

suphi8

Üye
orjinal haline çevirmek için ne gibi bi yol izlemek gerekiyor? .d

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
çok fazla eksi yazmıssın bu kadar sorunlu bir fw yerıne SUNRISE V1.3.2 kullan derim... hem cok hızlı hemde hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum.

yusufcan22

Üye
arkadaşlar bir sorum olacaktı o kadar baktım ama bulamadım. orjinal fw dönmek istersek nasıl yapıcaz bu işlemi şuan c6 yüklü ama orjinale tekrar nasıl dönebilirm yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

realdjferdy

realdjferdy

Üye
halen yokmudur klavyeye bi çözüm

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir sorum olacaktı o kadar baktım ama bulamadım. orjinal fw dönmek istersek nasıl yapıcaz bu işlemi şuan c6 yüklü ama orjinale tekrar nasıl dönebilirm yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Orjinal Fw'ye dönmek için Navifirm ile telefonunun product koduna göre orjinal fw dosyalarını indir. Aradaki tek fark jaf programında flash yapmadan ÖNCE "Use ini" seçili olması başkada fark yok. Ayrıca sen orjinal fw'yi jafa gösterdiğinde o gerekli yeşil ışıkları yakıyor baska yerleri kurcalama yani :)

--------------- Ekleme ---------------

halen yokmudur klavyeye bi çözüm
Klavye çözümü bence bayağı zor bir durum gibi :hmmm

Erman_

Erman_

Üye
Ya bu PNHT ye girip adamlardan rica edicem. Bizim türk arkadaşlar 5800 T9 'unu export edip Nokia C6 FW içine import edemiyorlar, bi el atın diyeceğim. Yoksa ben çok beğeniyorum C6 FW yi. Aslında; C6 da var olan photo galeri, video ve rehberi ve ev ekranını; 5800 orjinalin içine bi entegre etseler, süper olacak.

erkanaydin61

Üye
arkadaşlar c6 fw de tv out çıkışımı çalışmıyor yoksa cihazdamı sorun var.?

Üst Alt