umutgidik
Üye
tuş kiliti ısık kapanma süresine göre deilmi işik yanma süresini uzatın odamı az gelyıor yoksa
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada ışıklar sürekli nasıl yanıyor bende oyle bişey yok sadece şarş olurken yanıyor oda olamsı gereken bısey bence
Tel açıkken tuş kildili ile kapatmadığınız sürece bu 3 tuş (yeşil kırmızı ve xm tuşu) sürekli açık kalıyor. Aynı hata sizdede varmı?
Sana tamemn katılıyorum dostum ama modlanınca bu fw nokia çok üzülecekSensörLe otomatik dönen kLavye yok kimsedeBide kLavyeyi nasıL kaydettiysen öyLe açıLıyor sonra .s yani yatay ekrana aLdın işini bitirdin çıktın başka bi yerde yazmak için açtığında teLefon dik biLe oLsa yine yatay gösteriyor . Yaaa çok kötü bu .s Bu fw yi modLadıkLarı zaman iLk işLeri bu oLur heraLde
![]()

SensörLe otomatik dönen kLavye yok kimsedeBide kLavyeyi nasıL kaydettiysen öyLe açıLıyor sonra .s yani yatay ekrana aLdın işini bitirdin çıktın başka bi yerde yazmak için açtığında teLefon dik biLe oLsa yine yatay gösteriyor . Yaaa çok kötü bu .s Bu fw yi modLadıkLarı zaman iLk işLeri bu oLur heraLde
![]()
Haklısın dostum ama ben ext prog kullanmadan kapatabilirmiyim diye epey uğraştım ama benim telde olmadıLight CTRL İle Kapatabilirdiniz.

İstemezmisin güzeL resimLi anLatım konusu ? 
TeşekkürLer desteğin için