Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
tuş kiliti ısık kapanma süresine göre deilmi işik yanma süresini uzatın odamı az gelyıor yoksa :)

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ışıklar sürekli nasıl yanıyor bende oyle bişey yok sadece şarş olurken yanıyor oda olamsı gereken bısey bence

Tel açıkken tuş kildili ile kapatmadığınız sürece bu 3 tuş (yeşil kırmızı ve xm tuşu) sürekli açık kalıyor. Aynı hata sizdede varmı?

SensörLe otomatik dönen kLavye yok kimsede :) Bide kLavyeyi nasıL kaydettiysen öyLe açıLıyor sonra .s yani yatay ekrana aLdın işini bitirdin çıktın başka bi yerde yazmak için açtığında teLefon dik biLe oLsa yine yatay gösteriyor . Yaaa çok kötü bu .s Bu fw yi modLadıkLarı zaman iLk işLeri bu oLur heraLde :oke:
Sana tamemn katılıyorum dostum ama modlanınca bu fw nokia çok üzülecek :D :D :D:oke:

SensörLe otomatik dönen kLavye yok kimsede :) Bide kLavyeyi nasıL kaydettiysen öyLe açıLıyor sonra .s yani yatay ekrana aLdın işini bitirdin çıktın başka bi yerde yazmak için açtığında teLefon dik biLe oLsa yine yatay gösteriyor . Yaaa çok kötü bu .s Bu fw yi modLadıkLarı zaman iLk işLeri bu oLur heraLde :oke:

Light CTRL İle Kapatabilirdiniz.
Haklısın dostum ama ben ext prog kullanmadan kapatabilirmiyim diye epey uğraştım ama benim telde olmadı (h)

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
v60 gelsede yeni ev ekranı gelmez eğer gelse adamlar neden n97 yi 900 tl ye alsın 5800 400 tl ye alır aynı işi görüyor sonuçta

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Mektup

Mektup

Üye
Bu surumu Nokia desteklemiyor degil mi? Ileride boyle bir guncelleme cikartacak mi? Ben cunku bu surumu cikartan takimin alakasini anlayamadim. Baska model bir sistemi 5800 xm'e sokmalarini yani. :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ilk önce bendeki en büyük artı telefonun artık ısınmaması eskiden müzik+opea kullanımında pilde ve boardda aşırı ısınma oluyordu bilirsiniz sanırım bu sorun halloldu
+Widget destekli Ev Ekranı (ev ekranı dönebiliyor)
+Hızlı menü geçişleri, (5800 cpu modlusu bile kağnı gibi geliyor)
+Yenilenmiş Müzik Çalar ve Galeri
+C6'deki sürüklemeli tuş kilidi
+Quick Office, Adobe PDF, Zip Programı ile gelir (Bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını ve çalışmadıklarını söyledi ama ben sorun yaşamadım)
+Tarayıcı güncellendi
+Yenilenmiş Rehber
+Dönüşler gayet hızlı
- Ev ekranında kartvizit eklemede sorun yaşayanlar var (çözümü var)
- Şarj sorunu yaşadığını söyleyenler var (ben yaşamadım)
- Telefonu yan çevirinde qwerty'e otomatik geçmiyor (bunu elle yapmak zorundasınız, c6 daki gibi fiziksel klavyemiz yok)
- Bazı temalarda kaydırma çubuğu uyumsuz oluyor (4-5 parça birleşmiş görünüm)
- Telefonun ışıklarının yanmasında ufak farklılıklar var ( ne kadar - bilemem benim için sorun olmadı ama sorun edenler var, şarjdeyken yeşil ve kırmızı ışığın sürekli yanması gibi)
+ larının - lerinden çok daha fazla olduğunu söylerek geçmenizi tavsiye ediyorum.

nonamex

Üye
Radyo RDS yüzünden kilitlenmiyor, bu bayağı iyi oldu.

Rocker84

Rocker84

Üye
ovi mağazasına bağlanamamıştım ilk..sonra tarayıcıdan ovi.com a girip indirdim şimdi giriyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benim bu fw hakkında 2 tane sorum oLacak !!
1.si Biz bu fw ye rompatcher nasıL yükLeriz diğer hack mod fw Leri gibi nasıL rompatcher yükLeriz ? ?
2.si Gördüğüm kadarıyLa fw de tema effect ' i yok :)
Bu fw den mi kaynakLanıyor ? yoksa fw ye tema effect ' i ekLenmemişmi ?
Ben buna tema effect ' i yapıcam yapabiLirmiyim ?
AciL soruLarıma cevap gerekLi biLen arkadaşLardan yardım istiyorum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen artıları dan cok eksileri var yaw

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
ışıkların yanma sorunu cozuldu forumda var. Benım gordugum tek eksıklık opera mobile 10'un ikidebr kapanması yokmu bunun cozumu :(

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
sbp mobil shell kullanıyorum. gördüğüm en iyi home screen bu programda. diğer özellikler için ise boşuna uğraşmak istemedim. zira artıdan çok eksiği olduğu bir gerçek. nihayetinde n8 fw si yapılırsa olabilir ama klavyeli bir c6 nın fw si yüzünden mesaj yazmadaki sanal klavye sorunu v.s çekilecek iş değil sanki. Operam da stabil çalışıyor, diğerleri de..

yinede merak edip bir ara niyetlendimse de, saatler sürecek yükle, sonra v51 i geri yükle işlemi nedeni ile vazgeçtim.

n8 in fw sini entegre edebilirlerse başarılı olabilirler ama o zamanda zaten n8 kullanmış olacağım.

bu da benim home screen resmidir. spb mobile shell ana ekran için gördüğüm en iyi çözüm şimdilik.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ben gayet memnunum :D:oke:

mıttık

Üye
tarayıcıda flash lite 4 yok...

tarayıcıda flash lite diye bişey olmaz zaten bilip bilmeden konuşmaın tarayıcın flash player desteği olur sadece flash lite swf dosyalarını yani flash dosyalarını oynatmak içindir internetten video izlemek için gerekli olan flash playerdır ikisini birbirine karıştırmayın...ve s60 tellere sonradan flash player yüklemek mümkün değil çünkü pcler yada diğer smartphonelar gibi ayrı olarak değil direk tarayıcıya entegre edilmiş biçimde sunuyor nokia yani tarayıcı değişmeden flash player sürümüde değişmiyor...

birde yukarda arkadaşın süper dediği spb mobil ana ekranı herhangi bir 5800 a hiç flash yapmadan sadece widgetizer programı ile yapılabiliyor ve üstelik hiçbir program açık kalmıyor kısayolları kafanıza göre dağıtabiliyorsunuz herbir köşeye ve kısayolların yerlen değiştirmek için gidip programı açmaya gerek kalmıyor üstüne tıklayıp sürükleyerek değtirilebiliyor yani o ev ekranı için sadece değmez...

SEKOLELE

ya beyler bana göre - leri o 3 ışığın yanması bi de vodafone mobil tv yi desteklememesi yok mu bunun çözümü ? ama yine de başarılı olmuş

Üst Alt