Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)
5800'a C6 Fw yükledim ilk kullanım izlenimlerimi paylaşmak istedim. Diğer yükleyen arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum bakalım fazladan birşeyler çıkacakmı bu fw'de Akşam birkaç ss koyacağım :D

.:: EKSİLER ::. -
1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş. :(
.:: ARTILAR ::.. +
1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi :)
3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar. :)

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

simaros

simaros

Üye
eksi artıdann daha çok memnun musun

--------------- Ekleme ---------------

Yüklediğimiz temaları yine 5800 göre yapyoz demi

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
web browser süper ev ekranı süper

bursacity

bursacity

Üye
Aynen flash lite 4 var yazmıslar ben hıc faydasını goremedım:D:D

fikotr35

fikotr35

Üye
güzel olmuş ama, ben wireless kullanıyorum download hızı çok düştü

qpel

Üye
peki menü tuşuna basınca hata alıyormusun herkes o hatadan şikayetçi bende yükleyecem de az daha bekleyeyim diyorum

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 v6 güncellemesi beklemek daha mantıklı gibi :hmmm

fikotr35

fikotr35

Üye
wireless da sorun var eski haline aldım düzeldi. menü tuşu sorunsuzdu

qpel

Üye
okay sanırım menü sorunu kazara rofs3 ü de yazanlarda çıkıyor pnhtta yeni okudum

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Bende menü sorunu çıkmadı ama wireless'de yavaşlama bariz belli. Temalarsa gercekten çok güzel. Ama ev ekranı mevcut değil. Acaba tsunami vs ekleyebiliyormuyuz

Progressivity

Progressivity

Üye
eklenir ilerleyen zamanlarda bekleyip görecez

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
5800 v6 güncellemesi beklemek daha mantıklı gibi :hmmm

katılıyorum orjinalin yerini hiç bişi tutmaz...

5800'a C6 Fw yükledim ilk kullanım izlenimlerimi paylaşmak istedim. Diğer yükleyen arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum bakalım fazladan birşeyler çıkacakmı bu fw'de Akşam birkaç ss koyacağım :D

1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş. :(
.:: ARTILAR ::.. +
1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi :)
3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar. :)

ARTILARA bakılacak olursa bu FW yi yüklemeye gerek yok telefon hafızası zaten v51.0.06 da ilk hali 74 mb.
telefon hızı v51 de gayet stabil çalışmakta ondan ötesi olduğunu sanmıyorum ki olsa nokia neden yapmasın? 58 adet zil sesine gelince hangı 5800 kullanıcısı telefonun kendı zillerini zil sesi olarak kullanıyo? herkes mp3 koyuyo zaten zil sesi olarak ve temalarda da birtek ana ekran değişik ana ekran değişik diyede bunu yüklemek mantıksız geliyor bana gdesk programıyla aynı ana ekran elde edılıyor zaten hem zahmetsiz hem orjinal v51 kalıyo telefon ayrıca eksileri daha cok baksanıza

7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş.

furkan142

furkan142

Üye
süper bi fw bence :)

mustafa

mustafa

Üye

ben böyle bir sorun yaşamadım. bağlanıyor ve güncelleme istiyor :oke:

eksilere eklenecek bir şey de mesaj yazarken sözlüğün yetersiz kalması. 5800 orjinal fw de sözlük süper bir kelimeyi bir harfi sık sık yazınca ilk sıraya alıyor fakat c6 nın sözlüğü tamamen bir facia.
son olarak diğer homescreen lerin olmayışı beni tekrar orjinal fw dönmeye zorladı :oke:

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Başta Ev Ekranı Olmak Üzere Herşeyi Mükemmel Fotoğraf ve Video Görüntüleyicisinde Hız 5800a Göre Çok Daha Harika Kasma Sıfır Buralarda,
Ancak Normaldirki Hafif Bir Kasma Olabiliyor,
Ayrıca Tam Klavye C6 Firmware'ü Yeni Olduğu İçin Tam Ayarlanmamış Manuel Seçmek Gerekiyor, Ovi Store İse Problemsiz.
Mesaj Okuyucu Programıda Gerçekden Güzel Türkçe Dil ve Konuşma Dosyalarını Buldum Sorunsuz Çalışmakda.
T9 Berbat Geliştirilmemiş Orjinal 5800daki Gibi Değil Fark Etmişsinizdir, Tam Klavyede ise Bazı Harflerin Yeri Değişik.

Ama her ne olursa olsun kullanmaya değer sırf ev ekranı nedeniyle bu Firmware'ü Kullanacağım.

mustafa

mustafa

Üye
Başta Ev Ekranı Olmak Üzere Herşeyi Mükemmel Fotoğraf ve Video Görüntüleyicisinde Hız 5800a Göre Çok Daha Harika Kasma Sıfır Buralarda,
Ancak Normaldirki Hafif Bir Kasma Olabiliyor,
Ayrıca Tam Klavye C6 Firmware'ü Yeni Olduğu İçin Tam Ayarlanmamış Manuel Seçmek Gerekiyor, Ovi Store İse Problemsiz.
Mesaj Okuyucu Programıda Gerçekden Güzel Türkçe Dil ve Konuşma Dosyalarını Buldum Sorunsuz Çalışmakda.
T9 Berbat Geliştirilmemiş Orjinal 5800daki Gibi Değil Fark Etmişsinizdir, Tam Klavyede ise Bazı Harflerin Yeri Değişik.

Ama her ne olursa olsun kullanmaya değer sırf ev ekranı nedeniyle bu Firmware'ü Kullanacağım.

türkçe dil ve konuşma dosyalarını paylaşabilir misin?

werarce

werarce

Üye
V60 sürümünü bekleyin benim gibi 5800 a gelir o özellikler

Progressivity

Progressivity

Üye
V60 a kadar hevesimizi alalım bari flashlamak dediğimiz 5dklık iş ztn yükleyin kullanın beğenmezseniz orjinale dönün ama gerçekten bu fw nin hızı beni hayran bıraktı ztn T9 özürlüsü olduğum için sıkıntı yok C6 fw devam şimdilik

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
ben böyle bir sorun yaşamadım. bağlanıyor ve güncelleme istiyor :oke:

eksilere eklenecek bir şey de mesaj yazarken sözlüğün yetersiz kalması. 5800 orjinal fw de sözlük süper bir kelimeyi bir harfi sık sık yazınca ilk sıraya alıyor fakat c6 nın sözlüğü tamamen bir facia.
son olarak diğer homescreen lerin olmayışı beni tekrar orjinal fw dönmeye zorladı :oke:
Hala çözemedim ovi sorununu program açılmıyor bile. Ama homescreen konusunda sana katılıyorum :D

V60 a kadar hevesimizi alalım bari flashlamak dediğimiz 5dklık iş ztn yükleyin kullanın beğenmezseniz orjinale dönün ama gerçekten bu fw nin hızı beni hayran bıraktı ztn T9 özürlüsü olduğum için sıkıntı yok C6 fw devam şimdilik
Ewet hız konusunda bu bu fw harika. 5800'ı kimse bu kadar hızlı görmemiştir eminim :oke:

Üst Alt