Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)

Sponsorlu Bağlantılar

usameacar

Üye
Ben daha önce f@tih arkadaşın yaptığı fw yi kullanıyordum. onda cpufix vardı o yüzden hız konusunda bir aşırılık burda gözüme çarpmadı(cpufixli fw çok şarj yiyor ayrı bir mesele daha bunun şarj performansını test edemedim). hatta müzik çalar rehber ve bir kaç yerde daha yavaslama farkettim. müzikçalar özellikle geç açılıyor. Vodafone Mobil Tv kullanıyordum şimdi denediğimde telefonunuz desteklenmiyor dedi. Bu telefonun c6 olarak görünmesiyle ilgili ilerde düzeltilir vodafone tarafından ama şuan durum böyle. ve diğer arkadaşların belirttikleri sorunlar. özellikle bütün ışıklar södükten sonra (tuş kilidi aktif değilken) 3 tane ışığın başıbozuk bir şekilde yanmaya devam etmesi, başlarda alışırım denilebilmesine rağmen ciddi anlamda kullanan kişiyi rahatsız ediyor. Tamam adamlar çok uğraştı iyi de iş çıkardılar ama normaldeki problemlerle barışık olsam da bir de bundakiler eklenince hiç çekilmiyor. Az sonra başka bir fw'ye geçeceğim.

omerynd

omerynd

Üye
kendimce artı eksileri söylemem gerekirse artıları :
Telefon hakikaten hızlı oluyor. Çok da görsel . Ana ekran çok güzel program yükleyerek widget sayısını artırabiliyorsun bende bir iki tane vardı kullanışlı oluyor. Office programları gömülü. On numara olmuş. Email programı çok harika 5800 in email programı ile nokia email arası birşey. Görüntüleme çok güzel. Galeriden ziyade fotoğraf görüntüleyıcisi daha güzel fotoğrafları aylara göre ayırıyor falan kişi etiketleme var en önemlisi çok hoş. Rehber güzel sık kullandığın kişileri favorilere ekleyebiliyorsun böylece onlar hep rehberin en üstünde duruyor.
Eksileri
Ne yaparsam yapayim kullanılan hafızaYI artıramadim. Rami acayip kullanıyor neyin kullanıldığı da belli değil taskman ile temiZLIYORUM 45 lere çıkıyor hiçbirşEy yapmasam bile azalıyor. Opera mobile da 2 sekme bile açsam hafıza dolu diyordu. Ovi suit kendinden çalışmıYor internetten güncel versiyon kurdum çalıştı . T9 çok kötü kelimeler yok

Sonuç olarak Çok güzel ama benim gibi her işiniZI telefondan yapıyorsanız sıkıntı verecek. Fakat sadece görselliği ve işlevselligi için ise kurun işinize yarayacak çok da hoş bir fw

lorendella

Üye
FArklı firmware'ler kurulduğunda IMEI numarasının değişmesinin mümkün olduğunu söyleyenler vardı. IMEI numarası sabit kalabiliyor mu?

Progressivity

Progressivity

Üye
IMEI numaran tabikide sabit kalıyorrr bu fw ile en fazla product code u değiştirebilirsin

Rich4arD

Rich4arD

Üye
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
2. madde beni yaktı yıktı bitirdi küL etti deLi etti hiç sevmedim o yönünü .s.s.s
ama 3 e geLirse tamamen devre dışı bırakıLmış demişsin ama bende öyLe değiL nedense ? tuş kiLidimdeki titreşim haLen var
Ayrıca bide şu var tam ekran kLavyede bazı tuşLarın yeri değişmiş ben aLışmışdım ama değişince fark ettim bastığım yer , faLandı !!

aryscat

aryscat

Üye
yola çıkmadan söyleyeyio. Ovı store çalıştıramayan arkadaşlar ovi sitesinden uygulamayı indirebilirler... Eywallah...

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
FArklı firmware'ler kurulduğunda IMEI numarasının değişmesinin mümkün olduğunu söyleyenler vardı. IMEI numarası sabit kalabiliyor mu?
IMEI numaan sabittir sadece product kodda değişiklik yaparsın mecvut flaslama ile

--------------- Ekleme ---------------

:hmmm
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
2. madde beni yaktı yıktı bitirdi küL etti deLi etti hiç sevmedim o yönünü .s.s.s
ama 3 e geLirse tamamen devre dışı bırakıLmış demişsin ama bende öyLe değiL nedense ? tuş kiLidimdeki titreşim haLen var
Ayrıca bide şu var tam ekran kLavyede bazı tuşLarın yeri değişmiş ben aLışmışdım ama değişince fark ettim bastığım yer , faLandı !!
Tuş kilidi titreşimin hala devam ediyormu? Bende tamamen iptal

Rich4arD

Rich4arD

Üye
IMEI numaan sabittir sadece product kodda değişiklik yaparsın mecvut flaslama ile

:hmmm
Tuş kilidi titreşimin hala devam ediyormu? Bende tamamen iptal

Evet benim tuş kLidi titreşimim haLen etkin :)
Hatta daha güzeL titriyor biLe diyebiLirim yani :aha:

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Sırf bu yüzden ve ışıkların sürekli yanması yüzünden orjinal fw'ye döndüm az önce.

omerynd

omerynd

Üye
tuş kilitlerken titreşim bende de vardı. Sensoru pek kullanmadığım için yan dönüyor mu bakmadım klavye :)

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilitlerken titreşim bende de vardı. Sensoru pek kullanmadığım için yan dönüyor mu bakmadım klavye :)
Çok ilginç fw'yi tekrar yükledim ama titreşim hala yoktu bende orjinale döndüm. Ayrıca sanırım sensörle dönen klavye kimsede yok galiba

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Çok ilginç fw'yi tekrar yükledim ama titreşim hala yoktu bende orjinale döndüm. Ayrıca sanırım sensörle dönen klavye kimsede yok galiba

SensörLe otomatik dönen kLavye yok kimsede :) Bide kLavyeyi nasıL kaydettiysen öyLe açıLıyor sonra .s yani yatay ekrana aLdın işini bitirdin çıktın başka bi yerde yazmak için açtığında teLefon dik biLe oLsa yine yatay gösteriyor . Yaaa çok kötü bu .s Bu fw yi modLadıkLarı zaman iLk işLeri bu oLur heraLde :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
tuş kilidinin devreye çok erken girmesi bence bir eksi bi süre sonra can sıkıyor bunu en azından bi 3dk ya falan ayarlayabilsek daha rahat olurmuş

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
tuş kiliti ısık kapanma süresine göre deilmi işik yanma süresini uzatın odamı az gelyıor yoksa :)

Bu arada ışıklar sürekli nasıl yanıyor bende oyle bişey yok sadece şarş olurken yanıyor oda olamsı gereken bısey bence

aryscat

aryscat

Üye
tarayıcıda flash lite 4 yok...

Üst Alt