Nokia 5800 Almayı Düşünüyorum. Fikirlerinizi Görmek İstiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lokmangirit

Üye
nasıl güncelleyeceğiz telefonu peki?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim pc ye Nokia Software Updater kur..telefonu usb kablosuyla bağla bu programı çalıştır telefonu görecek sonrası kolay..

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Kasa açıklığı dediğiniz ne?
Bende hiçbir şey bilmiyorum :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya kardeşim bu telefonun ilk serisinde sağ üst köşede kasa biraz açık çok fazla bariz değil o yani..

kaya6031

kaya6031

Üye
cevap verecek yok mu ?

kaya6031

kaya6031

Üye
kasa açıklığı düzeltilebilir mi dedim ?:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia servise göndereceksin düzeltecekler..

kaya6031

kaya6031

Üye
Tmm sağol :oke:

M3L!H

M3L!H

Üye
Kesinlikl almalısın ! Süper bir telefon...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
hakkaten kullandıkça güzelleşiyor bu tlfn ha :)

osnakli

osnakli

Üye
Kardeşim bu telefonu mayıs abi gibi aldım.bende senin gibi çok araştırdım.forumlarda bi kaç sorundan bahsediliyordu.Aldıktan sonra test ettiğimde cihaz bariz olarak 2 sorunu oldugu ortaya çıktı.
ilk sorun t9'du.çünkü telefon t9'a alındığında 80 karakteri geçtiği zaman telefonda bi donma harfleri geç algılamama başlıyor.
ikinci ve benim için en öenmli sorun resim çekme kalitesinin oldukça düşük olması...hele bu çekim gece tam bi rezalet oluyor.Ama bunun yanında video çekiminin 640x480 olması turksatta yayın yapan bir çok tv'den daha kaliteli bir görüntü sağlıyor.
internet tarayıcısı İE(internet expolerer) gibi çok kaliteli.wi-fi desen üst seviyede.kasa açıklığı diyorlar ben telefonda bi açıklık göremedim.belki amerikada çıkan ve soradan toplatılan modellerde olabilir.çünkü forumlarda herkes kasa açıklığından bahsetmiş ama bir tek resim yok bu konuyla ilgili.
aldıktan sonra 3 kere firmware yayınladı nokia.3 seferde de güncelledim makinayı ve inanın ingiliz safkanlar gibi:)
800 gibi bir fiyatı vermekten biraz kıvrandım ama artık iş işden geçdi.şimdi 529lira olmuş.hiç durmayın alın derim

kaya6031

kaya6031

Üye
al kardeş güzel telefon

pceditör62

Üye
teğmenim iyi söyledinz yolunuzda ilerliyoruz inşallah bir sorun çıkmaz

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kesinlikle al tawsiye ederim

orhan_2016

Üye
5800 kullanması zahmetli bir telefon ve yazılımında sürekli problem cıkıyor ben servise yollamama rağmen yine aynı hataları veriyor

judgeon

Üye
süper bir telefon 2 hafta oldu alalı ve tüm beklentilerimi karsılıyor. batarya performansı beklentimin altında ama bu kadar cok kurcalayınca dayanmıo demekki.. insanın elinden bırakası gelmiyor... yalnız kullanan arkadaslara bisi sorcam bu ekranda bulunan gri cizgili koruyucu dısında koruyucu varmı? yoksa bu gri cizgili koruyucuyu cıkarınca yeni bi tane alıp takmakmı gerekicek?

Progressivity

Progressivity

Üye
başka ekran kopruyucular bulabilirsin cep telefoncularında ve internet üzerinde mevcut kendi çizgili ekran koruyucusu çok sinir bozucu zaten

judgeon

Üye
o cizgilinin altında baska yok dimi direkt ekranmı kalır onu cıkarsam :)

kater

Üye
Iphone alacak paran yoksa, dokunmatik ekran kullanımı senin için problem olmayacaksa 5 dakika durma al telefonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt