Kardeşim bu telefonu mayıs abi gibi aldım.bende senin gibi çok araştırdım.forumlarda bi kaç sorundan bahsediliyordu.Aldıktan sonra test ettiğimde cihaz bariz olarak 2 sorunu oldugu ortaya çıktı.
ilk sorun t9'du.çünkü telefon t9'a alındığında 80 karakteri geçtiği zaman telefonda bi donma harfleri geç algılamama başlıyor.
ikinci ve benim için en öenmli sorun resim çekme kalitesinin oldukça düşük olması...hele bu çekim gece tam bi rezalet oluyor.Ama bunun yanında video çekiminin 640x480 olması turksatta yayın yapan bir çok tv'den daha kaliteli bir görüntü sağlıyor.
internet tarayıcısı İE(internet expolerer) gibi çok kaliteli.wi-fi desen üst seviyede.kasa açıklığı diyorlar ben telefonda bi açıklık göremedim.belki amerikada çıkan ve soradan toplatılan modellerde olabilir.çünkü forumlarda herkes kasa açıklığından bahsetmiş ama bir tek resim yok bu konuyla ilgili.
aldıktan sonra 3 kere firmware yayınladı nokia.3 seferde de güncelledim makinayı ve inanın ingiliz safkanlar gibi

800 gibi bir fiyatı vermekten biraz kıvrandım ama artık iş işden geçdi.şimdi 529lira olmuş.hiç durmayın alın derim