Nokia 5800 Almayı Düşünüyorum. Fikirlerinizi Görmek İstiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Almayı Düşünüyorum. Fikirlerinizi Görmek İstiyorum.
Özellikle fiyatının da düşmesiyle bu telefonu alma düşüncem arttı.
Almak istiyorum ancak kullanan tanıdığım da yok gerçek görmeden almak da istemiyorum.
Kullananların görüşlerini fikirlerini almak istiyorum tavsiye ederler mi +ları -leri nedir. Veya bunun gibi dokunmatik wi-fi olan fiyatı düşen telefon biliyor musunuz?
Dokunmatiği pek hassas değil diye duymuştum doğru mu? Tuş takımı yok kullanım zorlaşır öyleyse. Ve ben çok sık mesaj kullanan birisiyim elle mesaj yazmak zor mu illa stylus kalem mi gerekli? Kamerası nasıl? Ve wi-fi nasıl çekim kuvveti ve internette sörf hızı? Tabi bunlar benim sorularım başka görüşleriniz varsa bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnde düşünüyorum ve 5dk düşünmeden al diyorum çünkü eskiden bazı sorunları vardı nokia yeni yazılımlarla halletti herseyi hiç düşünme al!

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle açtığın konuya benzer bir sürü konu açıldı forumda onlardan da yararlanabilirsin ama mesaj olayını söyleyeyim sana günde 100-150msj atıyorum dokunmatik ekran + T9 müthiş bi hız gerçekten tuşlu bir telefonda mesaj atmak istemiceksin bi daha üşeneceksin basmaya eğer tabi parmakların çok çok iri değilse aksi halde stylus kalem ile yazmak zorunda kalıcaksın buda hızını düşürür tabi ha bide eğer alırsan son versiyona güncellemen lazım telefonu 31.0.101 e

kaya6031

kaya6031

Üye
kardeş 2 hafta önce aldım. Gerçekten beklentilerimi karşıladı. Dokunmatik gayet hassas , wi-fi bağlantısı gerçekten müthiş. Çok mesaj kullanan biriysen ve parmakların kalın ise zorlanabilirsin fakat ince ise gayet rahat mesaj yazmak. Muzik sesi çok net ve ses düzeyi tatmin eder düzeyde . Kamera 3.2 mp , sabahları çok iyi çekiyor fakat akşamları çift flash olmasına rağmen beni tatmin etmiyor .Mesaj benim için sorun deil ve fazla fotoğraf çekmem diyorsan kaçırma derim. Ben aldım ve çok mutluyum ve iyiki almısım diyorum. Wi-fi si nasıl dedin şuan sana 5800 ile cevap yazdım. Bilgin olsun ;) :oke:

Utku

Utku

Üye
konuyu kitleyin böyle 3-4 tane konu daha var:sahan::birak::ban::ban:

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim.
Bugün bir telefoncuyla konuştum. Elinde kalmamıştı 5530'u önerdi. 5800'da hata vardı kimse telefonun yüzüne bakmadı satılsın diye nokia fiyatını düşürdü dedi. dokunmatik ekranı ve yazılımı hatalı dedi. birçok müşteri dokunmatik ekran sorunundan geliyor dedi. onun sorununu 5530da düzelttiler bunu öneririm dedi. bu konuda bilginiz varmı veya herhangi bir arıza yaşayan var mı?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ilk çıktığı zamanlar vardı ama şimdi yok yeni güncelleştirme ler fln cıktı ve 5530 da gps 3g yok yinede sen bilirsin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende telefoncuya gidiyorum adam daha sattığı telefonun özelliklerini bile bilmiyor..onun dediğine mi güveneceksin..benim kullandığım en iyi telefonlardan biri..hiç düşünme al..son güncelleme ile sorunların büyük bir kısmı halledilmiş..

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
ilk çıktığı zamanlar vardı ama şimdi yok yeni güncelleştirme ler fln cıktı ve 5530 da gps 3g yok yinede sen bilirsin...

yok zaten 5530 almak gibi 1 niyetim yok. 5800 almak istiyorum ama işte kafamı karıştırdı o. güncelleştirmeler dedin benim telefonu aldıktan sonra bu güncelleştirmeleri yüklemem mi gerekiyor bu sorunu yaşamamak için? Dokunmatik ekran sorunu da mı böyle çözülüyor yoksa yeni ürünlerde sorun yok mu? Ve yeni sorunsuz ürün aldığımı nasıl anlayabilirim :S
Çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dokunmatik ekran sorunu ne daha yeni duyuyorum,mesaj sorunu vardı tamam ama son güncellemeyle giderildi...telefonu alınca güncellemen lazım..

kaya6031

kaya6031

Üye
bende 5800 almaya gittigimde bana wifili ve 3g telefon önerirmisin dedim saydı bi kaç telefon . 5800 var mı dedim elimde yok trident var elimde yok satıyorum dedi. Bundan alabilirsin dedi. Bende tşk edip çıktım. Telefoncu sana elindeki telefonu satmaya çalışmış . 5800 kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır hiç bi teknik sorununu görmedim . Bence al derim. Ben çok menunum ...

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
sağolun. peki o güncellemeyi nasıl yapacağım?

ysrkvs

ysrkvs

Üye
tlfn aldığın zaman içinde usb kablosu ile pc suiteden bağlayıp nokia sowftware programını kullanarak rahatlıkla yapabilirsin. benim güncellemeden önceki tek sorunum sms di oda günün her saatinde cok sık msj yazmamdan dolayı rahatsız ediyordu beni güncellemeyle gitti şimdi tlfnda tek bi kusur yok mükemmel diyebilirim ve şiddetle tavsiye ederim. Ayrıyeten Güncellemeyi Wi-Fi ile de yapabilirsin ama bence pc den yap derim.

kaya6031

kaya6031

Üye
ben aldığımda telefonun versiyonu v30. Gibi bişeydi tam hatırlamıyorum o yüzden yüklemedim zaten yeni versiyon diye .. Sende alırken *#0000# yap versiyonuna bak derim.

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
sms sorunu dediğiniz nedir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben aldığımda telefonun versiyonu v30. Gibi bişeydi tam hatırlamıyorum o yüzden yüklemedim zaten yeni versiyon diye .. Sende alırken *#0000# yap versiyonuna bak derim.
yeni versiyon v31.0.101 güncelleyin kesinlikle..

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon yükleyince ne gibi farklar oluyor? Başka bir konuda kamera performansı artıyor falan denmiş güncellemeyle artabilir mi ki?

Progressivity

Progressivity

Üye
yeni versiyonda msj yazmada takılma problemi yok mesela kamerada düzelme olmuyor maalesef

Utku

Utku

Üye
benimki v30 du ama yinede kasa açıklığı var.:off::off::aha:

kaya6031

kaya6031

Üye
kasa açıklığı düzeltilebilır bir sorun mu ? Bilgisi olan yazabilir mi . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt