Nokia 5800 aldım sizce iyimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 aldım sizce iyimi ?
Arkadaşlar 374Tl sıfır 5800 aldım ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum kullananlardan yorum bekliyorum...

Starsley

İyi yapmışsın merak etme

onderefe09

Üye
bence iyi yaptın.ben oğluma aldım.1 yıldır sorunsuz kullanıyor ve çok memnun

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
İyi yapmışsın :)
Güle güle kullan

Chicago Made

Chicago Made

Üye
374 mü?:allalla:Nası olur ya? 0 olduğuna emin misin çok ucuza almışsın:oke:Ben 1 ay kadar önce 480'e aldım. Nereden aldın?

klnc

klnc

Üye
374 mü?:allalla:Nası olur ya? 0 olduğuna emin misin çok ucuza almışsın:oke:Ben 1 ay kadar önce 480'e aldım. Nereden aldın?

evet ben de daha dün aldım 450 tl ye .. Eger çin versiyonu çıkmadıysa bu fiyat imkansız görünüyor :evet:

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar 374Tl sıfır 5800 aldım ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum kullananlardan yorum bekliyorum...
Gerçekten orjinal Nokia 5800 XM'i o paraya aldıysan iyi yapmışsın. Telefonu tüm özellikleryle kullanan(navigasyon, mail, internet, msn, ofis, foto makinası, mp3 oynatıcı,görüşme kayıt, kalosuz modem olarak kullanma...gibi) birisiysen o fiyata gaayet güzel telefondur. Zaten 1-2 haftaya burdan bi custom fw yüklersin, daha hızlı etkin hale getirirsin.
Güle güle kullanın.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sağolun hepinize teşekkürler pardon 2.elmiş ama çok temiz sadece telefon 1 saatliğine kullanılmış kutudaki herşey poşetinde orjinal 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt