NOKIA 5730 XpressMusic Harika bir cep telefonu..

Sponsorlu Bağlantılar

atta_atta

atta_atta

Üye
Allah Allah?:allalla: enteresan... benim arkadaşımda da var 5800, biz telefonları karşılaştırdık, benim 5730'dan çıkan ses karşısında arkadaşımın suratı şaşkınlıktan karışmış durumda ve bana söylediği şu: 'olum bu 5800'ın ses çipi fazla özenilmeyerek yapılmış, bu sorun başkalarında da çıkıyomuş, ama istersen ses çipini değiştirttiriyomuşun' :kop: :aha:
:d:

TELEFON 2 GÜNE KADAR SERVİSTEN GELİCEK . BAKAYIM Bİ SES SEVİYESİNDE Bİ YÜKSELME VARSA NE ALA AMA HALA SESİ AZ ÇIKIYORSA ONUN İÇİN Bİ DAHA İSTANBUL A YOLLATIR SES ÇİPİNİ DEĞİŞTİRTİRİZ Bİ 10 GÜN DAHA TELEFONSUZ YAŞARIZ .

BU ARADA GÜLÜNÇ OLAN ŞEY TELFONU 1O GÜN KULLANDIM 10 GÜNDÜR DE SERVİSTE . TELEFONDAN SOGUDUM RESMEN . :ağlarım::angry:

--------------- Ekleme ---------------

Yaklaşık 1 ay önce aldım çok memnunum... Fakat mesaj yazarken yavaşlıyo tuşlara bastıktan 2 saniye sonra falan yazıyo. Onu da düzelttik mi ÇOK SÜPER

KARDEŞ O sorunu bende yaşıyordum fakat anladım ki msj dilinden kaynaklanıyomuş. Şu an kasmasının sebebi Türkçe karakterlerle yazmasından dolayı Mesaj yazma dilini İngilizce olarak değiştirirsen hiç bi sorun kalmaz:oke::oke:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
™ íکταήßปℓ;1493979' Alıntı:

Bende Bunu İstiyorum Bunu Alıcam :D

İnşallah Alırsın Hayırlı Olsun Şimdiden ...

Sana karışmak istemem ama bence alma aynısı arkadaşımda var 1 sene dayanmadı onu alacağına 5800 XpressMusic al mükemmel bir telefon.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sana karışmak istemem ama bence alma aynısı arkadaşımda var 1 sene dayanmadı onu alacağına 5800 XpressMusic al mükemmel bir telefon.

bu telefon toplatıldı avrupa da, gelenler finlandiya yapımı ve hepsi kısa ömürlü..

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ya ses çipinin fazla özenilmeyerek yapılmasından değil, 5730'dan daha fazla ses çıktığı için arkadaşımda böyle bi cümle uydurmak zorunda kaldı:d:

yoksa ses çipi falan değiştirilmiyo, 5800'ın doğasında var ses kısıklığı, hatta doğası bozuk o telefonun :naughty: bak yukarıdaki arkadaşda ne kadar doğru söylemiş: 'gelenler kısa ömürlü' diye :box

atta_atta

atta_atta

Üye
eee o zaman napcaz :S elimizde mi patladı :S:S:S

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
eee o zaman napcaz :S elimizde mi patladı :S:S:S

arkadaşım, sen benim ne demek istediğimi anlamadın; 5730'da hiçbir sorun yok, sorunlu olan telefon 5800 ok? sende 5730'mu var 5800'mı bende bunu anlayamadım. eğer 5730 varsa senin telefon sağlam, yok 5800 varsa sana kısaca geçmiş olsun :naughty:

atta_atta

atta_atta

Üye
arkadaşım, sen benim ne demek istediğimi anlamadın; 5730'da hiçbir sorun yok, sorunlu olan telefon 5800 ok? sende 5730'mu var 5800'mı bende bunu anlayamadım. eğer 5730 varsa senin telefon sağlam, yok 5800 varsa sana kısaca geçmiş olsun :naughty:

geç oldu cvp kusra bakmayın...
zeybek hocam bende 5730 var . sana ses yuksekliğini söyle söyliyeyim eski nokia 6600 ın (slide olandan bahsetmiyorum) ne kadar ses verdiğini biliyosundur işte o düzeyse ses çıkıyor sizce bu normal mi ? benim sıkıntım bu !

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
geç oldu cvp kusra bakmayın...
zeybek hocam bende 5730 var . sana ses yuksekliğini söyle söyliyeyim eski nokia 6600 ın (slide olandan bahsetmiyorum) ne kadar ses verdiğini biliyosundur işte o düzeyse ses çıkıyor sizce bu normal mi ? benim sıkıntım bu !

valla entersan :allalla: gerekli ayarlamaları yaptın mı? yani müzik çalara girip, seçeneklerden ekolayzer ayarlarını değiştir ve yine seçeneklerden 'ses ayarları'na gir oradan ayarlamaları düzenle.

Godfather

Godfather

Üye
Salih abi güzel telefonda biraz kaba gibi :ehe

habbuj

habbuj

Üye
muhteşem telefon ama 5800 la aynı fiyatta bence 5800 al daha iyi:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
5800 la fiyat farkı var

karizma573

karizma573

Üye
telefonda tip varya aynisi bende manyak bisi

canercan1

Üye
6 aydır bekliyorum ( bir çok kişi şahit :ehe )

xpressmusic serilerinde sesi bundan yüksek çıkan pek telefon çıkarmadı nokai :)
yanlış düşünüyorsun dostum 5700 ses bakımından eniisiydi çünkü çift hoparlör ve kristal kalitesinde ses veriyodu. Bu tek hoparlör ama yine de hyalim. Ben de alcam nasip olursa az kaldı...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
samsung c3212 aldım, çift hatlı ve gayet memnunum. Özellik aramaktan vazgeçtim açıkcası :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
5800 berbat bir telefon olarak görülebilir. Almayın bence. Onun yerine 5730 çok daha iyi.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
arkadasmda war sesi az cıkıyor we belli bi zmndan sora hoprlr patlıyor ses asırı derce azalıyor

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Güzel telefonmuş :oke:

Üst Alt