atta_atta
Üye
Allah Allah?enteresan... benim arkadaşımda da var 5800, biz telefonları karşılaştırdık, benim 5730'dan çıkan ses karşısında arkadaşımın suratı şaşkınlıktan karışmış durumda ve bana söylediği şu: 'olum bu 5800'ın ses çipi fazla özenilmeyerek yapılmış, bu sorun başkalarında da çıkıyomuş, ama istersen ses çipini değiştirttiriyomuşun'
![]()
![]()
TELEFON 2 GÜNE KADAR SERVİSTEN GELİCEK . BAKAYIM Bİ SES SEVİYESİNDE Bİ YÜKSELME VARSA NE ALA AMA HALA SESİ AZ ÇIKIYORSA ONUN İÇİN Bİ DAHA İSTANBUL A YOLLATIR SES ÇİPİNİ DEĞİŞTİRTİRİZ Bİ 10 GÜN DAHA TELEFONSUZ YAŞARIZ .
BU ARADA GÜLÜNÇ OLAN ŞEY TELFONU 1O GÜN KULLANDIM 10 GÜNDÜR DE SERVİSTE . TELEFONDAN SOGUDUM RESMEN .

--------------- Ekleme ---------------
Yaklaşık 1 ay önce aldım çok memnunum... Fakat mesaj yazarken yavaşlıyo tuşlara bastıktan 2 saniye sonra falan yazıyo. Onu da düzelttik mi ÇOK SÜPER
KARDEŞ O sorunu bende yaşıyordum fakat anladım ki msj dilinden kaynaklanıyomuş. Şu an kasmasının sebebi Türkçe karakterlerle yazmasından dolayı Mesaj yazma dilini İngilizce olarak değiştirirsen hiç bi sorun kalmaz

enteresan... benim arkadaşımda da var 5800, biz telefonları karşılaştırdık, benim 5730'dan çıkan ses karşısında arkadaşımın suratı şaşkınlıktan karışmış durumda ve bana söylediği şu: 'olum bu 5800'ın ses çipi fazla özenilmeyerek yapılmış, bu sorun başkalarında da çıkıyomuş, ama istersen ses çipini değiştirttiriyomuşun'

bak yukarıdaki arkadaşda ne kadar doğru söylemiş: 'gelenler kısa ömürlü' diye