bence 3gli n97 al 500 felan manyak bi telefon valla
N97 500 e nerde satiliyomus yaww yanlisin var bence 1200 lira falan diye biliyom 2. Eli bile 500 degildir o telefonun...
Ben de nokia 5730 xpress music almak istiyorum. Sizce her türlü simbiyans programlarını acar mi. Peki kendiliğinden için de hangi programlar var
bende 5730 kullanıyorum cokk memnuum walla...fiyatının bukadar düşüceğini bilseydim beklerdim biraz daha geldiği gün aldım 1 milyara patladı malesef zaten 5 ay cıkmasını beklemiştim ama hakkını veriyim verdiğim paraya değdi daha doğrusu babamın verdiği paraya değdi![]()
![]()
)arkadaşlar ben de 5730 kullanıorum ama sesi az çıkıyor gibi ve bu yüzden servise verdim . sizlerde buna dikkat ettiniz mi sizinkinde de az çıkıyor mu acaba . yoksa sorun benim telde mi ??? yorumlarınızı bekliyorum ....

arkadaşlar ben de 5730 kullanıorum ama sesi az çıkıyor gibi ve bu yüzden servise verdim . sizlerde buna dikkat ettiniz mi sizinkinde de az çıkıyor mu acaba . yoksa sorun benim telde mi ??? yorumlarınızı bekliyorum ....

XpressMusic serisinin en kaliteli sese ve hoparlöre sahip cep telefonudur
gerekli ayarlamaları yap, sesin ne kadar çok arttığını göreceksin... amaann dikkaatt!! kulağına fazla yanaştırma, sağır olma ihtimalin %99.99999![]()
![]()
enteresan... benim arkadaşımda da var 5800, biz telefonları karşılaştırdık, benim 5730'dan çıkan ses karşısında arkadaşımın suratı şaşkınlıktan karışmış durumda ve bana söylediği şu: 'olum bu 5800'ın ses çipi fazla özenilmeyerek yapılmış, bu sorun başkalarında da çıkıyomuş, ama istersen ses çipini değiştirttiriyomuşun'