NOKIA 5730 XpressMusic Harika bir cep telefonu..

Sponsorlu Bağlantılar

DERBEDER-34-

Üye
hayırlıolsun.... inşallah alırsın kardeş :):oke:

sule88

Üye
yaklaşık bir ay önce aldım telefonu...6 gün sonunda ekran kilitlendi servise göndermek zorunda kaldım. bugün aldım servisten...açıkçası yeni almış olmasam hemen değiştirirdim...çok fazla önermiyorum............

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
N82 Almasaydım .. fiyatının düşmesini bekleyip bu telefonu alırdım ne yalan söliyim :) Hayırlı olsun şimdididen:alkis

DERBEDER-34-

Üye
güzel makinaymış inş. alırsın...

fenerlix73

fenerlix73

Üye

yasar91

Üye
ben 1 ay önce aldım gerçekten çok güzel bir telefon tek bir şikayetim var oda titreşiminin düşük olması cebimde hissedemiyorum 640 liraya aldım en çok hoşuma giden özelliği ise kablosuz interneti herkeze öneririm

--------------- Ekleme ---------------

birde kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum telefonda bişey dikkatimi çekti telefonun yan tarafında etrafını çevreleyen ince bir şerit var(hangi renk kullanıyorsanız o renk) o şerit tek parçamı yoksa kesikler varmı üzerinde ?

benimkinde üst ve alt kısmında 2 kesik varda

ByPotter

ByPotter

Üye
Yaklaşık 1 ay önce aldım çok memnunum... Fakat mesaj yazarken yavaşlıyo tuşlara bastıktan 2 saniye sonra falan yazıyo. Onu da düzelttik mi ÇOK SÜPER

Emir

Emir

Üye
kardeşim güzeline güzelde parasıda güzell :D

Utku

Utku

Üye
bencede süper bi telefon

hasamat

hasamat

Üye
arkadaşlar nokıa yanın çok güzel telefonlarından almanızı tavsiye ederim...

Kayip52

Üye
Ben de nokia 5730 xpress music almak istiyorum. Sizce her türlü simbiyans programlarını acar mi. Peki kendiliğinden için de hangi programlar var

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben de nokia 5730 xpress music almak istiyorum. Sizce her türlü simbiyans programlarını acar mi. Peki kendiliğinden için de hangi programlar var

Uygulamalar

• MIDP Java 2.0 & CLDC1.1
  • Flash Lite 2.0
  • Nokia Sohbet
  • Nokia Mesajlaşma
  • Windows (MSN) Live
  • Mini Map, Web besleme desteği (RSS) and xSP framework desteği ile eksiksiz Nokia Web Browser (OSS).
  • Aşamalı indirme, widget ve RSS servisi ile geliştirilmiş web tarama
  • Boingo installer 1.15
  • AccuWeather widget
  • Facebook (başlatma simgesi)
  • Gimlet 2.0 SP3 + Mail for Exchange 2.7.37
  • Hi5 (widget)
  • İnternet & FM Radyo
  • Manuel Video Düzenleyici
  • Mobil Sözlük
  • MS Office görüntüleyicileri
  • MusicPlayer inc9
  • MySpace (başlatma simgesi)
  • Online Share v4.0 (sunucu tarafından yapılandırılmış, anlaşmalara dayanan Ovi, Flickr, VOX)
  • PDF okuyucu
  • Fotoğraflar
  • PodCasting
  • RealPlayer
  • Biz: Dengeliyoruz
  • Windows Live 1.5
  • N-Gage 1.1 (hafıza kartında dene ve satın al oyunları bulunur)
  • YouTube (başlatma simgesi)
  • PC için Nokia Müzik (Uyumlu PC gerektirir)
  • Ovi
  • Ovi Contacts'lı Music presence
  • Files on Ovi
  • Home Media (Home Media browser ve UPnP framework)
  • Maps 2.0
  • Xpress music için Giriş ekranı
  • Mobile Search v 4.1
  • My Nokia 2.1
  • Söyle, Çalsın (menüde Müzik Arama olarak adlandırılır)
  • Settings Wizard5
  • Startup Settings3
  • Still Image Editor 3.1
  • Switch 5.0
  • VideoCentre 4.0
  • Welcome Application 2.0
  • İndir! istemcisi 4.0 (Altair)
  • Sports Tracker v2.0
  • N-Gage

ebuş...

ebuş...

Üye
bende 5730 kullanıyorum cokk memnuum walla...fiyatının bukadar düşüceğini bilseydim beklerdim biraz daha geldiği gün aldım 1 milyara patladı malesef zaten 5 ay cıkmasını beklemiştim ama hakkını veriyim verdiğim paraya değdi daha doğrusu babamın verdiği paraya değdi :ehe :D

atta_atta

atta_atta

Üye
arkadaşlar ben de 5730 kullanıorum ama sesi az çıkıyor gibi ve bu yüzden servise verdim . sizlerde buna dikkat ettiniz mi sizinkinde de az çıkıyor mu acaba . yoksa sorun benim telde mi ??? yorumlarınızı bekliyorum ....

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bende 5730 kullanıyorum cokk memnuum walla...fiyatının bukadar düşüceğini bilseydim beklerdim biraz daha geldiği gün aldım 1 milyara patladı malesef zaten 5 ay cıkmasını beklemiştim ama hakkını veriyim verdiğim paraya değdi daha doğrusu babamın verdiği paraya değdi :ehe :D

6 aydır bekliyorum ( bir çok kişi şahit :ehe )

arkadaşlar ben de 5730 kullanıorum ama sesi az çıkıyor gibi ve bu yüzden servise verdim . sizlerde buna dikkat ettiniz mi sizinkinde de az çıkıyor mu acaba . yoksa sorun benim telde mi ??? yorumlarınızı bekliyorum ....

xpressmusic serilerinde sesi bundan yüksek çıkan pek telefon çıkarmadı nokai :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye

XpressMusic serisinin en kaliteli sese ve hoparlöre sahip cep telefonudur (h)
gerekli ayarlamaları yap, sesin ne kadar çok arttığını göreceksin... amaann dikkaatt!! kulağına fazla yanaştırma, sağır olma ihtimalin %99.99999 :naughty: :ehe

yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Sohbet et

atta_atta

atta_atta

Üye
XpressMusic serisinin en kaliteli sese ve hoparlöre sahip cep telefonudur (h)
gerekli ayarlamaları yap, sesin ne kadar çok arttığını göreceksin... amaann dikkaatt!! kulağına fazla yanaştırma, sağır olma ihtimalin %99.99999 :naughty: :ehe

cidden sesi az çıkıyor . kardeşim 5800xm aldı onun sesinin yarısı kadar ses çıkıyor. gerekli ayarlamarı yap derken eqolayzer ve ayarlar kısmındaki ses yüksekliği - stereo genişletme ayarlarından mı bahsettiniz acaba . yoksa başka ses ayarları var mı zil sesi seviyesi haricinde ..

NOT : Nokia serviste çalışan bi abim var ona gösterdim teli , o da sesi az çıkıyor dedi bu yüzden servise göndermiştim İstanbul a gitti cihaz . Bugün o abim aradı beni , İstanbuldan gelen raporda " cihazda problem yok 5730larda görülen bi durumdur" yazmışlar .

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Allah Allah?:allalla: enteresan... benim arkadaşımda da var 5800, biz telefonları karşılaştırdık, benim 5730'dan çıkan ses karşısında arkadaşımın suratı şaşkınlıktan karışmış durumda ve bana söylediği şu: 'olum bu 5800'ın ses çipi fazla özenilmeyerek yapılmış, bu sorun başkalarında da çıkıyomuş, ama istersen ses çipini değiştirttiriyomuşun' :kop: :aha:
:d:

Üst Alt