NOKIA 5730 XpressMusic Harika bir cep telefonu..

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5730 XpressMusic Harika bir cep telefonu..
NOKIA 5730 XpressMusic ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )

Zengin Müzik Deyeniminin Keyfine Varın

Ben bu telefonu çok beğendim ve sizden yorumlarınızı bekliyorum, telefonumu satıp bunu almayı düşünüyorum.. ( motor alamadık bari bunu alalım :) )
video :

xkadir61

xkadir61

Üye
hayırlı olsun şimdiden, olur birgün inşalllah senin:ok2:

aLone

aLone

Üye
hoşuma gitti benimde

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
inşalllahh....... :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Geçti kadir abi, geçen 30 hazirandı :ehe Siteden negative ve fairy ( ambrossio yu unutmayalım :ehe ) yanımda oldular sağolsunlar :)

Sidretül Münteha

Üye

Bende Bunu İstiyorum Bunu Alıcam :D

İnşallah Alırsın Hayırlı Olsun Şimdiden ...

bjk0404

Üye
Kardes Şuan Valla senin almak istedigin telefon elimde var super telefon cok guzel yazı yazılıyor ama telefona bır turlu uyumlu program atmak zor cok arastırman lazım.:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kardes Şuan Valla senin almak istedigin telefon elimde var super telefon cok guzel yazı yazılıyor ama telefona bır turlu uyumlu program atmak zor cok arastırman lazım.:)

Alınca dosyaları çoşturmak farz olur o zaman =)

karabe1a

Üye
tam bir zengin züppe telefonu

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
çok güzel bi telefon ama kamerası biraz düşük 3.2 mp 5.0 olsa hmn hiç düşünmez alırdım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel telefon ama klavyeli olunca tercih etmem..

kaptanblack

kaptanblack

Üye
1 hafta önce aldım, çok memnunum herkese tavsiye ederim.

_KadirşinaS_

Üye
resimleri bekliyoruz o zaman captainblack :)

Salihim kardeşimde de var çok güzel telefon bence kamerası falan gerçekten hakkını veriyor.Ben bir ara i8910 hd kullandım. Sözde HD lens var o telefonda. Ama bu 5730 ondan bile kaliteli çekim yapıyor.

Not: Lütfen megapikselin kamera kalitesiyle alakalı bir şey olduğunu sanan arkadaşlar "yuuuh biri 8mp biri 3.2mp. Nokia nasıl daha iyi çeker?" gibi saçma yorum ve sorular yazmasınlar. Fotoğrafların kalitesi kameradaki lense, cihazdaki fotoğraf işleme yazılımına ve daha bir çok tekenik detaya bağlıdır.Ve samsung son dönem çıkardığı tüm dokunmatik telefonlarda kendi lenslerini kullanmış ve rezalet kameralar koymuştur. Piyasada şu an en iyi kamera lens markası Carll Zeis ve Schneider Kreuznach markalırıdır. Zira samsung da yeni çıkardığı kameralarda schneider kreuznach lens kullanmıştır. Ama yukarıda da yazdığım gibi telefonlara çok fazla özellik eklediği ve artı amoled ekran kullandığı için maliyetler çok yükselmiş ve sonuç olarak ucuz kamera lensleriyle maliyetlerini düşürmeye ve fiyatları daha makul seviyelere çekmeye çalışmıştır. Sonuç....REZALET...:bann:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Salihim kardeşimde de var çok güzel telefon bence kamerası falan gerçekten hakkını veriyor.Ben bir ara i8910 hd kullandım. Sözde HD lens var o telefonda. Ama bu 5730 ondan bile kaliteli çekim yapıyor.

Not: Lütfen megapikselin kamera kalitesiyle alakalı bir şey olduğunu sanan arkadaşlar "yuuuh biri 8mp biri 3.2mp. Nokia nasıl daha iyi çeker?" gibi saçma yorum ve sorular yazmasınlar. Fotoğrafların kalitesi kameradaki lense, cihazdaki fotoğraf işleme yazılımına ve daha bir çok tekenik detaya bağlıdır.Ve samsung son dönem çıkardığı tüm dokunmatik telefonlarda kendi lenslerini kullanmış ve rezalet kameralar koymuştur. Piyasada şu an en iyi kamera lens markası Carll Zeis ve Schneider Kreuznach markalırıdır. Zira samsung da yeni çıkardığı kameralarda schneider kreuznach lens kullanmıştır. Ama yukarıda da yazdığım gibi telefonlara çok fazla özellik eklediği ve artı amoled ekran kullandığı için maliyetler çok yükselmiş ve sonuç olarak ucuz kamera lensleriyle maliyetlerini düşürmeye ve fiyatları daha makul seviyelere çekmeye çalışmıştır. Sonuç....REZALET...:bann:

Sonuç samsung için öyle, şu telefon bi ucuzlasın, ben bir paralanayım :)

hakan.c

hakan.c

Üye
bence 3gli n97 al 500 felan manyak bi telefon valla

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tam bir zengin züppe telefonu
nedemek bu anlayamadım
arkadaşım kullanıyor çok memnun özellikle msde süper oluyor çocuk 7/24 msn açık millet hayret ediyor bilmiyorlar 5730 oldugunu, birde videosu çok iyi VGA@30fps video kaydı yapabiliyor
Tavsiye ederim:)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
evet güzel bir telefon şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt