Nokia 5700 olanlar flashını fener yapma yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 olanlar flashını fener yapma yöntemi
5700 olanlar kamera flashını fener olarak kullanabilirler.Hiç bir program kurmaya gerek yok arkadaşlar.Evet yanlış duymadınız!!!!
Menu ye giriyoruz ordan medyaya basıyoruz ve kamerayı seçiyoruz.Sakın un altını döndürmeyin tuş takımı öndeyken kamera açılsın ve daha sonra seçeneklere basıp flashı açık yapın sorna fotoğraf çekin ve flash yandığı anda telefonun altını kamera arkaya gelcek şekilde döndürün.Buyrun artık telefonunuzun flashını kamera olarak kullanabilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

Landscape diye bir program var onu denedim ama sadece galeri yatay konuma geldi.Ekran,menu filan normal dik konumda kaldı:(Herşeyi yatay konuma getirecek bir program yokmu 5700 için?

• Beğen
Tepkiler: HFZ22 ve habbuj

egefe

Üye
Teşekkür mesajı yazmak zor mu?Bence çok yararlı birşey sundum size ama kimse aldırış etmemiş:(

ortioktay

ortioktay

Üye
bana bi yardım lütfen 5700 müzik çaları açıldığı zaman kapanmıyo çıkışı yok müzik çalarda bu nasıl oluyo bi yardım bekliyoruım

masumruk

masumruk

Üye
çok ilginç bir durum. ama güzel. teşekkürler verdiğin bilgi için ;)

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
oLmadı kardeş.. daha detaylı anlatırmısın :(

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim saol yaptım ama anlık bişi oldu.. yenden kamerayı açtıımda kapandı..

ortioktay

ortioktay

Üye
ewet bende denedim ama olmadı

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
yaptım kardeş ama kamerayı kapatıp açılınca açılmıo yenden yapmak gerek.. ;)

_game_boy_

Üye
kafayı yicem çok hızlı olmak gerekiyo 1 kere yaptım bidaha yapamıyom :oke: emeğn sağlk

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Ben her defasında yapabiliyorum.hızlı olmayada gerek yok bence.flash yandığı anda çevirin o kadar:)

cbf150

cbf150

Üye
teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet cok seri olmak gerekio arkadasaa öğretmişdim ben

cesurkoymat

Üye
teşekkürler

ersin__

Üye
benimde telefonum 5700 symbian özellikli ama sybian uyumlu hiçbir programı açmıyor msn bile desteklemiyor kafayı yiyicem yaa eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

karadavut37

karadavut37

Üye
:oke:bir zorluğu yok çok saol kardeş:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
denedim oluo , süpersin yhaa :)
sağolasın..

brknbyrk

Üye
Saolasın walla çok güzel oldu

volki57

Üye
teşkürrrrrrrr..........:oke:

sabanyavuz

Üye
kardeşimcok tesekkur ederim ne zamandır benim telefona uygun torch arıyodum ama bulamadım ilk konuyu okudugumda hic ihtimal vermedim birkac defa deneyince yaptım cok sasırdım

emre3017

emre3017

Üye
Flash patlarmı ?

seiko__

Üye
eyvallah

Üst Alt