Nokia 5700 Kamera Kısmı Arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

de0s

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 Kamera Kısmı Arızası
Konuyu nereye açıcaqımı biLemedim iLk konu aç qördüqüm yere tıkLadım sitede yeniyim ondan her neyse 5700 xm kuLLanıyorum we son 1 haftadır bi sorunLa karşı karşıyayım teL.in aLt kısmını ekrana çewirince kamera açıLıyo fakat arka tarafa çewirince açıLmıyo arka tarafa çewirip kamerayı menüden açınca kamera ters qösteriyo medya tuşLarına çewirince medya oynatıcı açıLmıyo deLirmek üzereyim çok canımı sıktı bu oLay 5700 kuLLanan kuLLanmayan herkesten yardım bekLiyorum şimdiden çok tşk edrim (bi teLefoncuya sordum kamera fiLmi iLe iLqiLi bişi söLedi pek anLamadım başka bi teLefoncuya sordum oda yazıLımsaL prob. war dedi sizce yazıLımsaL mı donanımsaL mı ? ) :bilmm :vur

Benj

Benj

Üye
Nokia Update Software Proqramini Nokianin Sitesinden indir Ve YaziLimini GünceLLe Sorunun CözüLeceqinden Eminim.. Ama Birsey Daha Var YaziLim GünceLemesi yaparken DikkatLi oLman Gereken HususLar Var.. KoLay GeLsin..'''

de0s

Üye
    Konu Sahibi
dikkatLi oLmam qereken hususLarı söyLermisin + konuya cevap yazdıqın için saqL

de0s

Üye
    Konu Sahibi
yok mu başka yardım edecek oLan

nefo_

Üye

0202300

Üye
selam bende 5700 xm kullanıyorum ve çok memnunum.bahsettiğin arızaya görmeden birşey diyemem ama kendin yeniden yazılım yükleyebilirsin.o zaman bütün ayarlar otomatikmen düzelir.yazılımı şöyle yükle:1.telefonu kapat:2.hafıza kartını çıkar:3.telefonun (yıldız,üç (3) tuşunu,arama tuşunu ve açma tuşunu basılı tut)bir dakka basılı olarak beklet bütün tuşları aynı anda bırak karşına dil seçimi çıkacak gerisini telefonun yönlendirmesiyle yaparsın.NOT:YAZILIMI YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFON HAFIZASINDAKİ BÜTÜN BİLGİLER SİLİNİR..............................

--------------- Ekleme ---------------

Valla dediklerimi yaparsan telefonuna yeni yazılım yüklemiş olursun.dikkat edeceğin tek husus bunları yapmadan rehperini ve diğer bilgilerini hafıza kartına yedeklemen

iceman_54

Üye
sorun ekran filmi denen şeyden dostum bende de vardı arızalı 5700 her moddada ters gözüküyordu herşey parçayı değiştiriyolar ve düzeliyor...

masumruk

masumruk

Üye
Alttaki kapağın dönme olayı, bir süre sonra bozuluyor. bu sorun yazılım sorunu olmadığından yukarıdaki formatla alakalı hiçbirşey sorununu çözmeyecektir.
Bende de aynı problem vardı, teknik servise gitme zamanı gelmiş telefonunun. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...