emre5816
Üye
-
Konu Sahibi
-
Emre kardeşim sağolasın, teşekkür ederim ama bir soru sormak istiyorum, Phonenix'i indiricez sonra diğer linkteki Euro firmwarei indiricez Phoenix kullanarak Euro fw. yükleyeceğiz doğru mu? Peki bunun için pc suite kurmak gerekiyor mu ya da kuruluysa kaldırmak gerekiyor mu kablo sürücülerinden dolayı? Nokia çok başarısız kalmaya başladı bu güncelleme işinde diğer arkadaşlar gibi benimki de tel.de görüyor bilgisayarda görmüyor, teld.de indir yükle diyorsun aynı hataları verip yeniden açılıyor, uyumsuz diyor Aslında hepimiz tek tek Nokia'ya mail atsak sitenin büyük bir üye sayısı var etkili olabiliriz gibi geliyor.
Ek: Emre bu verdiğin siteye girince Euro firmware linkine basınca bir sürü firmware çıkıyor hangisini indirmemiz gerekli?
Eyvallah kardeşim sağolasın zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Ya bu işleri ne kadar karıştırmışlar eskiden 6600 ve p800 kullandım her ikisinde de her istediğini kolayca yapıyordun yok sertifika yok bilmem ne valla kullanıcı dostu değil düşmanı olmuşlar resmen.
Nokialara dil sorunu olmadan kolay güncelleme konusunda 11.0.... numaralı sürümmüş şimdi gördüm, diğer 20.0.... yazan bulunmuyor hiç bir yerde. Dostum sen nereden indirdin 20.0... olan sürümü?
İşe bak ya insanlar para verip aldığı şeyle telefonunu güncelleyemiyor üstüne gidip başka sitelere parayla üye olup firmware indirmeye çalışyıor, yuh sana Nokia bana da yuh ki seni alıp para kazandırdım sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?