Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5320 XpressMusic RM-409 APAC 06.103 v11.0 Çıkmıştır...
Sponsorlu Bağlantılar
henryerdem
Üye
mehmet can noldu yeni bi haber yokmu ne zaman cıkar türkçe sürüm
Nestra
Üye
türkçe sürümü bırakın ortada changelog u bile yok.
bulabilen varsa lütfen yazsın.
açıkcası yabancı forumlarda bu firmware ile ilgili çok şikayet var.
Round-Saturn
Üye
Konu Sahibi
türkçe sürüm çıkmaz eski versiyona dönmekten başka çare yok ben döndüm telefonumu sattım...
Nestra
Üye
benim aklıma takılan türkçe versiyon olmaması değil. tam tersine saçmasapan çevirilerden bıktığımdan ingilizce kullanıyorum (tercümanım). yabancı forumlarda gördüğüm şikayetler beni çok rahatsız etti. arada sırada çıkıp çıkmadığını kontrol etsemde yüklemek konusunda resmi bir changelog görmeden teneddüt ediyorum.
Ses kalitesi bu düzeyde tatmin edicek bir cihaz bulsam bende değiştiricem fakat henüz rastlamadım. fakat nokia artık şu yazılım hataları konusunda birşeyler yapmalı.
serhat737
Üye
selamlar.. ingilizcede olsa koyarsanız sevinirim.. 5.16 var bende.. mesaj yazarken çıldırtıyor benim tek sorunum o diğer buglar yine neysede mesaj yazılmıyor hiç..
olcay.bozdemir
Üye
benm telefon RM-356. bu 409 un ana sayfasındaki ksayollar hoşuma gittiği için bunu kurmak istiyorum.acaba kurabilir miym?
Nestra
Üye
arkadaşlar 6.103 ü kurmanızı kesinlikle önermem. araştırmadığım forum kalmadı ve özetle bu filmware in durumunu şöyle açıklayayım:
-türkçe desteği kesinlikle yok ! ingilizce kullanamam diyen kesinlikle kurmaya kalkmasın. (sadece türkçe ve japonca desteği var)
-aşırı sorunlu olduğundan bahsediliyor. büyük ihtimalle henüz nokia software update yazılımına düşmemiş olmasının nedeni budur. bu sürüm yok sayılabilir gibi geliyor bana.
-hiçbiryerde changelog (geliştirmeler, güncellemeler i anlatan log) bulunmuyor. yani önceki sorunlar düzeltilmişmi düzeltilmemişmi bilemiyoruz.
nokia software updater programını açın ve bırakın program telefonunuzu güncellesin. asla ben anlarım ederim yaparım deyip başka programlarla güncellemeyi denemeyin.
xxxOKTAYxxx
Üye
peki sms sorunu da çözülmüş mü
xxxOKTAYxxx
Üye
sms sorunu çözülmüş mü
loddin
Üye
walla şimdiden teşekkürler. bıktım bu versiyondan
davut56
Üye
ya arkadaşım ben indirdim başka siteden j.a.f la flashladım ama rompatcher falan hiç bir pro yok.nasıl yaparım yardım edebilir misin
SARACX
Üye
arkadaşlar bende 5.16 sürümünden şikayetçi olduğum için yeni sürümü bekliyorum.Ama siz siz olun sakın nokıa software uptader programından başka bir programla denemeyin.Benim akrabam telfoncu bize böyle çok telefon geldi kimisiçöpe bile gitti dedi.sakın ha nsuprogramından başkasıyla yapmayın.Bu sürüm nsu ya ne zaman düşer bilgisi olan varmı?
sperman61
Üye
yaa ne zaman gelecek versiyon 6,bıktım bu 5.16 sürümden,telefonu her açtığımda tarih saat soruyor,deli etti beni!!
ooooop
Üye
BEN YÜKLEDİM 6.103 PHOENİXLE AMA İNG ZOR GÖTÜRSEM TELEFONCUYA GERİ YÜKLERMİ YADA YÜKLEYEBİLİRMİ VE KAÇA MAL OLUR YADA SİZİN BİLDİĞİNİZ YÖNTEM VARMI ESKİ SÜRÜME GERİ DÖNMEK İÇİN LTFN CVP YAZIN
xxxOKTAYxxx
Üye
ben telefona eski sürümü attırmayı denedim attı telefoncu ama telefonun ekranı karardı çöktü sandım sonra yine 5.16yı atınca düzelti
muymuyaa
Üye
kggg
ensary
Üye
ya peki biz bu 6.103 versiyonunu nereden indirebiliriz0ah yardımcı olurmusunuz bende 5.16 kullanıyorum ama hiç ah sorun yok
xxxOKTAYxxx
Üye
yabancı sitelerde bulabilirsin
SilentOne
Üye
bekleyin azcık beyler türkçe fwlisi çıksın yada nsu ya düşşn indirirsiniz
kamileris
Üye
ben tema efekti eklemeyi buldum ama bunun için teli hacklemem lazım v5.16 kullanıyorum
şu son versiyonun türkçesi çıksın ozaman herşey süper olacak......