Nokia 5250

Sponsorlu Bağlantılar

By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5250
1 hafta önce 5800 almak için telefoncuya gittim ve 5250 dikkatimi çekti görünüşüne aldandım ve aldım fakat pişman olmak üzereyim işletim sistemi hakkında bilgilendirebilirmisiniz beni lütfen telefonuma program oyun ve tema yüklemek istiyorum nerden bulabilirim. Symbian s60 v5 bölümünde çok gezindim ama telefonuma uygun bişeyler bulamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

maktama

maktama

Üye
1 hafta önce 5800 almak için telefoncuya gittim ve 5250 dikkatimi çekti görünüşüne aldandım ve aldım fakat pişman olmak üzereyim işletim sistemi hakkında bilgilendirebilirmisiniz beni lütfen telefonuma program oyun ve tema yüklemek istiyorum nerden bulabilirim. Symbian s60 v5 bölümünde çok gezindim ama telefonuma uygun bişeyler bulamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Neden 5800 yerine 5250 alınır ki?!! 3 neden geliyor aklıma sadece:
1- Kasasının görünüşü
2- pilin uzun gitmesi
3- fiyatının 5800 göre ucuz olması(hepsi burada fiyatlarına göre 120-130 tl kadar)

kablosuzu yok, 3g desteği yok,gps yok, kamera 2mp ve flaşı yok... Kısacası bence bir haltı yok.
5800 almaya giden birisinin 5250 ile geri dönmesi ilginç.

forumda s60v5 ile ilgili kısımlardan oyun program bulabilirsiniz. ancak telefonunuza ait hackli bir fw bilmiyorum, bulursanız hackli bir fw yüklerseniz oyunları ve programları sorunsuz kurup oynayabilirsiniz, yok hackli bir fw bulamazsanız sertifika almalısınız opda tarzı sitelerden ki oyun ve programları sertifikalayıp kurabilesiniz. Yoksa "güvenilmeyen bir program, sertifika hatası " gibi hatalar alırsınız ve kuramasınız.
Gerekli tüm anlatım forumda var, goggledan " maxicep sertifika" gibi şeyler yazarsanız rahatça bulursunuz.
Telefonunuzu gülegüle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: burra95, ''zeus'' ve EroL
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Öncelikle o çöplüğe para vermen beni benden aldı. Bomboş bir telefon ki telefon bile değil hediye gelse anında satarım o derece. Hiçbir özelliğinin olmamasını geçiyorum ekran renkleri bile rezalet 65k renkli ekran telefonlar gibi. Bütün S60v5 oyun ve programlar ona uyar fakat o telefon bunları kaldırır mı onu bilmem. Uygulama sayısı hiç de az değil bunu belirteyim çok şey beklediğin için az gelmiştir sana.

By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için tesekkur ederm ama yılmaz.fatih üslubuna dikkat edersen sevinirim

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Marka / Model
Marka Nokia Model 5250 Form faktör Candybar Renk Black Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM Servis 850, 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.1 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB EvetMicroUSB v2.0 Faks / Veri Evet Ekran
Ana ekran TFT Renkli ekran 65.000 renkler Boyutlar 81.2 mm mm. Çözünürlük Bilinmiyor Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek Hayır Harici bellek 32GB Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion Bekleme süresi Bilinmiyor Konuşma süresi Bilinmiyor Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3 Kamera
Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Hayır Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Hayır Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma H263, MP4 Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Organiser, Voice memo Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Symbian S60 5th edition OS, Accelerometer auto rotation, Downloadable games, Format
Ağırlık Bilinmiyor Boyutlar (Y x G x D) Bilinmiyor

virus19

virus19

Üye
bende 5250 kullanıcısıyım kardeşim ve şu an telefonum hackli eğer fw konusunda yardım istersen pm ile ulaşabilirsin. oyun tema konusunda ise s60v5 oyunlar konusundaki oyunları temaları sorunsuz yükleyebilirsin ;) sadece polarbit oyunları sıkıntı var onuda çözemedim sanırım ram yetersizliği :)

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim 5800 almaya gidip onu alıyorsan helal olsun

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Kardesm 5250 ile ilgili program oyun veya temaları s60v5 bolumunden bulabılırsn bazıları sertıfıkasız sertıfıkayı opda sıtesnden alıcaksn :oke:

07oguz07

07oguz07

Üye
bende 5250 kullnıoyrum bşt söliyim ekrn her trft ve kutud 16 milyon ren olark geçio ayrıca fw bulursnız söeyin ndn polarbit oyunları çalışmıo anlmadım olmazsa polrbite söyliyelim 5250 ye ait oyun çıkarsın :D

fatihptc

fatihptc

Üye
5250 kullanıyorum hızı ve dokunmatik özelliği 5800 ı ezer geçer kardeşim..

kamera gps wifi önemli değildi benim için zaten..

• Beğen
Tepkiler: black_bloops

merkem

Üye

haklısın kardeşim bende kullanıyorum gayet memnunum birtane tema yükledm bir iki tnede kafama göre oyun ha birde picel ofisi kurdum ki o biçim oldu telefon laf etmen illa wi fi mi olacak zaten evimde pc çalışıyor yeterli.

bu konuyu açan arkadaşa taviye ediyorum

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-smart-office-v1-2-7-s60v5-retail-469788.html

bu progamı indir hafıza kartına yükle sonra tele tak hafıza kartı dosyayı yükle çok hria bişey tabi ki kitap okumayı seviyorsan(h)

SilentOne

SilentOne

Üye
birisi dokunmatikqi kötümü dedi bnimki son derece hasssas arkadaşta da var 5230 dokunmatiqi bnimkinden kötü

arda46

arda46

Üye
5250 kullanıyorum yeni aldım bu hackleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim Not: ayrıca telefonumdan gayet memnunum çok hızlı diger symbian lar gibi hantal bi telefon degil ne yüklersem banamısın demiyor. 5800 alacaktım kullanan arkadaşlarım pek memnun kalmamışlar bende bunu aldım (h)

bthn_997

bthn_997

Üye

ben de 3310 kullanıcısıyım hız olarak 5800ı ezer gçer
zaten dokunmatik olması, wifi, 3G, renkli dev ekran, müzik, gps, kamera önemli değildi benim için...

oldu mu? olmadı!

By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi

ben de 3310 kullanıcısıyım hız olarak 5800ı ezer gçer
zaten dokunmatik olması, wifi, 3G, renkli dev ekran, müzik, gps, kamera önemli değildi benim için...

oldu mu? olmadı!

5800 gerçekten güzel bir telefon sevgilimde en yakın dostlarımda hatta çoçukluk arkadaşlarımda bile 5800 var bende çok seviyorum ama bu iki telefon arasında kullanım açısından gerçekten pek bi fark yok tabii yanında modemle gezip 7\24 nete girip o muhteşem 5 mp flaşlı kameranızla çektiğiniz video ve resimleri internet ortamına koymuyosan :) yani program ve dokunmatik açısından gerçekten 5250 daha iyi hızlıda kasma derdi yok fakat 3g wifi ve kameradan 5800 bu maçı kazanıyo işte napalım :)

bthn_997

bthn_997

Üye
5800 gerçekten güzel bir telefon sevgilimde en yakın dostlarımda hatta çoçukluk arkadaşlarımda bile 5800 var bende çok seviyorum ama bu iki telefon arasında kullanım açısından gerçekten pek bi fark yok tabii yanında modemle gezip 7\24 nete girip o muhteşem 5 mp flaşlı kameranızla çektiğiniz video ve resimleri internet ortamına koymuyosan :) yani program ve dokunmatik açısından gerçekten 5250 daha iyi hızlıda kasma derdi yok fakat 3g wifi ve kameradan 5800 bu maçı kazanıyo işte napalım :)

çok iyi bi telefon değil ama tam bi sosyal kelebek :D

forumber

Üye
5230 bile ondan daha iyi :d:

carlsberg01

Üye
arkadaşlar 5250 kullanıyorum yeni aldım fakat müzik çalar kullanırken müziğin sesisini açıp kapadığım halde ses bundan etkilenmyior nasıl başladıysa öyle devam ediyor yardımcı olabilcek var mı

fatihptc

fatihptc

Üye
arkadaşlar 5250 kullanıyorum yeni aldım fakat müzik çalar kullanırken müziğin sesisini açıp kapadığım halde ses bundan etkilenmyior nasıl başladıysa öyle devam ediyor yardımcı olabilcek var mı

yazılımını güncellemeyi dene..

Takipçi Satın Al

Üst Alt