Nokia 5250

Sponsorlu Bağlantılar

By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi
yada yeni bir fw...

ekocina

Üye
5250 ye maxicepten 1şeyler indirmedikçe çok dandik kalıyo
benimkinde OVİye ücret alıyo sizde???:vur:vur:vur

light_house_77

Üye
Merhaba

10 gün önce 5250 aldım. Eğer hala düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Zor beğenen hatta son bir kaç yıldır çıkan hiç bir telefonu beğenmeyen biri olarak çok memnunum. Belki şarzı biraz daha iyi olabilirdi. Onun dışında düzeltebileceğim başka birşey yok.

BENİM PROBLEMİM; Bu cihazın işletim sistemi s60 5th edit diye yazıyor fakat bu işletim sistemine göre indirdiğim programları desteklemiyor. ÖZELLİKLE Power Mp3 programı benim için çok önemli.

Bu cihazın desteklediği programlar için burada bir başlık altında yayınlarsanız çok memnun olurum.

temhas

Üye
arkadaşlar bende 5250 kullanıyorum memnundum taa ki bugüne kadar uygun bi fw bulamadım serfitika hatalarından bıktım lütfen yardım edin :(

light_house_77

Üye
5250 ye kesinlikle haksızlık yapılmış. Ayda bir telefon değiştiren ve en az 100 telefon kullanan biri olarak ben bu telefonu şuan 4 ay oldu kullanıyorum ve gayet memnunum. 5250 den önce kullandığım telefonlar Nokia x3 (bir hafta sabredebildim eksikleri şarzı bir anda bitiyor ve msj yazarken çıkarttığı tuş sesleri beni adeta deli etti sesi yüksek diyorlar ama yarıdan sonra inanılmaz bir gürültü kirliliğine dönüşüyor. Nokia 6303i (bir ay kullandım şarzı bu telefonun da birden bitiyordu onun dışında bir problemi yoktu) Nokia 6730 (bir ay kullandım bana göre nokianın son zamanlarda çıkarttığı en iyi telefonlardan biri tutulmamasına göre özellikle kamerası çok güzel tek eksiği kasası çok hassas kısa sürede kasa ve tuşlar renk atıyor değiştirilmesine rağmen büyük bir zaaf) Nokia C5 (üc gün kullandım msj yazmak için mükemmel bir telefon ama onun dışında tam bir fiyasko şarz süresi yüksek en yüksek telefonlardan diye babama aldık sitelerde yazanların falan hepsi hikaye. Ve sonunda 5250 yi aldım. İnanın sırf görüntüsü için aldım. Kötüleyen arkadaşlara soruyorum hangi 2 mp telefon onun gibi resim ve video çekebiliyor? hangi telefonun sesi yüksek olup onun kadar temiz veriyor? dokunmatiği çok güzel. şarzı ekran büyüklüğüne rağmen tatmin edici. kasası ve tuşları çok sağlam. ve farkındaysanız aldığım telefonlar üç aşşağı beş yukarı aynı fiyat aralığında telefonlar olmasına rağmen 5250 özellik olarak daha vasat ama mevcut olan özellikleri ile çok tatmin edici. birde ben şunu anlayamıyorum madem oyun oynıycaksın neden cep telefonu alıyorsun playstation al o zaman. sözün özü internet için oyun için alıyorsanız almayın ama ben klasik bir kullanıcıyım derseniz çok güzel bir telefon. symbian işletim sistemi de harika.

lazo009

lazo009

Üye
1 hafta önce 5800 almak için telefoncuya gittim ve 5250 dikkatimi çekti görünüşüne aldandım ve aldım fakat pişman olmak üzereyim işletim sistemi hakkında bilgilendirebilirmisiniz beni lütfen telefonuma program oyun ve tema yüklemek istiyorum nerden bulabilirim. Symbian s60 v5 bölümünde çok gezindim ama telefonuma uygun bişeyler bulamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

s60 v5 kategorisindeki çoğu oyunu indirdim ve telefonda oynuyorum bi sorunda çıkmıyor sen de telefonda oynayabilirsin bendede 5250 var ve iyi bir telefon

black_bloops

Üye
arkadaşlar 5250 imde bi sorun var bluetoothu açmıyo. aç dediğim zaman işlemi gerçekleştiremiyo diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim????

batubadboy

Üye
ovi store ye pc den girin ve aradığınız şeyi ücretsizlerde arayın üyeyseniz ve aradığınız şeyi bulursanız yanda ücretsiz sms at
yazıo oraya tıklayın bi 10 saniye sonra size sms olarak bi link gelio oraya tıklayın ve indirin ovi store internet ücreti dışında ücretsizlerde bir ücret almıyor wifi veya net paketiniz varsa internet ücreti de yok :):)

Sinann25

Üye
valla bende 5250 kullanıyorum ve çok memnunum.abim de e71 var gel değişelim dedi ben çok kararsız kaldım.geçen sene bugünlerde almıştım telefonu ama bırakamiyorum artık

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 5250 imde bi sorun var bluetoothu açmıyo. aç dediğim zaman işlemi gerçekleştiremiyo diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim????

program atman gerekiyo.hard format atılmıyo.garantisi varsa götür ver kvk ya

İSTİHBARATÇI

Üye
benim de 5250 telefonum var ve oldukça da memnunum internete hızlı giriyorum dokunmatiği de güzel ..

ByKatre

ByKatre

Üye
tck yükle

Takipçi Satın Al

Üst Alt