Nokia 5230 v20 veya v21 Hackleme Yazılımı Aranıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5230 v20 veya v21 Hackleme Yazılımı Aranıyor!
Konu başlığından da anladığınız gibi komple telefonu hacklemek istiyorum. HelloOX2 v2.0.3 var ama max. v13 e kadar destekliyor. Telefona yüklüyorum. Çalıştırıyorum. Hack my fone diyorum, bir yükleme başlıyor yüklemenin sonu gelmiyor. Yani hackleme yapılamıyor.

Nokia 5230 v20 veya v21 için gerekli hackleme yazılımı verebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: bymen07

amedeyus

Üye
ben baska bir yabanci sitede gordum denedim hack oldu ama dil sadece ingilizce oluyor

officialavarees

officialavarees

Üye
ya kardeşim bırakın bu hack işini. siseditör diye bi program var. Sitede yeniyim link vermeyi bilmiyorum. Ordan sertifikayı telefonunuzdan alabilirsiniz. Ama bazen ise yaramıyor. Onun için sertifika veren siteler var.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
jafla yazılım atmayı biliyorsan rofs dosyasına hack yerleştiriyim yap.ama jafla yazılım atmayı biliyorsan.

amedeyus

Üye
jafla yazılım atmayı biliyorsan rofs dosyasına hack yerleştiriyim yap.ama jafla yazılım atmayı biliyorsan.
hack dosyasi varmi sende ve turkce dil destegi varmi veya almanca

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefonun rengi ney tam olarak ona göre yapıcam .

aaamuhammet

Üye
Arkadaşlar helloOX2 gibi birşey bana lazım. Tek tek sertifika ile uğraşmak istemiyorum.

amedeyus

Üye
telefonun rengi ney tam olarak ona göre yapıcam .
telefonun rengi siyah orjinalindeki gibi dil secenekleri olursa cok iyi olur simdiden tesekkurler.ben dun dilleri hack dosyasina atmayi denedim ama olmadi.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
tmm ben hazırlayıp foruma koyarım bugün

ahmeht2

ahmeht2

Üye
Cok zor o bende zor yapmıstım yardım almadan yapassın benden solemesı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
önce navifirmden euro2 black_black turkey dosyalarını indir gerekli yerlere koy
buda orjinali ile değiştireceğin hackli rofs dosyası

v21 için hazırladım.

amedeyus

Üye
önce navifirmden euro2 black_black turkey dosyalarını indir gerekli yerlere koy
buda orjinali ile değiştireceğin hackli rofs dosyası

v21 için hazırladım.
Yardimlarin icin cok tessekkur ederim sayende basardim.yanliz bir sorum olacak hard format attigimda hack siliniyormu.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hayır silinmez.

--------------- Ekleme ---------------

rica ederim

amedeyus

Üye
borbey kardesim eger meslek sIrrI degillse sen bu rof dosyasina editörle dosya mi ekledin veya herhangi bir dosyami sildin. yani nasil yaptin dün cok ugras verdigim halde yapamamistim,gercekten merak ettim

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yok meslek sırrı değil istersen daha detaylı paylasabilirim. sadece rofs dosyasını editör ile acıp hack dosyaalarını attım. bu kadar

amedeyus

Üye
senin vermis oldugun rof dosyasininin icine baktim sys-bin klasorunun icinde 5 dosya eklemissin bende boyle yapmistim ama sonuc alamadim eksik veya atladigim birsey var ama cozemedim o acidan sormustum atladigim dosya hangisi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sys/bin
resource/apps
private/10003a3f/import/apps
private/101f875/import

bunu indir bişey olursa kendin hacklersin artık

mec35

mec35

Üye
telefonun rengi siyah orjinalindeki gibi dil secenekleri olursa cok iyi olur simdiden tesekkurler.ben dun dilleri hack dosyasina atmayi denedim ama olmadi.

dostum benm telide hackleye bilirmiyizz yapamadımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt