Nokia 5230 problem var galiba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 problem var galiba ?
arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle...

bende nokia 5230 var bir oyun yükledim " Assasin's Creed Altair HD " ismi böyle bişeydi.
şimdi tam hatırlayamadım.

Simgesi uygulamalara geliyor, tıklıyorum , açılıyor gibi oluyor açılmıyor.

Amcamda nokia C7 var ona yükledim hem daha cabuk yüklendi hemde kasmadan sorunsuz çalıştı.

Bunun sebebini söyleyebilirmisiniz ?

Bu iki telefon ( 5230 - C7 ) arasında ne fark var da bu oyun sadece c7 de çalışıyor ?

Şimdiden teşekkürler...

Dipnot : Ukala, Kendini bişey sanan, çok bilmişlik yapan, Dalga geçicek olan, densiz kişiler rica ediyorum yorum yapmasınlar.

fercel307

fercel307

Üye
5230 un versiyonu Symbian OS v9.4 C7 nin symbian^3 oldugu için uyumlu değil.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
5230 un rami yetersiz kalıyor işlemciside düşük HD oyun açmaz açsada kasar ama c7 nin öyle değil daha iyi internetten özelliklerini karşılaştırırsn aradaki farkı göreceksin

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Özelliklerini kıyaslarken o özelliklerini bulamadım.

Bide *#0000# yi tuşladığımda 5230 da symbian versiyonu yazmıyor , c7 de tuşladığımda Symbian Anna yazıyor :))

anılbaran

anılbaran

Üye
mutlaka yazar versiyon . O tip oyunlar açılmaz. Bizde 3d hızlzndırıcı yok zaten .c7 ile aramızda 2 kat donanım farkı var .ram işlemci ,ekran . Gpu falan işte .ysni açılmamaı dogal bişi .

• Beğen
Tepkiler: isthacker7
tempestshine

tempestshine

Üye
5230 HD oyunları açıyor diye biliyordum ben hep.Bir yaşıma daha girdim :D

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
:D açsa süper olcak c7 var amcamda aldım yükledim oyun sanki pcde oynuyomus gib :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt