n8 kullanıyorum. 2'si arasında seçim yapcaksan n8 al tabikide. ama bence symbian'a bulaşmamalısın artık. bence düşük bütçeli android'de alınmaz o yüzden uygun fiyata hızlı telefon olarak lumia'ları öneriyorum. lumia'larda sana verebileceğim en büyük tavsiyem 1 gb ram'li olan bi tel alman. purewiev kameralı bi tel alamayabilirsin belki ama en azından 1 gb ram'li al o zaman sıkıntı çekmezsin oyun ve uygulamalarda
hocam e6 fu ll internette gez dolaş rahat 17-18 saat gidiyor. Işık sensörü olması çok güzel. Karanlığa geçince hemen kısıyor ışığı. Şarj için e6 ama nokia 500 ün ekran çamur gibi. N8 ezer kamerada n8 zaten 12mp
N8 daha akıllı bir telefon ayrıca daha sağlam duruyor. Bu fiyatlardaki telefondan fazla oyun performansı bekleme ama hız olarak bu fiyata alacağın Android'den memnun kalmayabilirsin. Bence N8 al.
1 düşük bütçeli android e bulaşma
2 zaten ios alacak gibi durmuyorsun
3 nokia lumia 525 olabilir
4 bu iksi arasıdan da n8 başka model olarak ta e6 olabilir yada 808
zenfone ailesine de bi bak derim
BENCE C7 veya 701 al nedenı ısse 500 ozellıklerı bıarz 5800 daha ıyı secım senın bence c7 kullAnıyorum hem 500 kullanıcısıyım c7 500 gore daha perforanslı
sarj konusu ıse 500
oyunlarda c7
ekran boyutu c7 ve kamera yonuyle daha ıyı
telefoncuda baktım arka kapakta çizikleri vardı tek 220 lira diyor. Pazarlıkla 200e alınır. Bölgeden bölgeye değişiyor heraldeyada burda bi sıkıntı vardır.
telefoncuda baktım arka kapakta çizikleri vardı tek 220 lira diyor. Pazarlıkla 200e alınır. Bölgeden bölgeye değişiyor heraldeyada burda bi sıkıntı vardır.