Nokia 2013 1. çeyrekte ne kadar Lumia SATTI

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 2013 1. çeyrekte ne kadar Lumia SATTI

Son yıllarda başarısız çeyrekler geçirerek zarara ugrayan Nokia Windows Phone platformuna geçiş yapmış ve Lumia serisi akıllı telefonları piyasaya sürmüştü.

windows phone 8 ile büyük bir ivme yakalayan Nokia 2012 4. çeyreginde 4.4 milyon Lumia cihazı satarak uzun zaman sonra kar açıklamıştı.Reuters'in haberine göre Nokia 2013 1. çeyreginde de kar açıklayacak gibi görünüyor.Zira analistlerin hazırladıgı raprlara göre Nokia'nın 2013 1. çeyreginde 5.6 milyon Lumia cihazı satıldıgı tahmin ediliyor. 18 Nisan tarihinde 2013 1. çeyrek sonucları açıklanacak olan Nokia sizce ne kadar Lumia cihazı satmıştır ve bu satışlar Nokia'nın yükselişe geçmesine yeterli midir???

• Beğen
Tepkiler: n000k ve BrahimOkumus

IVI-Elia

Üye
Daha çok satmasını isterim ama baya iyi...

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer 5.6 milyon adet cihaz satıldıysa gerçekten süper bir haber hem Nokia hem de MS için :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
7 8 bekliyorum :)
Bu barada fotoğraf çalışmıyor ne var merak ettim :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Resim bomba :)

Teşekkürler :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Tam bu haberi düşünüyordum

Buğra

Buğra

Admin
Birde samsung satışlarını koyun modeli fark etmez :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birde samsung satışlarını koyun modeli fark etmez :kıskıs:
çok degil iki yıl önce aynı sözler Nokia için söyleniyordu.Nokia dünya telefon pazarının %80'ine hükmederken Samsung henüz telefon üretimine başlamamıştı:kop:

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, PureFood, bozokluht ve 2 diğerleri
Buğra

Buğra

Admin
geçmişe mazi geleceğe niyazi derler nokia tahttan ineli yıllar oldu :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geçmişe mazi geleceğe niyazi derler nokia tahttan ineli yıllar oldu :kıskıs:
bugra senin yıl anlayışını çok merak ettim Nokia dünya cep telefonu pazarı liderliginden ineli daha bir yıl olmadı:kıskıs:

ama eskisinden çok daha saglam bir işletim sistemiyle geldigi çok açık:D

-Kazuva-

Üye
:tşk: inşallah daha fazla çıkar

IVI-Elia

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dünyada En çok satılan 20 telefondan 13 ü Nokia ya aitse
Dağılın Beyler :D:ehe

Buğra

Buğra

Admin
çaktırmayın maksat androidi övmek :kıskıs:
şaka bir yana nokia ısrarla androide geçiş yapmadı fakat WP ile iyi bir yükselişe geçti tebrik etmek lazım ama bir android değil :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çaktırmayın maksat androidi övmek :kıskıs:
şaka bir yana nokia ısrarla androide geçiş yapmadı fakat WP ile iyi bir yükselişe geçti tebrik etmek lazım ama blr android değil :aha:
p3400gene htc vardı bende bir ara (gerçi hala var:D) bir iki ay kullanınca sıkıldım oara htc android bir telefon çıkartmştı 1.6 yüklüydü.rezalet bir şeydi:ah şimdi bakıyorum da 5 yılı geçmiş baya yol katetmiş android ama bence hala daha işletim sistemi olamadı:hih:

Buğra

Buğra

Admin

p3400gene htc vardı bende bir ara (gerçi hala var:D) bir iki ay kullanınca sıkıldım oara htc android bir telefon çıkartmştı 1.6 yüklüydü.rezalet bir şeydi:ah şimdi bakıyorum da 5 yılı geçmiş baya yol katetmiş android ama bence hala daha işletim sistemi olamadı:hih:

yapmayın hocam el insaf pazar payında şuan android var en üstte. Tek sorunu stabillik zaten oda olsa piyasada başka işletim sistemi kalmaz

- - - Eklendi - - -

tüm dünyada 500 milyon satış rakamına ulaşan bir model söyleyebilir misiniz:D

galaxy s serisi 100 milyondan fazla sattı

Üst Alt