Açık Kaynak Projesi
( AOSP ) v 4.3_r2.1 ( JSS15J )
- Google Uygulamaları
( GAPPS ) temel paket kaldırılır . 1 ) yasal sorunlar nedeniyle . 2 ) kolay goo - inside.me elde edilen ve ayrı ayrı monte edilebilir .
- Dualboot destek ubiboot tarafından sağlanır. sillyboot
- 3D sürücüleri , OpenGL , LiveWallpapers
- Dokunmatik ekran ( çoklu )
- Hw düğmeleri ( hacim , güç ) , Nokia N950 klavye
- ECI aksesuar ( kulaklık düğmeleri)
- USB ağ , adb , mtp .
- Uyku modu , renk profilleri , elektron ışını etkisi ( demo lcd kapalı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Alarm sürücü, RTC
- Temel CellMo işlevi : ağ kaydı , USSD , SMS , veri ( GPRS/EDGE/3G ) , sinyalizasyon . Aslında , ofono / ofono - ril yığın kullanılır: bu mümkünN900 yapmak için her şeyi bu .
- Pil durumu, şarj göstergesi
- Sensörler : ivmeölçer , pusula
- Ses : çalma ( ses yönlendirme : hoparlör , kulaklık veya kulaklık ) , çekirdekteki jack anahtarı ( H2W ) , beta - kaliteli mikrofon desteği
( Sesli Arama , shazam / soundhound , skype , bazı ses kayıt cihazları - Tamam )
- Işıkları HAL ( lcd parlaklık , hw klavye ışıkları ( Nokia N950 ) )
- Root erişimi ( ile adb kabuk; su / Superuser.apk )
- FakeGPS (sistem kandırmak ve GPS düzeltme olarak herhangi bir yere ayarlamak için yeteneği) , gerçek bir GPS henüz destek yok !
Henüz test edilmedi :
- Temel video çözme ( sw ) ve oynatma , youtube
Çalışmıyor :
- Wifi ( sadece temel işlevleri : AP , LinkSpeed'i / RSSI ( sinyal gücü ) göstergesi bağlanabiliyor hiçbir baglantı zinciri . ) .
- Hwrotation ( yatay yönelimli görüntüler için " sahte " varsayılan portre modu) , ekran varsayılan olarak yatay yönde olduğunu.
- Bluetooth ( tarama , cihazları eşleştirmek ben SGS2 ve N9 arasında dosya göndermek mümkün değil ben fazla test etmedim
Gelişme için çalışmak:
- Ses HAL : daha iyi mikrofon desteği ( uygun yeniden örnekleme )
- Hwcomposer / gralloc HAL iyileştirmeler - yatay kaydırma aksaklık (yapıldı ) kurtulmak için
- Sesli aramalar ( deneysel , proof- of-concept - kalite, hiçbir mikrofon desteği henüz - Yukarıdaki ses HAL konu bakın )
- Ofono sorunları sıralama : gelen arama (sabit ) üzerinde cevap veremez , DTMF kırık gibi görünüyor
- Temizleme kaynak kodu , tüm değişiklikleri kaydetme
Önemli , ama kritik değil :
- RIL / ofono istikrar : Bazı operatörler bağlantı sorunları . Gelişmiş özellikler : PIN / PUK ( un ) kilitleme , dolaşım vs
- Sensörler ( als , yakınlık vb )
- Sensörler : pusula ( kalibrasyon )
- Işıkları HAL ( led )
- HW video çözme ( DSP )
- titreşim
- kamera
- GPS . Ayrıca GLONASS
- NFC ( n9 payı crespo ile aynı nfc çip : pn544 NXP Ben sıfırdan yazmak gerek , biz minimal değişikliklerle crespo en HAL / çekirdek modülleri kullanabilirsiniz varsayalım Ancak, atm ( kullanım alanı sorunu çalışmaz ) . . .)
- Diğer bir çok şey
SSS
Bu çıkacak ne zaman?
Ne zaman hazır olursa ozaman cıkacak
Demiş alexey
Not; ceviridir
adam kısaca bitince size sorarım demiş
espiri tabi