N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
o konuda bir fikrim yok. zaten düzelmesi de umrumda değil. android kullanmak için n9 almıyoruz sonuçta.

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar şimdi ben nitdroid atmaya niyetlendim.türkçe yönergeler var ama yine de atlamadığım bişey olmaması için size bi danışayım dedim.Bi kaç sorum var.
1.sim kilidini kaldırmak gerekiyor mu?
2.winflasher_3.21 indirdim, 64 bitte çalışıyor mu?
3.Kuracağım herhangi bi driver var mı?
4.Belirli bi ürün koduna ait 1.3 sürümünü indirdim.64 GB modelde sorun çıkartabilir mi?
Şuan aklıma gelenler bunlar.Tel şarjda.Şimdiden teşekkürler. :) :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yok 64 gb modelde de ayni sekilde atiliyor nitdroid. 32bit/64bit durumu sorun yaratmaz gibi geliyor zaten x86'ya atmissin. kuracagin sadece flasher var diye biliyorum, belki kablo driver gerekebilir. anlatimi detayli okursan orada da sorun yasamazsin artik.

hangi surumu yukleyeceksin 4.2.1 mi 4.1 mi eger 4.2.1 ise su sonucunu merakla bekledigim birkac sorun var, onlara da bakarsan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
fLuke!

fLuke!

Üye
yok 64 gb modelde de ayni sekilde atiliyor nitdroid. 32bit/64bit durumu sorun yaratmaz gibi geliyor zaten x86'ya atmissin. kuracagin sadece flasher var diye biliyorum, belki kablo driver gerekebilir. anlatimi detayli okursan orada da sorun yasamazsin artik.

hangi surumu yukleyeceksin 4.2.1 mi 4.1 mi eger 4.2.1 ise su sonucunu merakla bekledigim birkac sorun var, onlara da bakarsan sevinirim.

4.2.1 geldi mi ki?alpha 5'i atacağım ben.:)

fLuke!

fLuke!

Üye
rm -rf /home/user/.aegis silmeye çalışırken permission denied hatası alıyorum arkadaşlar.devel-su rootme yaptım olmadı nedeni nedir acaba?

- - - Eklendi - - -

tmm şimdi sildim galiba :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
rm -rf /home/user/.aegis silmeye çalışırken permission denied hatası alıyorum arkadaşlar.devel-su rootme yaptım olmadı nedeni nedir acaba?

- - - Eklendi - - -

tmm şimdi sildim galiba :D

durum nedir? kurdun mu nitdroid'i ve ilk izlenimlerin neler paylas bizimle..

pRime.

pRime.

Üye
beyler :)
[video=youtube;OGxnqUgm3WM]https://www.youtube.com/watch?v=OGxnqUgm3WM[/video]

- - - Eklendi - - -

Seglopsi

Seglopsi

Üye
video oldukça iyiymiş. yakında eklenebilecek muhtemel os'lerin betalarını vs. felan dusunuyorum da, dolar o boot ekranının her yanı :)

pRime.

pRime.

Üye
nasıl yapıldığını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla cihazı multiboot'a açık hale getirirkenki hamallıklardan kurtarıyor baya.

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar sillyboot sci fi yı kurmadan önce sillyboot 'u kurmama gerek var mıydı acaba? :)

- - - Eklendi - - -

durum nedir? kurdun mu nitdroid'i ve ilk izlenimlerin neler paylas bizimle..

Yok dostum şimdi kuruyorum. :) Daha yeni gelebildim eve. :)

- - - Eklendi - - -

beyler :)
[video=youtube;OGxnqUgm3WM]https://www.youtube.com/watch?v=OGxnqUgm3WM[/video]

- - - Eklendi - - -

Adamlar yapıyor. :)

- - - Eklendi - - -

Tamam kurdum açılıyor şimdi. :)

- - - Eklendi - - -

Açıldı bayağı iyi portlanmış bi kaç özelliğini denedikten sonra sonucu yazarım arkadaşlar .Şimdi yemeğe gitmeliyim.Yardımlarınız için teşekkürler.30 dk falan dönerim. :)
Geçişler falan kasmıyor şimdilik diyebileceğim bu kadar. :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bi kaç gözlemi mi sunayım; :)

Başka bi telefona arama yapabiliyor fakat ses gelmiyor.Gitmiyor da sanırım.

Net bayağı hızlı, wifi da iyi çekiyor.

Fiziksel tuşlar da çalışıyor.

Video decoderları biraz sorunlu.

Hoparlör falan da çalışıyor.

Kamera çalışmıyor. :d:

Meego gibi akıcı ve kullanışlı bir arayüz yok.

Batarya çok yiyor.

- - - Eklendi - - -

Bu arada meegoya geçemedim. :D

- - - Eklendi - - -

tel bozuldu booting ekranında kaldı. :(

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.
fLuke!

fLuke!

Üye
Düzeldi.2 sistem de çalışıyor. :)

pRime.

pRime.

Üye
kulaklıkla aramayı denediniz mi?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
kulaklık ve usb sanki çalışıyordu diye hatırlıyorum ben ya.
Yok hocam usb de kulaklıkta maalesef henüz çalışmıyor hatta nitdroid benim hoparlöre yine zarar verdi sanırım servis yolu göründü

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hoparlore zarar verme durumu normal bisey degil. board'da kisa devre durumu felan olmasin ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
root olsam dahi şu aegis'i silemedim bi türlü permisson denied hatası alıyorum. inception ve opensh'da yüklü ama?

- - - Eklendi - - -

android kurumunu başarıyla yaptım sıra nemo'da :d:

• Beğen
Tepkiler: fLuke!

Üst Alt