N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

azraelazrail

azraelazrail

Üye
haklısın kardeş flashlamada teli görüo ama flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warranty-warning -f -R yazdıktan sonra hiç bişi olmuyodu bende oldu zannettiydim :D benim bilgisayar w7 64bit sistem galiba ondan olmuo ben flasherın 64bitlisinin linkini versene kardeş.

- - - Eklendi - - -

olmazsa xp den eski bi bilgisayar var ondan atarım flasıda sen yinede 64bitlik versene kardeş bu arada bit farkı yüzünden flashlamamış demi benim bi yanlışım yok bu konuda :D seninde başını arıttım ama kusura bakma bu forumdan benim kadar kimse sana çektirmemiştir :D:D:D

azraelazrail

azraelazrail

Üye
Microsoft Windows XP [Sürüm 5.1.2600]
(C) Telif Hakkı 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\sxXaZRaiLXxz>flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_P
R_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warr
anty-warning -f -R
'flasher' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

C:\Documents and Settings\sxXaZRaiLXxz>cd C:\Program Files\Nokia\Flasher

C:\Program Files\Nokia\Flasher>flasher -i
flasher 3.12.1 (Oct 6 2011) Harmattan
WARNING: This tool is intended for professional use only. Using it may result
in permanently damaging your device or losing the warranty.

Found device RM-696, hardware revision 1601
NOLO version 2.3.6
Version of 'sw-release': DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_001
Success

C:\Program Files\Nokia\Flasher>flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY
_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warranty-war
ning -f -R

ERROR: Bad ape-algo format in DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-95
8_ARM.bin

C:\Program Files\Nokia\Flasher>flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY
_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warranty-war
ning -f -R

ERROR: Bad ape-algo format in DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-95
8_ARM.bin

C:\Program Files\Nokia\Flasher>

ancak yükleme başlamıyor sorun teldemi bilgisayardamı bilgisi olan?

- - - Eklendi - - -

kimseden ses yok :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Windows XP [Sürüm 5.1.2600]
(C) Telif Hakkı 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\sxXaZRaiLXxz>flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_P
R_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warr
anty-warning -f -R
'flasher' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

C:\Documents and Settings\sxXaZRaiLXxz>cd C:\Program Files\Nokia\Flasher

C:\Program Files\Nokia\Flasher>flasher -i
WARNING: This tool is intended for professional use only. Using it may result
in permanently damaging your device or losing the warranty.

Found device RM-696, hardware revision 1601
NOLO version 2.3.6
Version of 'sw-release': DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_001
Success

ning -f -R

8_ARM.bin

ning -f -R

8_ARM.bin

C:\Program Files\Nokia\Flasher>

ancak yükleme başlamıyor sorun teldemi bilgisayardamı bilgisi olan?

- - - Eklendi - - -ll

kimseden ses yok :D

Imajla ilgili bi hatadan bahsediyor cihaz flash moduna geciyor orada bi sorun yok en iyisi pcye team viewer kurun oyle yardimci olayim birde tavsiyem androidlede ilk defa tanisiyorsaniz nitdroid kurulumunu yapmamaniz cunku daha cok zorluk cekmeniz muhteml.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Nitdroid kursam mı karar veremedim. Eksikleri çok gibi geliyor bana. Flash desteği hakkında detaylı bilgi verirmisiniz.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Nitdroid kursam mı karar veremedim. Eksikleri çok gibi geliyor bana. Flash desteği hakkında detaylı bilgi verirmisiniz.

Eger kastiniz flash playersa nitdroid flash player desteklememektedir.

akolarpislik

Üye
Ben yaklaşık 1 haftadır N9'uma NitDroid'i kurmaya çalışıyorum fakat pek bir bilgim yok.Flaslama vs. boyle şeyleri hiç yapmadım çok ugraştım ama olmuyor, gerekli dosyaları indirdim fakat yapamıyorum.Terminalde kurulu fakat bilgim olmadıgı için yapamıyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaklaşık 1 haftadır N9'uma NitDroid'i kurmaya çalışıyorum fakat pek bir bilgim yok.Flaslama vs. boyle şeyleri hiç yapmadım çok ugraştım ama olmuyor, gerekli dosyaları indirdim fakat yapamıyorum.Terminalde kurulu fakat bilgim olmadıgı için yapamıyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı ?

Takıldığınız yeri tarif ederseniz yardımcı olmaya çalışırım.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar ben karnel flash atmak istedim şu kodu yazdıktan sonra "flasher -a DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -k zImage.pr13 --flash-only=kernel --suppress-warranty-warning -f -R" bana şöyle
"ERROR: Only single flash option is allowed"
"ERROR: Error proccesing option -f"

hatalar verdi. Sorun nerde acaba?

KxTR79

KxTR79

Üye
evet arkadaslar duyduguma gore nitdroid alpha 6# yolda yanlis hatirlamiyosam martin sonuna yada subatin sonunda gelicek:)yenilikleri bende merak ediyorum:)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
android 4.2 ile gelir muhtemelen. arama problemini de cozerlerse tam guzel olur :)

- - - Eklendi - - -

simdi baktim arama problemleri ve gps sorununu cozmusler sanirsam. ama tarih bulamadim :)

KxTR79

KxTR79

Üye
evet 4.1.2 olurda aramayi cozduklerini sanmam:(

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar nitdroidi yükledikten sonra telefona kaç tane oyun yüklediniz. güzel oyunların hepsinin sd dosyaları neredeyse 1gb?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için e-yesden yeni sürüme dair bir haber yok rusyaya birkaç gün önce dönüş yaptı. E-yes attığı son tweetde nitdroid projesinin durdurulmadığından yada iptal edilmediğinden müsait olduğu zamanlarda üzerinde çalışmaya devam ettiğinden bahsetmiş.

Arkadaşlar nitdroidi yükledikten sonra telefona kaç tane oyun yüklediniz. güzel oyunların hepsinin sd dosyaları neredeyse 1gb?

Sorunun cevabını kendi hazırlamış olduğum alpha 5 videosunda bulabilirsin 16gblık modelde tabii birkaç oyun kurulup oynandıktan sonra silinmek şartıyla istediğin oyunu oynayabilirsin.

Flasherda komutta hata çıkmaması gerekiyor normalde olmazsa flasher -F olarak başa ekleyip deneyebilirsin.

Yurtdışına çıktığımdan ve internet erişimine henüz ulaşmış olmamdan dolayı maalesef sorularla yeni ilgilenebiliyorum.

fLuke!

fLuke!

Üye
Proje bitmemiş.Bugün e-yes yeni 4.2.1 versiyonunun görsellerini yayınladı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nitdorid android jelly bean 4.2.1

pRime.

pRime.

Üye
need for speed most wanted. n9'daki donanıma göre harika bir performansla çalışıyor.
[video=youtube;Dxh9tlG4Gas]https://www.youtube.com/watch?v=Dxh9tlG4Gas[/video]

Seglopsi

Seglopsi

Üye
need for speed most wanted. n9'daki donanıma göre harika bir performansla çalışıyor.
[video=youtube;Dxh9tlG4Gas]https://www.youtube.com/watch?v=Dxh9tlG4Gas[/video]

arama ve on kamera sorunu ne durumda peki? cozulmustu sanirsam bilgin var mi?

Üst Alt