Nihayet najanaja ve @@DiAbLo@@ buluşması gerçekleşti :)

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yahu başkalarının konusunda niye beni anıyon ben geldim mi muhabbet oluyo biliyon uzuyoda uzuyo heryerde adımı anma

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tamamda benim muhabbetim çok oluyo bana bi laf atıldımı muhabbet iyice uzuyo

Tepkiler: @@DiAbLo@@

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
e haftasonu dedik artık yada yarın akşamda uyar bana Nextman sigarayı yasakladı eğer bırakmazsan forumdan uzaklaştıracakmış seni

Tepkiler: Nextman
Abi 11 senedir içiyorum bırak deyince bırakılmaz ki ama önermiyorum kimseye
e haftasonu dedik artık yada yarın akşamda uyar bana Nextman sigarayı yasakladı eğer bırakmazsan forumdan uzaklaştıracakmış seni
Yarın akşamı ayarlamaya çalışcam bakalım artık haber veririm ben sana abi. Bu arada yeşilaycı olmaya kadar verdim. D: Yeter ki uzaklaştırmasın bu güzel forumdan

Tepkiler: najanaja ve Nextman

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
neyse ben yorgunum benden bu kadar artık kaçarım herkese iyi geceler.
ben o eklemeyi görmemişim ya bana bildirim gelmedi bugün sordum da uğur a ekledim fotoyu dedi anca görüyom @Nextman tek bişey diyecem bak durum 4-1 önde mümkünatı varmı buradan oyun almamın adam hala tırsıyo görecen burdan alırım oyunu diye bu kadar korkutmuşum yahu son oyunuda mrs yaptı 6-1 yendi benim için önemli değil ben onada dedim zaten, ben otururken yenileceğimi bilerek başlıyorum oyuna o yüzden yenilsemde hiç farketmiyo benim için artı bu denli korkutabilmem ve onu zorlamam bile beni gayet mutlu ediyo
ve Uğur kardeşim şöyle bi söz söylemişsin.
Ne kadar kaçarsan kaç sonun hep aynı olacaktır.
bugünkü sonucu hatırlıyosun dimi, nasıl 5-2 yenildiğini bende şöyle bi söz söliyim
Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış.....

Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Keyifli dakikalar geçmiştir zaten ne mutlu size

Tepkiler: najanaja
Ya abi bırak bu ayakları ya yenecem seni hiç boşuna uğraşma 2-1 öndesin 2-2 olacak en kısa zamanda
@najanaja ile biraraya gelip de keyifli dk lar olmaması mümkün mü ya
En son fotodaki kardeşim Sakallı olan
Abi bu arada bunu da ana mesaja ekleyelim dağınık olmasın fotolar bir olsun

Tepkiler: najanaja ve Nextman
arkadaşı bilmem de benim için gayet keyifliydi

boşversene parmağıyla taşı oynıca yeri hesaplayan adama 2 kere yenildin ben olsam senin yerine utancımdan yerin dibindeydim şuan
Abi öyle deme ama sendeki balı japon arıları bile yapamıyor 5 kavanoz bal sende 99 lira değil beleş

Nextman

Emekli Yönetici
Ne balı yahu bal işi sakat Tv'lerde görüyoruz

Nextman

Emekli Yönetici
Bakanlık basmadan burayı bal mevzusunu kapatalım özelden sipariş veririz