Nihayet najanaja ve @@DiAbLo@@ buluşması gerçekleşti :)

sLeepLe

Üye
Fotoğrafta büyük duruyo ondan dedim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu unutmuşum yalnız senin evde bişey var benim telin hiç bu kadar kötü çektiğini görmedim ben, zoom yapınca çok karıncalı görünüyo

Tepkiler: Nextman ve @@DiAbLo@@
ben bunu unutmuşum yalnız senin evde bişey var benim telin hiç bu kadar kötü çektiğini görmedim ben, zoom yapınca çok karıncalı görünüyo

Ama sen en önemli fotoğrafı unutmuşsun abi Azeri Türkü Azerbaycan sigarası içer Eve gelirsek ışık yok abi ondan öyle çekiyor. Ben de çok sorun yaşadım

Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ama sen en önemli fotoğrafı unutmuşsun abi Azeri Türkü Azerbaycan sigarası içer Eve gelirsek ışık yok abi ondan öyle çekiyor. Ben de çok sorun yaşadım
aynen asıl resmi unuttuk bi florasan tak sende 1300 e tv alıyon eve bi florasan takamıyonmu şuanki ışık yetersiz bence valla değiştir florasan daha iyidir

Tepkiler: sLeepLe

Anil-D

Üye
Sigara parlament bir numaradir

Sen bir de bunun tadına bak

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
o konuda haklı evine laf yok gerçekten ev güzel ve temiz ama odası çok dağınık

Anil-D

Üye
Winston himm

Tepkiler: @@DiAbLo@@

sLeepLe

Üye
Parlement güzelde parası olana ayrı bir güzel ben alınca içmeye kıyamıyorum Monte carlo mavi 6 lira devam napalım öğrenci adamız

Parlement güzelde parası olana ayrı bir güzel ben alınca içmeye kıyamıyorum Monte carlo mavi 6 lira devam napalım öğrenci adamız
Onun da Azerbaycan'a ait olanını getirtiriz sıkıntı yok Ama Winston ayrı bi güzel orjinaldir diğer freeshop lar gibi değildir Gelirsen veririm ya paket paket

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
Onun da Azerbaycan'a ait olanını getirtiriz sıkıntı yok Ama Winston ayrı bi güzel orjinaldir diğer freeshop lar gibi değildir Gelirsen veririm ya paket paket
kışın izmire arkadaşımın yanına gitme düşüncem var eğer gidersem aydına geçicem najanajayı görmeye o zaman seninlede görüşürüz

kışın izmire arkadaşımın yanına gitme düşüncem var eğer gidersem aydına geçicem najanajayı görmeye o zaman seninlede görüşürüz
Ayıpsın tabi ki istersen misafirim de olursun hiç sıkıntı değil

Anil-D

Üye
Ben sigara icmiyorumki

Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve Nextman