najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eyvallah abim yarın ararım ben seni hayırlı geceler allaha emanet olneyse ben yorgunum benden bu kadar artık kaçarım herkese iyi geceler.
aynen hele şükür dedirtecek kadar uzattık dimiHele şükür güzel güzel buluşma olmuş
Benimde bu aralar girdiğim yok kusura bakma ilk işim izlemek olacak şimdiden saygılarımlaaynen hele şükür dedirtecek kadar uzattık diminihayete ulaştık ne demişler geç olsun güç olmasın herşey için teşekkürler cidden face de hiç aktif değilim sende biliyon sadece foto video paylaşır çıkarım sohbet bişey yok ama bu maxicep'e girdimm mi çıkamıyom burda çevre daha geniş face demişken alcan olsun sen benim videoyu izlemedin mi şiir yazmıştım videoyu paylaşınca bi bak nasıl olmuş demiştim sana ama görmedin
Sonunda vallaha buluşabildikkaç gündür bi araya gelemedik en sonunda buluşabildikoturduk bol bol sohbet ettik saatin nasıl geçtiğini anlamamışız bile 5 saatlik güzel bi sohbet oldu maxicep ailesi diye boşuna demiyoruz burada birçok kardeş ve dost edindik ...TEŞEKKÜRLER MAXİCEP... Bunlarda ıspatımız @Nextman
Arkadaş illa tavla dedi ben ustayım alırım anahtarını dedi bende benimle oynamak sabır ister kolay yem değilimdir dedimilk 2 oyunu aldı bi havalara girdi sonrası ise....
bu oyun mars siyahlar benim
buda sonuç arkadaşa efkar bastı
Teşekkürler kardeşim sağolasınMuhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
Tabi ki en kısa zamanda inşallahgüzel buluşma olmuş bunun rövanşı da olur
Sakın @najanaja ile oynama zar tutmada usta olmama rağmen böyle ballılar gelip yeniyor işteGüzel buluşma olmuş vallahitavlada bir gün bizde mi oynasak
teşekkür ederim teveccühünüzBenimde bu aralar girdiğim yok kusura bakma ilk işim izlemek olacak şimdiden saygılarımla
Ama emin ol güzel olduğuna şüphem yok
asıl ben teşekkür ederim kardeşim böyle bişeyi akıl edip dile getirdiğin içinSonunda vallaha buluşabildikGüzel saatlerdi abi sağolasın tekrar herşey için bilgi alış verişi de güzeldi
Tavlaya gelince "BEN HAYATIMDA BÖYLE BAL GÖRMEDİM" lafını senin için uydurmuşlar galiba. Bazen nereye gittiğini sayamıyorsun ama gelip yeniyorsun arkadaş.Ama biz sözümüzde dururuz bükemediğimiz eli öperiz Bu arada sen şimdi onu bunu bırak da sana sorduğum soruları üşün
teşekkürler.Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.
her zaman herkesi beklerim ben her daim hazırımgüzel buluşma olmuş bunun rövanşı da olur
aynen güzel oldu. çok istiyosn gel oynayak ama yenilirsen kızmak yokGüzel buluşma olmuş vallahitavlada bir gün bizde mi oynasak
işte itiraf ediyo arkadaşlar kendisi hile ile kazanmaya çalıştı yani bu sonucu sonuna kadar hakettiSakın @najanaja ile oynama zar tutmada usta olmama rağmen böyle ballılar gelip yeniyor işte
Nazilli'ler bu kadar bezdirdi demek seni@najanaja abi kendimi alıştıramadım olaya ondan biraz geçiştirdim zaman kazandımkaç kere yenildim ki bu zamana kadar Neyse daha çok vaktimiz olacak bol bol. Düşüncelerin için teşekkür ederim benim de bu zamana kadar tanığım en temiz nazilli'lisin
Abi bu arada hile değil o zar tutulmadan atılmaz yani
Nazilli'ler bu kadar bezdirdi demek senişimdi tutmadan tutmaya fark var sen kötü niyetle tuttun sorun orda
Ne zaman istersen kardeşim. Ama bu oyunun rövanşını çok fena alcamBende zar tutmayı bilmem ama çok ballı Olduğum kesin yıllardır oynayan adamla oynayıp üst üste 3 kere düşeş atıp oyunu bıraktırdığımı bilirimbir gün inşallah nasip olur oynaması nazilliye yolum düşerse najanajayı zaten görürüm senide görürüm diablo abi
bak yine büyük konuşuyon bu oyunda da aynı şeyi yaptın yenildin hatırlatırımNe zaman istersen kardeşim. Ama bu oyunun rövanşını çok fena alcam
dediğim gibi herzaman beklerimBende zar tutmayı bilmem ama çok ballı Olduğum kesin yıllardır oynayan adamla oynayıp üst üste 3 kere düşeş atıp oyunu bıraktırdığımı bilirimbir gün inşallah nasip olur oynaması nazilliye yolum düşerse najanajayı zaten görürüm senide görürüm diablo abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?