0MG90 Üye Edeceksen 5S ile et. Hem 64bit işlemci hemde tasarımı iyi olan son telefon. (6'dan sonra) Nexus'tan sıkıldıysan iyi gelir bence.
Edeceksen 5S ile et. Hem 64bit işlemci hemde tasarımı iyi olan son telefon. (6'dan sonra) Nexus'tan sıkıldıysan iyi gelir bence.
avast Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Edeceksen 5S ile et. Hem 64bit işlemci hemde tasarımı iyi olan son telefon. (6'dan sonra) Nexus'tan sıkıldıysan iyi gelir bence. Genişletmek için tıkla ... 5s le edebilsem etcemde uste bi 200 falan verebilirim bunlar 700-800 istiyolae
0MG90' Alıntı: Edeceksen 5S ile et. Hem 64bit işlemci hemde tasarımı iyi olan son telefon. (6'dan sonra) Nexus'tan sıkıldıysan iyi gelir bence. Genişletmek için tıkla ... 5s le edebilsem etcemde uste bi 200 falan verebilirim bunlar 700-800 istiyolae
0MG90 Üye avast' Alıntı: 5s le edebilsem etcemde uste bi 200 falan verebilirim bunlar 700-800 istiyolae Genişletmek için tıkla ... Herkes istemez. Bütün telefoncuları falan gez.
avast' Alıntı: 5s le edebilsem etcemde uste bi 200 falan verebilirim bunlar 700-800 istiyolae Genişletmek için tıkla ... Herkes istemez. Bütün telefoncuları falan gez.
avast Üye Konu Sahibi Telefoncular daha ölücu ben sahibindende sordum 1600 yazmis 5s e uste 800 istedi Birisi 1520 teklifvetti takas etsemmi bilemedin
Telefoncular daha ölücu ben sahibindende sordum 1600 yazmis 5s e uste 800 istedi Birisi 1520 teklifvetti takas etsemmi bilemedin
avast Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Lumia1520 ise sakın. Pişman olursun. Genişletmek için tıkla ... Gercektenmi bende bi gaza gelmistim 1020 mi 1520 mi diye bakiyodum niyeki
0MG90' Alıntı: Lumia1520 ise sakın. Pişman olursun. Genişletmek için tıkla ... Gercektenmi bende bi gaza gelmistim 1020 mi 1520 mi diye bakiyodum niyeki
0MG90 Üye avast' Alıntı: Gercektenmi bende bi gaza gelmistim 1020 mi 1520 mi diye bakiyodum niyeki Genişletmek için tıkla ... Nexus'un varken Wp alman biraz saçma bence. Senin telefonun zaten stabil neden o kapalı sistemi alasın? Alacaksan iOS'lu al hiç değilse oyun uygulama yüklemek daha kolay.
avast' Alıntı: Gercektenmi bende bi gaza gelmistim 1020 mi 1520 mi diye bakiyodum niyeki Genişletmek için tıkla ... Nexus'un varken Wp alman biraz saçma bence. Senin telefonun zaten stabil neden o kapalı sistemi alasın? Alacaksan iOS'lu al hiç değilse oyun uygulama yüklemek daha kolay.
yuvanacuu Üye Kardeşim şu an hiç telefonun yoksa alabileceğin en iyi telefonlardan nexus 5 ve sen buna sahipsin bence çokta karıştırma devam et nexusla
Kardeşim şu an hiç telefonun yoksa alabileceğin en iyi telefonlardan nexus 5 ve sen buna sahipsin bence çokta karıştırma devam et nexusla
avast Üye Konu Sahibi Bugun balikci ogluna gittim 500 lira dediler benim telefona neyse hocam dursun o zaman saolasin