Tavsiye Nexus 5 le İphone 5S takaslasam ?

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 le İphone 5S takaslasam ?
Merhaba nexus5 var elimse sorunsuz aldigim gunden beri slim armor ve jelatinle kullaniyorum beyaz garantili falan simdi ben bunu verip bi 5s almak istesem nekadar veririm uste tahmini ?

0MG90

Üye
300 lira falan sanırım

UpOneTR

Üye
Nexus 5in piyasası 800tl
İp 5sin ki en düşük 1300 sen hesapla

UpOneTR

Üye
Tamam en az 300 olsun
Bence mantıksız
Android 5 ile ios stabilitesini yakalamış
Ha 100-150 lira bulursan ver üstünü verme bence

MaxipmaN

Üye
Tamam en az 300 olsun
Bence mantıksız
Android 5 ile ios stabilitesini yakalamış
Ha 100-150 lira bulursan ver üstünü verme bence
stabiliteyi yakalamış mı bilmem de telefonun ederi neyse o,o şekilde bakacak olursak 0 nexus çok daha pahalı olmalıydı bence

UpOneTR

Üye
stabiliteyi yakalamış mı bilmem de telefonun ederi neyse o,o şekilde bakacak olursak 0 nexus çok daha pahalı olmalıydı bence
Katılıyorum
Ama telefonun ikinci el piyasasını 800 olduğunu görünce moralim iyice bozuldu
Ha bana 600e geldi ama neyse

Tepkiler: MaxipmaN
Zaten android kasmiyor. Ufak telefonu özledim diyorsan al. Yoksa gerisi hikaye.
Birde popülerlik var orası senin için önemliyse al.

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla acikcasi degisiklik istiyorum 4 senedir android kullaniyorum 5s lere baktim birisi uste 800 istedi he arkadas dedim bende note3 le takaslayip note3 u verip 5s alabilirmiyimki

Tepkiler: B.A.R.O.N
Valla acikcasi degisiklik istiyorum 4 senedir android kullaniyorum 5s lere baktim birisi uste 800 istedi he arkadas dedim bende note3 le takaslayip note3 u verip 5s alabilirmiyimki
Note 3 ün üstüne para verip takaslama. Hele ki 16gb sa iPhone.

Simdi nexus versem note 3 u nekadara alirim ve nelere dikkat etmeliyim

Nasil yapsak ya ben bunu neyle takaslasam
Cerceveler. Batarya orjinal mi diye bak. Batrayanjn altında samsung yazısı var mi4 kontrol et. Kamera çizik mi onada dikkat et. S-pen yerinde mi diyede bakarsın heralde
Note 3 le takas etsen belki 100 belki 200 tl istenebilir. Bence kafa kafaya takas edende olabilir.

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yoksa iphone 5 beyazlami

0MG90

Üye
Takas yapacaksan 5s ile yap

avast

Üye
    Konu Sahibi
4s e vermem nexus5 i abartmayalimda simdi 5 beyaz 16 gb ye alsam pisman oluemuyum yada baska oneriniz varmi
Hica 5 s in sifiriv1700 adam 1600 den satiyo utanmadan benim telefonun ustune 800 istiyo

4s e vermem nexus5 i abartmayalimda simdi 5 beyaz 16 gb ye alsam pisman oluemuyum yada baska oneriniz varmi
Hica 5 s in sifiriv1700 adam 1600 den satiyo utanmadan benim telefonun ustune 800 istiyo
5 alırsan pişman olmazsın ben kullanıyorum mükemmel telefon 5s ile öyle abartılı bir farkı yok

-Emre

Üye
Nexus 5 gibi bi cihazdan iosa geçersen hayal kırıklığının dibine vurursun en büyük tesellin arkasındaki elma olur söyliyim. Bence böyle atraksiyonlara gerek yok

Tepkiler: The SLayeR, The Pancar ve avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Abi herkes ayni seyi soyledi o zaman bi ipod touch 5 mi alsam ki

Tepkiler: -Emre