Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bizede gelmişmiki. Uygulamalarda hatalar devam ediyomu

NEXUS

NEXUS

Üye
buradan bakabilirsin.
hala çalışmayan uygulamalar mevcut

NEXUS

NEXUS

Üye

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gelmemiş :D

avast

avast

Üye
nexus 4 5 ten öncemi aldı guncellemeyi neyse abi hayırlı olsun ben 5.0.1 i göremeden verdim telefonu

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
akşam a doğru gelir. stabilite sorunları hallediliyordur.
nexus 4 5 ten öncemi aldı guncellemeyi neyse abi hayırlı olsun ben 5.0.1 i göremeden verdim telefonu
öle olduda bu akşam gelir güncelleme.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Amaç değişiklik :)
Tek avantaj kameram olcak :)
Olmadı geri donerim n5e sıkıntı değil

Kamerası çok farklı gelmiyor bana. Arkadaşta var G2, tüm gün yanımda cihaz. :D N5'i tercih ederim.

Fark yok bile ya. Sen olsan akşam yazardın "hiç fark yok la" diye. :D

avast

avast

Üye
Kamerası çok farklı gelmiyor bana. Arkadaşta var G2, tüm gün yanımda cihaz. :D N5'i tercih ederim.

Fark yok bile ya. Sen olsan akşam yazardın "hiç fark yok la" diye. :D
Ahahahah :D niye gjncellediler o zaman banada ios 8.1.2 geldi 9 a guncellemiycem bi sene kullaniyimda sunu verip 6s falan alirim universitede :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şanssızlık 6S diye bi model yok :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ahahahah :D niye gjncellediler o zaman banada ios 8.1.2 geldi 9 a guncellemiycem bi sene kullaniyimda sunu verip 6s falan alirim universitede :D

Ben de AOSP 5.0.1 yüklü zaten birkaç gündür, yine custom romlara geçtik de erken geçtim ya duramadım. Geri stock flashlayacağım ama 5.0.1'i bekliyorum. :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Arada hiçbir fark yokki 5.0.1 de. Sadece stabilize sorunları giderilmiş.

NEXUS

NEXUS

Üye
Küçük sorunlar :)

avast

avast

Üye
Valla haci zaten stabildiyodum bene hep bu meretigorunce farki anliyosun be denemek icin lollipopta herseyi acip ilk actigia donunce uygulama tekrar yukleniyodu bunda direk devam ediyo

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Valla haci zaten stabildiyodum bene hep bu meretigorunce farki anliyosun be denemek icin lollipopta herseyi acip ilk actigia donunce uygulama tekrar yukleniyodu bunda direk devam ediyo

Hangi uygulamaymış hacı o baştan açan?

avast

avast

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Misal score u yukle telefonun menusundeki herseyi ac kapatmadan menuye don ama herseyi sonra tekrar ilk actigin uygulamaya don yeni acmis gibi oluyo
Ram yetmiyordur kapaniyordur uygulama :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Misal score u yukle telefonun menusundeki herseyi ac kapatmadan menuye don ama herseyi sonra tekrar ilk actigin uygulamaya don yeni acmis gibi oluyo

Hacı, IOS'un daha iyi bir yazılım olduğunun aksini iddia etmeyeceğim tabiki ama burada bir konu vardı lollipop da nexus 5 kasıyor diye... Bir de ss atmışlar, boşta ram yok neredeyse. Enteresan bir durum. Ben de ne kadar uygulama varsa açmıştım ve ondan ona geçtim, baştan yüklenen olmamıştı. Yani diyeceğim o ki; uygulamayla alakalı da olabilir.

Ram yetmiyordur kapaniyordur uygulama :D

Saçmalama. :D
Rootlu olanlara tavsiye ederim, gerçi önceden görmüşsünüz belki ama... :D Android L Bootanimation 60FPS - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

Üst Alt