öle olduda bu akşam gelir güncelleme.nexus 4 5 ten öncemi aldı guncellemeyi neyse abi hayırlı olsun ben 5.0.1 i göremeden verdim telefonu
Amaç değişiklik
Tek avantaj kameram olcak
Olmadı geri donerim n5e sıkıntı değil
N5'i tercih ederim.nexus 4 5 ten öncemi aldı guncellemeyi neyse abi hayırlı olsun ben 5.0.1 i göremeden verdim telefonu

AhahahahKamerası çok farklı gelmiyor bana. Arkadaşta var G2, tüm gün yanımda cihaz.N5'i tercih ederim.
Fark yok bile ya. Sen olsan akşam yazardın "hiç fark yok la" diye.![]()
niye gjncellediler o zaman banada ios 8.1.2 geldi 9 a guncellemiycem bi sene kullaniyimda sunu verip 6s falan alirim universitede 
Olsa kesin alcaktı zatenŞanssızlık 6S diye bi model yok![]()

Ahahahahniye gjncellediler o zaman banada ios 8.1.2 geldi 9 a guncellemiycem bi sene kullaniyimda sunu verip 6s falan alirim universitede
![]()

Zaten stabil o.OArada hiçbir fark yokki 5.0.1 de. Sadece stabilize sorunları giderilmiş.
Zaten stabil o.O
Valla haci zaten stabildiyodum bene hep bu meretigorunce farki anliyosun be denemek icin lollipopta herseyi acip ilk actigia donunce uygulama tekrar yukleniyodu bunda direk devam ediyo
Misal score u yukle telefonun menusundeki herseyi ac kapatmadan menuye don ama herseyi sonra tekrar ilk actigin uygulamaya don yeni acmis gibi oluyoHangi uygulamaymış hacı o baştan açan?
Ram yetmiyordur kapaniyordur uygulamaMisal score u yukle telefonun menusundeki herseyi ac kapatmadan menuye don ama herseyi sonra tekrar ilk actigin uygulamaya don yeni acmis gibi oluyo

Misal score u yukle telefonun menusundeki herseyi ac kapatmadan menuye don ama herseyi sonra tekrar ilk actigin uygulamaya don yeni acmis gibi oluyo
Ram yetmiyordur kapaniyordur uygulama![]()

Android L Bootanimation 60FPS - MaxiCep