Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
An otobari ile bir aylik degisim cihazi iphone 5 tem yaziyorum bu mesaji
An itibari ile bir aylık değişim cihazı iPhone 5 ile takas etmiş telefonunu arkadaş bu durumu anlatmaya çalışmış :)
Hayırlı olsun kardeşim
Nexusdan sonra nasıl ?

avast

avast

Üye
An itibari ile bir aylık değişim cihazı iPhone 5 ile takas etmiş telefonunu arkadaş bu durumu anlatmaya çalışmış :)
Hayırlı olsun kardeşim
Nexusdan sonra nasıl ?
Klavyeye alışmak zaman istiyo :Ehe acikcasi ben oyun oynarkm diye nexus aldim hic oyun oynamadim o yuzden baricelimde degerini kaybetmeyecek bi telefon olsun diye apple aldim telefon gayet akici nexusu aratmadi bana hele muzik dinlemek efsane nexusun kulaklik cikisi hic tatmin edici degildi benim acimdan ipod almayi dusunuyodum o yuzden onun disinda bi gun kilifsiz kullandim insana telefona dokundukca bi premium his veriyo oyun oynamiyosaniz muzik kalitesi baya iyi ve uygulamalar falan daha iyi optimize edilmis gibi sanki Kameraya gelirsek nexusa gore arka kamerasi kötü ön kamerasi iyi bukadar sonma kasma yapmadi simdilik :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Klavyeye alışmak zaman istiyo :Ehe acikcasi ben oyun oynarkm diye nexus aldim hic oyun oynamadim o yuzden baricelimde degerini kaybetmeyecek bi telefon olsun diye apple aldim telefon gayet akici nexusu aratmadi bana hele muzik dinlemek efsane nexusun kulaklik cikisi hic tatmin edici degildi benim acimdan ipod almayi dusunuyodum o yuzden onun disinda bi gun kilifsiz kullandim insana telefona dokundukca bi premium his veriyo oyun oynamiyosaniz muzik kalitesi baya iyi ve uygulamalar falan daha iyi optimize edilmis gibi sanki Kameraya gelirsek nexusa gore arka kamerasi kötü ön kamerasi iyi bukadar sonma kasma yapmadi simdilik :D
Bakalım zaman ne getirecek bende geçerim belki :)
Güle güle kullan kardeşim

avast

avast

Üye
Bakalım zaman ne getirecek bende geçerim belki :)
Güle güle kullan kardeşim
Saolasin kardesim muzik olayi beni etkiledi gerci sen htc de kullandin onunkide iyidir ama necus pek iyi degildi muzikte bide bazi uygulamalar hayran biraki oha adam bunudi dusunmus dedirtti yani

mr.bell

Üye
İyi günlerde kullan,
Neden değiştirdin ki tam olarak?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
İyi günlerde kullan,
Neden değiştirdin ki tam olarak?
Nexus 5in piyasası iyice düşüyor ama iPhone yerinde sayıyor
Seneye de nexus 300 düşer iPhone 100 düşer hesabı
Kar amaçlı

mr.bell

Üye
Öyle düşünülürse telefon kullanılmaz.
Ayrıca bugün alıp bir sene kullanıp elden çıkarmak mantıklı değil zaten ülke olarak sorun bu.
Alıyorsan uzun süreler kullan.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Öyle düşünülürse telefon kullanılmaz.
Ayrıca bugün alıp bir sene kullanıp elden çıkarmak mantıklı değil zaten ülke olarak sorun bu.
Alıyorsan uzun süreler kullan.
Benim bu bir ayda 3. Telefonun oldu su hafta içinde bunu da satıp G2 alcam sanırım ama bakalım :)

mr.bell

Üye
Yani demek istediğim durum bu.
Gel gelelim fiyat düşmesine.
Kaç tane ilanı var cihazın baktınız mı?
Tek tük ilanı var satış sitelerinde.
Bir çoğuda paralel ithalat.

avast

avast

Üye
Benim bu bir ayda 3. Telefonun oldu su hafta içinde bunu da satıp G2 alcam sanırım ama bakalım :)
Anlatmis ilyas derdimi zaten bide iphonela istedigim telefonu takaslayabiliyorumcama nexusu kimse almiyo

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

mr.bell

Üye
Herkesin şahsi düşüncesi,fikrimi belirttim.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Zaten nexusun değeri boyle forum sitesindeki ne aldığını araştıran bile arkadaşlar tarafından bilinir :)
arkadaşlar sense 6 yı nexus a portlamışlar galiba, ama bazı hatalar varmış hatasız olanı yada başka önereceğiniz hatasız lg sony romu falan varsa kurabilirim ?

mr.bell

Üye
Bende bir ara aradım ama iyi bir şey denk gelmedi malesef.
Bir yapsalar zaten direk kurarım.

avast

avast

Üye
Nexus suphesiz androidin en iyisi bence

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Zaten nexusun değeri boyle forum sitesindeki ne aldığını araştıran bile arkadaşlar tarafından bilinir :)
arkadaşlar sense 6 yı nexus a portlamışlar galiba, ama bazı hatalar varmış hatasız olanı yada başka önereceğiniz hatasız lg sony romu falan varsa kurabilirim ?
Çok eski konu o, stabil değil alpha ve geliştirmiyorlar uzun süredir.

mr.bell

Üye

• Beğen
Tepkiler: Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hotspota biri bağlandığında ya da kaç kişi bağlı olduğunu nerden gorcem o.O

mr.bell

Üye
Malesef onu göremiyoruz bizim telefonda.

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Üst Alt