Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
iFont, google playden ücretsiz sürümünü indirdim. Günde 3 font indirmeye izin veriyor, telefonun tarihini ileri alırsan diğer 3 hemen geliyor.
LT Oksana, fontun adı.
mr.bell
Üye
Ve rootlu cihaza güncelleme gelir.
Ancak indirirsem root gider.
Gayet iyi ama yine de 1.5 hafta boyunca bir kaç kere sorun yaşamışımdır. O da denediklerim arasında en beğendiğim diyebilirim, neredeyse hepsini denemişimdir. Rootlu stock en iyisi olabilir, şuan için.
Yakında PA gelir, çalışıyorlar.
avast
Üye
Merhaba dostlar kardesler ben geldim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Nexusla mı geldin? Ziyarete mi geldin?
avast
Üye
Orjinal sarj aletimi hastaneye giderken cantadan dusurdum kirikkalede icime oturdu La orjinal apple adaptorumu alsam yoksa sunu alip bunu tabletin adaptorle sarjmi etsem
Ziyarete geldim ya canim gelirsem artik nexus6 ile gelirim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
benim de içime otururdu.
samikayaa
Üye
Beyler 5.0.1 sürümünü kullaniyorum şarjim sanki biraz fazla gidiyor gibi yardimci olabilecek olan varmi ? Program ve ayarlar hakkinda önerilerinizi bekliyorum.
Beyler 5.0.1 sürümünü kullaniyorum şarjim sanki biraz fazla gidiyor gibi yardimci olabilecek olan varmi ? Program ve ayarlar hakkinda önerilerinizi bekliyorum.