Invoke
Üye
Arkadaşın note 3 ünde vardı, iyi duruyordu.iyimidir bu
Arkadaşın note 3 ünde vardı, iyi duruyordu.iyimidir bu
Sadece Türkçe değil hiçbir dil inmiyor.Sesli kullanmadım ben, bilmiyorum ama demek ki mevcut değilmiş Türkçe ses.![]()

Sesli kullanmadım ben, bilmiyorum ama demek ki mevcut değilmiş Türkçe ses.![]()

Yönetim bulabilir misin ya da sen indirebilir misin?Sessiz kullanımda sıkıntı yoksa, sorun yok bence.![]()

4 mb'cık ya.Hacı sende indirmiyorsa bende niye indirsin?İndirse bile onu upload etmek kaç saat sürer bu hızla.
![]()

Yani böyle evet, tuşlarda kaybolsa on numara olur
Bu tarz, isterseniz Moto G'nin kamera uygulamasının apk ve odex dosyalarını vereyim.![]()
benim rootsuz versende yapamam sağolasın 
Yenisi güzel bence lens bulanıklığı falan özellikler iyi gayet
Nexusu eski kamera uygulaması daha iyidi![]()

Ben bunu Rootsuz bir yolunu bulayım.Yani böyle evet, tuşlarda kaybolsa on numara olurbenim rootsuz versende yapamam sağolasın
Yenisi güzel bence lens bulanıklığı falan özellikler iyi gayet![]()

yok eskisi gibi tam ekrna değil ya lens bulanıklığını eski kameraya getirmeliydilerYani böyle evet, tuşlarda kaybolsa on numara olurbenim rootsuz versende yapamam sağolasın
Yenisi güzel bence lens bulanıklığı falan özellikler iyi gayet![]()
o tasrıma 
darbeyi çok iyi ememez galiba ama iyidir.iyimidir bu
bu tasarımda değişir bence zamanlayok eskisi gibi tam ekrna değil ya lens bulanıklığını eski kameraya getirmeliydilero tasrıma
![]()
çek butonunuda kaldırsınlar ses tuşuylada çekiliyo dermişim 
inşallah 5.0 ile değişirdarbeyi çok iyi ememez galiba ama iyidir.
bu tasarımda değişir bence zamanlaçek butonunuda kaldırsınlar ses tuşuylada çekiliyo dermişim
![]()

Dp videosunda aynıydı ama mert son rötuşları sona saklamışlar falan diyodu bi umutgerçi kamerayı eski sürümde ayrıca güncellemişlerdi.
Zaten birkaç haftaya gelir final sürüm.Türkiye Haritası 600 mb![]()
haftayamı ne geliyormuş veya kasımın başında biryerde kasım sonu yazıyodu iyi atmışlarKamera aynı ya ama ilk DP'ye göre UI tamamen değişmiş, güzel olmuş. Videoları vardır nette. 5.0 iyi de uyumsuz bazı uygulamalara gıcık oldum. KK yükledim, tekrar.Zaten birkaç haftaya gelir final sürüm.
Ben haritayı indirmedim ya. Online kullanıyorum zaten her gün kullanmıyoruz sonuçta, ne kadar veri harcayacak ki =P 600mb hafızama yazık. Zaten 12GB :/
haftaya gelmese (ota ile) bile factory image ile denenebilir 
kasımın başında filan gelir tahminimceHaftaya çok erken, boşuna beklemeyin. Zaten geç gelsin, iyice düzeltip versinler adamı deli etmesinler.