Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
sorun olmadan getirsinlerde :D , ama biran önce gelsin :D
Cehalet böyle işte. Başka yenilik yoktu, diyor. [:D]
fazla bir yeniliği yoktu. immersive mod filan vs..ben göremedim. performans tada ben fark görmedim :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Evet sorun çıkmadı indirirken.Telefondan silip tekrar deneseniz.

• Beğen

mr.bell

Üye
Doğrudur baya bir dosya iniyor:)

• Beğen
avast

avast

Üye

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Senin cihaz mı hacı?

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye

takıntı haline getirmişsin bundan kurtulman zor keşke hiç okumasaymışın :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve avast
NEXUS

NEXUS

Üye
Benim cihaz glaxy ace ile cektim :D
Aynen aynen varya kardeşim telefonu nisanda aldim aldigimdan beri kilifindan cikarmadim slim armor okuz gibi kilif bu yaziyi okuduktancsonra 2 gune bi catladimi diye kontrol ediyorum :ah:birak:
bende ps3 takıntı yapmıştım (devam ediyor) biryerde okumuştum oyunlar kasıyor diye bende o günden beri takıntı yapmaya başladım oyun oynarken bakıyorum kasıntı var gibi geliyor. format attım bu sebebten şuanda yine kasıyo gibi geliyor. birde başka birşeyde olmuştu onu hatırlamıyorum 3-4 sene oldu :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
bende ps3 takıntı yapmıştım (devam ediyor) biryerde okumuştum oyunlar kasıyor diye bende o günden beri takıntı yapmaya başladım oyun oynarken bakıyorum kasıntı var gibi geliyor. format attım bu sebebten şuanda yine kasıyo gibi geliyor. birde başka birşeyde olmuştu onu hatırlamıyorum 3-4 sene oldu :D
Ne yapsam bilemedim valla garantiye gotursem daha catlamadi diye geri yollarlarmi ki :DSimdi adamin birisi iphone u garanti icin vatana vermis kargoda ezilmis iphone yenisini vermisler bizimkide oyle olursa nexusun sifiri yok ne verecekler :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Ne yapsam bilemedim valla garantiye gotursem daha catlamadi diye geri yollarlarmi ki :DSimdi adamin birisi iphone u garanti icin vatana vermis kargoda ezilmis iphone yenisini vermisler bizimkide oyle olursa nexusun sifiri yok ne verecekler :D
eğer yapamazlarsa yeni cihaz verirler ellerinde yoksa onun fiyat aralığında bir telefonla veya ekleme yap diyip şu telfşeonu alabilirsiniz derler :)

avast

avast

Üye
eğer yapamazlarsa yeni cihaz verirler ellerinde yoksa onun fiyat aralığında bir telefonla veya ekleme yap diyip şu telfşeonu alabilirsiniz derler :)
Simdi ben vatana verince 20 gunde servise veriyolar ben direk bayiye gotursem diye dusundumde ama servis bu ne biseyi yok dermi

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bayi derken sen zaten lg garantisine götür niye vatanla falan ugrasiyon

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Belirgin olunca o zaman

avast

avast

Üye
takıntı yapmıışın cihazındada sorun yok :)
İnsallah yada bir birbucuk sene nasil olursa olsun kullanicam sonra garantiye vericem cihazin bataryasini ve baska neresi sorunluysa degistirtcem malum ogrenci olunca cok sik degismiyo telefon :D
takıntı yapmıışın cihazındada sorun yok :)
Simdi ben bundan 1 sene sonra gitsem garanti bitmesine 3-4 ay kala parayla batarya arti kasa degistirsem parcasi olurmu mesela nexus4 un garantisi varsa oarcasi bulunuyomu hala

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye

İnsallah yada bir birbucuk sene nasil olursa olsun kullanicam sonra garantiye vericem cihazin bataryasini ve baska neresi sorunluysa degistirtcem malum ogrenci olunca cok sik degismiyo telefon :D
Simdi ben bundan 1 sene sonra gitsem garanti bitmesine 3-4 ay kala parayla batarya arti kasa degistirsem parcasi olurmu mesela nexus4 un garantisi varsa oarcasi bulunuyomu hala
valla ben hiç nexus 4 ü garantiye yollamadım bu yüzden bilemiycem :D bu android L yide hala bekliyoruz :( 29 ekimdemi ne çıkcak 10 gün ota ile yaklaşık 2 haftayı bulur :(

• Beğen

Üst Alt