Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapsam bilemedim valla garantiye gotursem daha catlamadi diye geri yollarlarmi ki :DSimdi adamin birisi iphone u garanti icin vatana vermis kargoda ezilmis iphone yenisini vermisler bizimkide oyle olursa nexusun sifiri yok ne verecekler :D

Nexus 6.:D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

avast

avast

Üye
:D neyse artik ya ben az deneme coziyim belki ipod nano 7 almak icin para biriktiririm:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bugün 6 saat ekran süresi alırdım aslında ama oyun oynadım yine.20 dk oyunda %20 şarj gidiyor :(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Birakamadin injusticeyi :D clash oyna clash :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Silmiştim, 1 ay falan önce şimdi geri yükledim. Update de gelmiş. Çok iyi ya. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Clash a da geldi cok daha iyi :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ganimet yok insaatcilar yatiyo :D

• Beğen
Tepkiler: avast
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

:D :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şekil tabi. Ya bu slimkat + ex ile şarj çok iyi gidiyor. Ve deli dehşet hızlı ve stabil. Çok saf tabi, tertemiz. İşsizlere tavsiye ederim. :D işliler zaman harcamasın. =P

PA 4.5 BETA 5 de çıkmış, dsb de geliştirmeler...

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
Şekil tabi. Ya bu slimkat + ex ile şarj çok iyi gidiyor. Ve deli dehşet hızlı ve stabil. Çok saf tabi, tertemiz. İşsizlere tavsiye ederim. :D işliler zaman harcamasın. =P

PA 4.5 BETA 5 de çıkmış, dsb de geliştirmeler...
pa 4.6 beta 2 yi kurmuştum en son :D
stabil değildi sonuçta beta ancak o sanal tuş ile bildirim çubuğunun uygulamaya göre renk değiştirmesi çok güzeldi :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İşte onu (dsb) çok geliştirdiler ama lüzum yok dursun biraz daha. Slim'deyim. :pro:

avast

avast

Üye
Beyler orjinal neo hybrid alcam ama gumusmu gold mu karar veremedim hadi karar verdim diyelim satan yer bulamadim internette bile

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Benim aldığım yer ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Mobil caddeden kapıda ödemeli her rengide vardi. Ben goldu aldim ama kirmizida alabilirsin

avast

avast

Üye
Yoksa su spigen slim armorun pencerelisinimi alsam orjinal 2. El buldum kutusu falan var 50 lira

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tak bi hoşuna giderse tutusu tasarımı ekrandaki animasyonu falan onu al. Nerde buldun

Üst Alt